Bijgewerkt op: 26 juni 2022

Dating.com

Laat me de voor- en nadelen van Dating.com zien

De ultieme recensie van de Dating.com-site

Veel liefdesverhalen zijn online ontstaan. Veel mensen willen met andere mensen communiceren, wat echt helpt, aangezien er veel online sites zijn om uit te kiezen. Zoals het gezegde luidt, er is iemand voor iedereen die er is ... wat het belangrijkste concept is voor datingsites dat tegenwoordig erg populair is geworden. Naarmate mensen steeds meer tijd met hun mobiele telefoons doorbrengen, is het een trend om vreemden op verschillende platforms te ontmoeten en met hen om te gaan.

Met zijn aanwezigheid bekend van verschillende plaatsen, is Dating.com een ​​beroemde site die tot doel heeft singles over de hele wereld samen te brengen, zodat ze elkaar kunnen ontmoeten en nieuwe relaties kunnen aangaan. Het is erg populair in de VS, Latijns-Amerika, Europa en zelfs in Azië. Daarom een ​​effectief platform worden om je te mengen met singles uit verschillende culturen en achtergronden.

Dating.com biedt verschillende communicatiemiddelen en unieke functies, waardoor de leden echt gebruik kunnen maken van de website en met elkaar in contact kunnen komen. Door communicatie zijn ze in staat om te communiceren en elkaar te leren kennen en dichterbij te komen ondanks de afstand en verschillen.

In deze recensie leest u hoe Dating.com werkt, belangrijke informatie over de website, zoals het aanmeldingsproces, het ledenprofiel en de verschillende kenmerken en functies. Lees hieronder verder om meer over de site te weten te komen en te beslissen of u het eens wilt proberen en u misschien naar een nieuw en interessant iemand wilt leiden.

Dating.com en zijn leden

dating.com leden Bijna de helft van de Dating.com-leden zijn volwassen mannen van in de twintig, ook wel bekend als de Millenials. Omdat ze bekend staan ​​als zeer technisch onderlegd en openstaan ​​voor het ontmoeten van mensen van internet, gebruikt 20% deze website via hun mobiele telefoon. Er zijn ongeveer 85% mannelijke leden op de site, daarom gaat de belangstelling van het publiek het meest uit naar vrouwen, inhoud voor volwassenen en datingsites.

De top 5 van landen met het meeste aantal leden zijn de volgende: VS, Filippijnen, Mexico, Oekraïne en het VK. Dit toont verder aan dat de website echt diversiteit heeft in termen van leden en hoe het veel mensen aanspreekt, ongeacht hun ras en nationaliteit.

Het aanmeldingsproces en de startpagina

dating.com aanmelden Lid worden van Dating.com is heel eenvoudig en probleemloos. Als u de site bezoekt, ziet u de homepage waar u zich kunt registreren voor een account. U kunt zich handmatig aanmelden of uw Google-account gebruiken, afhankelijk van wat voor u het beste werkt.

Nadat je je hebt aangemeld, moet je het gedeelte 'Over jou' invullen, dat later in je profiel wordt weergegeven. Het bevat basisinformatie zoals naam, geboortedatum, locatie en geslachtsvoorkeur. Hoewel deze secties niet vereist zijn, zou een volledig profiel er beter uitzien. Wanneer u een geslachtsvoorkeur kiest voor degenen die u gaat “ontmoeten”, kunt u zelfs hetzelfde geslacht selecteren en vervolgens kunt u de leeftijdscategorie specificeren.

Als je klaar bent, kun je de website onmiddellijk verkennen via hun homepage of "Ontdekken" -pagina. Deze keer kun je al beginnen met het ontmoeten van andere mensen. Er is geen e-mailverificatie nodig om uw registratie te voltooien.

