Bijgewerkt op: 10 augustus 2022

Ashley Madison Review (2022): 100% eerlijk over AshleyMadison.com

Ga naar de voor- en nadelen van AshleyMadison.com

Ashley Madison

Ashley Madison, een niet zo typische datingsite, begon al in 2001. In tegenstelling tot de meeste datingsites die zich richten op alleenstaande individuen om een ​​nieuwe relatie met vreemden aan te gaan, is AshleyMadison.com gemaakt voor mensen die al toegewijd zijn, of het nu in een vriend-vriendinrelatie is, of zelfs al getrouwd. Het is bedoeld om door deze mensen te worden gebruikt om buitenechtelijke relaties te hebben en seks te hebben met iemand anders dan hun partners... op de meest discrete manier mogelijk. Hoewel vreemdgaan en affaires overal een groot taboe zijn, is het met Ashley Madison een omgeving waar dergelijke buitenechtelijke handelingen worden aangemoedigd en door niemand afgekeurd.

Ashley Madison bestaat al zo lang en bedrog is ook niet nieuw, vooral met de opkomst van technologie en online platforms, hebben veel mensen zich tot Ashley Madison gewend om hun verlangens te vervullen. Hun publiek bestaat voornamelijk uit individuen die een mono- of polygame, open relatie hebben onder vele anderen. Omdat het een andere wending biedt die niet gebruikelijk is op je gebruikelijke datingsite, is Ashley Madison enorm populair geworden en heeft het wereldwijd gebruikers verzameld.

In 2015 werd Ashley Madison verwoest door een schandaal dat voor iedereen zichtbaar is geworden. De database van de website werd gehackt, waardoor de persoonlijke gegevens van gebruikers openbaar werden gemaakt. Het veroorzaakte nogal wat opschudding onder gebruikers en het publiek in het algemeen, vooral omdat het vertrouwelijk moest blijven. Ondanks die grote hindernis in de geschiedenis van de website, konden ze de site opnieuw opbouwen, klaar voor een nieuw imago en met succes elk beveiligingsprobleem aangepakt en de bescherming voor gebruikers verder verbeterd. Zelfs tot nu toe is Ashley Madison nog steeds erg bekend, met talloze recensies en dagelijks verkeer. Wil je weten of het zijn hype waarmaakt, lees dan verder en ontdek meer gedetailleerde informatie over de website.

Door het lid geïnitieerde contactpersoon

ashleymadison bericht Deze website biedt een premium functie genaamd "Member Initiated Contact" die beschikbaar is voor volwaardige leden, waardoor mannelijke leden berichten van vrouwen kunnen openen en zelfs kunnen beantwoorden zonder dat ze hun tegoed besteden. Een bericht wordt beschouwd als "Lid geïnitieerd contact" als het van een vrouwelijk lid is die het eerst heeft verzonden, en niet een antwoord dat naar een mannelijk lid is gestuurd. Het wordt alleen als door een lid geïnitieerd beschouwd als een man haar nooit eerst berichten heeft gestuurd. Voorbeelden van 'door leden geïnitieerde contactpersoon' omvatten berichten die u ontvangt wanneer u wordt toegevoegd aan haar favorieten, of wanneer zij u een knipoog of e-mail heeft gestuurd, wanneer u berichten verzamelt, of wanneer zij u toegang geeft tot haar eigen privé-showcase en als u deze heeft functie, kunt u altijd gratis antwoorden.

Zolang uw abonnement nog loopt, hoeft u geen credits te gebruiken om te reageren op door vrouwen geïnitieerde contacten.
Als u uw abonnement ooit wilt opzeggen, kunt u dit vinden op het tabblad "Profiel beheren" en vervolgens op "Kredietgeschiedenis". Als je credits zijn gebruikt na het openen en beantwoorden van een bericht, heb je waarschijnlijk eerst contact opgenomen met de gebruiker door een bericht te sturen, haar toe te voegen als een van je favorieten, een knipoog te sturen of haar eerst toegang te geven tot je privéshowcase. Maar als u nog steeds denkt dat u niet had mogen betalen met uw tegoeden, kunt u rechtstreeks contact opnemen met hun klantenservice.

Eigenschappen van AshleyMadison

Instant Messaging

U kunt gemakkelijk online met iedereen chatten en u kunt zonder extra kosten met meerdere gebruikers tegelijk chatten.

Aangepaste e-mailberichten

De systeem-e-mail van de website is net als uw typische e-mail. Het is zeer veilig, gemakkelijk te gebruiken, vertrouwelijk en toegankelijk wanneer u zich aanmeldt bij uw account. Om er een te verzenden, hoeft u alleen maar naar het profiel van een lid te gaan en op "Bericht mij" te klikken. Bij het initiëren van een dergelijk contact worden 5 credits in rekening gebracht.

Verzamel berichten

Met deze functie kunnen vrouwelijke leden contact leggen met elk mannelijk lid. Wanneer het mannelijke lid naar wie u het bericht heeft gestuurd, antwoordt, worden er 5 credits in rekening gebracht.

Priority Mail

Met deze kunnen mannelijke leden hun berichten markeren als "Prioriteit", waardoor ze opvallen tussen andere. Aangezien het een "prioriteit" is, gaat het naar de topberichten van de e-mailinbox van een vrouwelijk lid en wordt het mannelijke lid ook op de hoogte gesteld zodra het bericht wordt geopend.

gifting

Met behulp van credits kun je een cadeau verzenden en het uitrusten met leuke berichten en het aan iemand geven die je leuk vindt. Om er een te sturen, gaat u naar het profiel van het gelikete lid en zoekt u naar de knop "Stuur me een cadeau".

Winks

Iedereen kan gratis knipogen sturen. Ga gewoon naar het profiel van het lid en zoek naar de knop "Stuur me een knipoog".

Foto's en privéshowcase

Met Ashley Madison heb je de mogelijkheid om je identiteit meer privé en discreet te houden door je profielfoto's te bewerken of te vervagen. Als je een bewonderaar hebt die de onbewerkte versies van je foto wil zien, hoef je hem alleen maar een sleutel te sturen zodat ze toegang hebben tot je privéshow. U kunt de toegang die aan elk lid is verleend op elk moment intrekken.

Favorieten

Om uw geliefde leden bij te houden, kunt u ze eenvoudig toevoegen aan uw lijst met favorieten. Als iemand je aan deze lijst toevoegt, zou je het weten, want het is al een vorm van "Member Initiated Contact". U zult de identiteit van uw bewonderaar kennen door deze functie te gebruiken.

Het blokkeren van

Om welke reden dan ook kunt u gemakkelijk een ander lid blokkeren door op zijn pagina op "Dit profiel blokkeren" te klikken. Nogmaals, u kunt om welke reden dan ook iedereen op elk moment deblokkeren.

Zoekhulpmiddel

U kunt gemakkelijk naar een ander lid zoeken met behulp van Snelzoeken, de werkbalk van de website, of gebruik maken van hun geavanceerde zoekfuncties.

Leden en veel verkeer

ashleymadison-gebruikers Wetende hoe uniek hun doelgroep is, is het niet eens verrassend dat de website de thuisbasis is van meer dan een miljoen gebruikers van over de hele wereld. De meeste gebruikers komen uit grote landen en zijn meestal van middelbare leeftijd en ouder. Als 'affairesite' kunnen mensen gemakkelijk een of andere soort bijeenkomsten organiseren, waarbij ze met vreemden communiceren, ongeacht of ze een toegewijde relatie hebben of niet. Als je individuele profielen bekijkt, zul je zien dat het gebruikelijk is om getrouwde mensen te zien die op zoek zijn naar buitenechtelijke relaties. De website heeft een behoorlijk groot aantal gebruikers en de mensen die hier vaak komen, zijn meestal ruimdenkend. U zult geen probleem hebben bij het zoeken naar matches, aangezien u veel keuzes kunt hebben om samen te komen met gelijkgestemde mensen. Het enige dat u hoeft te doen, is mensen controleren en een gesprek beginnen

Probleemloos aanmeldingsproces

Het aanmeldingsproces van Ashley Madison is heel gemakkelijk te begrijpen. Het vereist niet veel informatie en het werkt perfect op die manier, omdat het in wezen draait om discrete relaties. U hoeft alleen uw huidige relatiestatus te specificeren en ook wat basisinformatie. Alle informatie die u tijdens het aanmeldingsproces invoert, wordt weerspiegeld in uw profiel, wat dan het eerste is dat andere gebruikers zouden zien en hen naar u toe zouden trekken. Aanmelden is helemaal gratis en erg handig, het duurt slechts vijf minuten en je bent klaar om te gaan. Je moet een profielfoto uploaden en je kunt sommige delen ervan bewerken om een ​​deel van je gezicht te bedekken - nog een maatregel van Ashley Madison om gebruikers anoniem te houden.

Contact leggen op AshleyMadison

bericht ashley madison Vrouwen kunnen gratis gesprekken met andere gebruikers beginnen, terwijl mannen daarvoor credits zouden moeten gebruiken en gebruiken. Ze bieden de nodige functies om te helpen bij het tot stand brengen van communicatie, met elementaire chatfuncties om als eerste aan de lijn te zijn.
Gebruikers kunnen hun lijst met "favorieten" maken, bestaande uit profielen die ze leuk vinden en waarin ze geïnteresseerd zijn. Je kunt ook knipogen sturen en in tegenstelling tot andere sites is deze gratis functie. Winks, in de online datingscène, helpt bij het tonen van interesse voor een specifieke persoon. Een uniek kenmerk van Ashley Madison is hun private showcase-sleutel. Hierdoor kan een andere gebruiker uw foto's bekijken zonder de privacy-bewerkingen, zodat hij de echte foto erachter kan zien. Virtuele geschenken zijn ook een ding in Ashley Madison, hoewel het niet gratis is, aangezien je wat credits nodig zou hebben om er een te sturen, en het aantal credits zou een factor zijn voor welke geschenken je zou kunnen sturen.

Hun profielkwaliteit

ashleymadison profiel

Vanwege de aard van de website, waar mensen discreet moeten zijn bij het verstrekken van hun informatie, u zult geen gedetailleerde profielen kunnen vinden. Omdat het bekend staat als een online datingsite voor vreemdgaande echtgenootis iedereen gereserveerd en discreet in het delen van informatie over zichzelf. U hoeft geen naam op te geven; het enige wat u hoeft aan te geven is een unieke gebruikersnaam en deze zou al dienen als uw identificatie. Uw profiel toont alleen de meest elementaire details die er zijn: locatie, leeftijd, geslacht, sterrenbeeld en enkele inzichten over welke relatie u op de site wilt vinden.
Als er iemand is die je opviel, kun je ze gemakkelijk bekijken op hun profielen en kijken of je compatibel bent met elkaar op basis van de beschikbare informatie. Het uitchecken van profielen is gratis; geen krediet of kaartinformatie nodig. Afbeeldingen kunnen ook van vitaal belang zijn om de aandacht te trekken, dus u kunt een beetje bewerken van uw geüploade weergavefoto's, u kunt maskers of basisbewerkingen plaatsen om uw identiteit te verbergen, en mensen kunnen de onbewerkte versie pas zien als u ze uw privésleutel geeft.

De mobiele app van Ashley Madison

ashleymadison-app Een groot voordeel van Ashley Madison is dat het al is gratis te downloaden op zowel iOs als Android-apparaten. Het is precies hetzelfde met de desktopversie met dezelfde belangrijke functies. Het is gewoon een lite-app, dus u hoeft zich geen zorgen te maken dat het te veel ruimte op uw telefoon in beslag neemt.
Mobiele apps zijn een gemakkelijkere optie, aangezien de meeste mensen dagelijks hun telefoon gebruiken. Bij het kopen van credits wordt deze verwerkt via iTunes- of Google Play-accounts. Een andere logische overweging van Ashley Madison is dat het pictogram van de mobiele app er niet verdacht uitziet en eenvoudig kan worden verborgen. Het heeft ook zijn "swipe" -functie zoals de meeste datingapps tegenwoordig, voor het gemakkelijker vinden van profielen. Met de app kun je ook mensen bij jou in de buurt vinden en controleren wie je profiel heeft bekeken.

Websiteontwerp en interface

Ashley Madison's website lay-out en vormgeving zijn zeer gebruiksvriendelijk. Het is prettig voor de ogen en u kunt zich gemakkelijk een weg banen door de interface. Ongeacht de leeftijd en de blootstelling aan technologie, kan iedereen de site nog steeds gebruiken en gemakkelijk vertrouwd raken met de functies ervan. De menubalk toont alle functies en belangrijke pagina's, zodat gebruikers deze wanneer nodig gewoon kunnen bekijken. Een raar of misschien onaangenaam aan hun website is dat de plaatsing van de menubalk bijna halverwege de pagina is. U moet naar het onderste gedeelte scrollen om er te komen, in tegenstelling tot de meeste websites waar menubalken zich in het bovenste gedeelte bevinden. De site gebruikt de kleur wit en roze voor highlights, dus het is gewoon gemakkelijk om naar te kijken.

Credits, vergoedingen en andere functies

ashleymadison-credits Vrouwen die met mannelijke gebruikers willen communiceren, kunnen gratis van deze functie gebruikmaken. Wat betreft anderen (vrouwen-vrouwen, mannen-mannen, enz.), Zij zouden een aantal credits nodig hebben voordat ze een gesprek kunnen beginnen. In tegenstelling tot de meeste datingplatforms die een maandelijks lidmaatschap vereisen, gebruikt Ashley Madison credits die per pakket worden gekocht.
Credits die nodig zijn voor verschillende functies zijn niet hetzelfde; de een zou meer nodig hebben dan de anders. Basisfuncties zoals het openen van berichten, het verzenden en initiëren van e-mails kosten meestal 5 credits. Als je iemand antwoordt waarmee je al eerder contact hebt opgenomen, hoef je daarvoor geen credits meer te gebruiken. Wat betreft de chatfunctie van Ashley Madison: je moet wat credits voor een bepaalde duur uitgeven: 30 credits - 30 minuten, 60 credits - 60 minuten, enzovoort. Het verzenden van geschenken kost u meestal meer credits, beginnend bij 20 tot 50 credits. Over het algemeen zijn het kredietsysteem en de pakketten van Ashley Madison redelijk. Ze accepteren betalingen via Paypal, creditcards en andere opties op basis van uw locatie.

Dit zijn de speciale kenmerken van Ashley Madison:

AshleyMadison-functies Favorietenlijst
Gebruikers kunnen een lijst met hun favoriete profielen maken en er kunnen er maximaal 100 aan de lijst worden toegevoegd. Het is gratis te gebruiken, zodat u gemakkelijk de profielen kunt onthouden die uw aandacht hebben getrokken

Foto en identiteitsdiscretie
Elk lid krijgt het voorrecht om zijn identiteit privé te houden. Een geüploade foto kan worden bewerkt om sommige delen van het gezicht verder te verbergen; je kunt stickers of maskers toevoegen of een beetje vervagen / censureren. Dit zorgt ervoor dat gebruikers hun identiteit niet gemakkelijk bij anderen bekend zullen krijgen. Als je al iemand hebt die je leuk vindt, kun je deze toegang geven tot duidelijkere versies van je foto's.

Winks verzenden
Net als hoe het in het echte leven is, geven knipogen uw interesse in een andere persoon aan. Als je een persoon hebt op wie je verplettert, kun je gewoon naar hun profiel gaan en een smiley zoeken met het label "Stuur knipoog", waarna de andere persoon hierover wordt geïnformeerd. Ze zullen dan weten dat u in hen geïnteresseerd bent.

Reizende Man
Voor gebruikers die altijd onderweg zijn, is dit erg handig tijdens reizen. Je hoeft alleen maar wat geld uit te geven en je kunt berichten sturen naar ten minste 30 meisjes die in een bepaald gebied zijn (of ergens waar je naartoe reist), dan kun je ze dagen voordat je bij hen aankomt, leren kennen.

Prioriteit Man
Een betaalde feature die je profiel een boost geeft. Het helpt je om op te vallen op de gemeenschappelijke pagina voor leden en geeft je meer kansen om door meer mensen gezien te worden en op verschillende zoekpagina's te verschijnen.

Bericht Plus
Met deze functie kunt u berichten sturen naar of praten met gebruikers waarmee u al contact heeft gehad. Het wordt geleverd als een gratis proefperiode wanneer u kredietpakketten koopt en is slechts 30 dagen geldig. Daarna moet u betalen als u de functie toch wilt blijven gebruiken.

Om het samen te vatten, zijn hier enkele input die je zou kunnen overwegen als je overweegt om je aan te sluiten bij de bekende Ashley Madison-bandwagon ...

Voors en tegens van AshleyMadison.com

Pluspunten:

 • Makkelijk aanmelden
 • Probleemloos registratieproces
 • Slechts een paar gegevens nodig om u aan te melden
 • De relatiestatus moet worden opgegeven
 • U kunt eenvoudig e-mails of chats verzenden
 • Virtuele geschenken zijn beschikbaar om te verzenden
 • Het versturen van berichten is gratis voor vrouwen
 • Veel unieke functies aangeboden aan zowel gast- als volledige leden
 • Heeft een mobiele app voor zowel iOs als Android

Nadelen:

 • De meeste gebruikers vullen hun profiel niet volledig in
 • Er loeren van tijd tot tijd problemen op de site
 • Profielen zijn niet gedetailleerd, dus er zal minder informatie bekend zijn (wat enigszins goed is voor de privacy)

FAQs

Hoe contactgegevens werken?

Ashley Madison verzekert gebruikers dat hun privégegevens worden niet aan marketingbedrijven gegeven. Alle details van gebruikers zullen niet worden verkocht, verhuurd of weggegeven, zoals e-mailadressen of andere persoonlijke informatie, aan een ander bedrijf of entiteit, ongeacht de omstandigheden. Ze zijn ook erg duidelijk en transparant met hun privacybeleid, dus als u geïnteresseerd bent in de site, kunt u die informatie op hun links controleren.
Aanmelden als gastlid is gratis. Je kunt heel wat functies gebruiken, zelfs als je het alleen gratis gebruikt. Een deel ervan omvat het volgende: knipogen ontvangen, foto's verzenden en ontvangen, leden aan je favorieten toevoegen, iedereen met een volledig lidmaatschap beantwoorden en basiszoekopdrachten uitvoeren. Als u aangepaste berichten wilt verzenden, chatgesprekken wilt starten, prioriteitsberichten wilt verzenden of geschenken wilt sturen om uw voorkeur voor iemand verder uit te drukken, moet u voor een upgrade betalen en een Volledig Lid worden. Zoek gewoon naar de "Koop Credits" -opties in het hoofdmenu wanneer u inlogt op uw account.

Na het aanmelden ... wat nu?

U kunt beginnen door uw profiel in te vullen, maximaal 12 foto's te uploaden en meer informatie over uzelf te verstrekken. Hoe meer details er op uw profiel staan, hoe aantrekkelijker het is voor medegebruikers omdat ze een aantal dingen zullen weten die als uw gemeenschappelijke basis kunnen dienen, wat nuttig zal zijn voor toekomstige gesprekken.
U kunt ook de zoekfunctie gebruiken om leden te vinden die uw interesse zouden kunnen wekken. Als u contact wilt leggen met een lid, moet u upgraden als een volledig lid en kredietpakketten krijgen. Meer credits hebben, betekent dat je van meer functies kunt genieten, waaronder chatten, berichten initiëren, enzovoort. Als u toegang hebt tot deze functies, kunt u op een persoonlijker niveau communiceren met potentiële matches.

Kan ik ook "singles" vinden op Ashley Madison?

Ja, er zijn veel vrijgezellen op deze website en de meesten van hen zijn op zoek naar gehechte mensen en hun redenen variëren. Alleenstaanden hebben meestal niets te riskeren, dus zullen ze harder moeten proberen om iemand te ontmoeten die het goed vindt met iemand die geen relatie heeft. Degenen die toegewijd zijn, hebben echter de neiging om zich in elkaar in te leven vanwege hun vergelijkbare omstandigheden, waardoor het voor hen gemakkelijker wordt om elkaar te ontmoeten en contact te leggen.

Is Ashley Madison legitiem?

De website is echt, ja, maar ze kunnen de authenticiteit van elk afzonderlijk profiel niet garanderen, aangezien er tijden zijn dat posers of meervallen op de loer liggen. Desondanks zorgt Ashley Madison ervoor de privacy van hun gebruikers wordt altijd vertrouwelijk behandeld wat er ook gebeurt, vooral omdat ze al eerder een enorm datalekschandaal hebben meegemaakt. De moderators van de website volgen actief elke geüploade foto, evenals elke tekstwijziging, vooral die voor het publiek, dus alles is veilig en voldoet aan hun normen.
Privéberichten worden niet gecontroleerd door iedereen van de website om iedereen hun broodnodige privacy te geven, maar ze tolereren zeker geen intimidatie, enige vorm van belediging, bedreiging of belediging die naar andere leden wordt gestuurd. Het verzoeken om goederen of diensten, advertenties en elke vorm van spam is ook onaanvaardbaar. Bij het aanmelden zal Ashley Madison nooit om informatie van u vragen, maar veel meer naar uw huis of kantoor. Hun belangrijkste waarde is privacy, discretie en anonimiteit.

Laatste opmerking

Ashley Madison bevordert buitenechtelijke relaties en is een omgeving die ver weg is van de oordelende ogen van het publiek. De meeste gebruikers zijn ruimdenkend en mensen die andere opties onderzoeken, ondanks dat ze toegewijd zijn aan een relatie, worden hier algemeen aanvaard. Het bestaat al heel lang en sindsdien heeft het altijd een veilige plek geboden aan mensen die iets nieuws willen ... om hun seksleven op te fleuren of zo.

Als jij een van deze personen bent die op zoek zou kunnen zijn naar iets soortgelijks, dan is Ashley Madison misschien het perfecte online datingplatform voor jou. U hoeft zich geen zorgen te maken dat uw identiteit wordt onthuld, aangezien zij bij hun voorzorgsmaatregelen zweren bij het handhaven van de vertrouwelijkheid.
Waar wacht je nog op? Meld u nu aan op AshleyMadison.com en ervaar dat gevoel van bevrijding in zo'n niet-oordelende gemeenschap zijn met mensen die in dezelfde situatie verkeren als jij.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll naar boven