De homepagina toont een galerij met profielen en deze is bij registratie gerangschikt op basis van uw voorkeuren. U kunt ook gebruik maken van de zoekknop. Bovenaan staat een lijst met verhalen, enigszins vergelijkbaar met de Instagram-verhalen met foto's en video's. De knop Uitzenden geeft je de lijst met leden die momenteel streamen en degenen die je kunt bekijken.

Chatrooms zijn beschikbaar en u kunt schrijven naar de persoon die een uitzending organiseert. Als de huidige lijst met gebruikers u niet bevalt, kunt u op Zoeken klikken en de lijst vernieuwen. Deze functie is behoorlijk uitgebreid omdat het om details kan vragen, zoals locatie, leeftijd, online status en of je beschikbaar bent voor een videochat of niet. Door op meer te klikken, kunt u mensen vinden die dezelfde interesses met u delen, op basis van wat u in uw profiel heeft opgegeven.

Start Contact en maak kennis!

Dating.com biedt verschillende communicatiemiddelen om leden te helpen communiceren en met elkaar in contact te komen. Deze tools zijn essentieel bij het creëren van zinvolle verbindingen tussen leden. Eenvoudige chat en messaging kunnen worden gebruikt om onmiddellijk contact op te nemen met personen die uw aandacht hebben getrokken, terwijl videochats een eenrichtings- of tweerichtingsvideo-oproep / chat met een ander mogelijk maken. Ze hebben ook de "Let's Mingle" -optie waarmee een lid tegelijkertijd inleidende berichten naar de door hem gekozen leden kan sturen, en het kan worden uitgenodigd om rond te hangen of hen uitnodigen voor een chat of videogesprek. Je kunt ook "knipogen" naar een specifiek lid sturen, zoals hun profiel, en een webcam gebruiken. De website heeft ook een uitgebreide zoekfunctie om leden te helpen bij het zoeken naar hun favoriete potentiële partners.

Ledenprofiel

datingcom startpagina Hoewel aanmelden voor de website eenvoudig is, zijn de profielen van de leden meestal compleet en bevatten ze interessante dingen. De sectie "Over mij" werkt als magie, aangezien het basisinformatie en interesses bevat die kunnen worden gebruikt als ijsbrekeronderwerpen om over te praten.

Het bekijken van een profiel is gratis en u kunt ze gemakkelijk bekijken. U kunt ze bekijken en toevoegen aan uw lijst met "Favorieten". Een geweldige functie van Dating.com is dat ze leden in staat stellen om "datums" in te stellen waarop twee mensen hun schema's zullen laten samenkomen en ze kunnen beginnen met praten en meer communiceren. U kunt ook gratis omslagfoto's van anderen bekijken. Door hun profiel te bekijken, krijg je een glimp van wie en wat ze zijn, en kun je van daaruit het gesprek beginnen.

Hoewel de site nepprofielen strikt in de gaten houdt, zijn er echt enkele gevallen waarin deze waar zijn. Maar Dating.com heeft altijd geprobeerd om wat dat betreft te verbeteren; ervoor te zorgen dat leden hiervan op de hoogte zijn en onmiddellijk melding maken als ze iets verdachts opmerken of als iemand oplichterij lijkt te zijn. Ze hebben ook een beschermingsbeleid voor de leden, dus er wordt goed voor gezorgd.

Mobiele app en ga voor Premium!

dating.com-app Tot nu toe is de mobiele app alleen beschikbaar op Android en is deze vergelijkbaar gemaakt met de website, zodat leden er niet moeilijk doorheen kunnen bladeren. De branding, het kleurenschema en de kenmerken en functionaliteiten zijn bijna hetzelfde. Slechts één groot verschil tussen de website en de mobiele app is de noodzaak om te upgraden naar een premium lidmaatschap om toegang te krijgen tot alle functies van de app.

Wanneer u zich abonneert op een premium lidmaatschap, kunt u van deze voordelen genieten:

 • 24/7 vriendelijke klantenservice
 • 50% korting op all-site aankopen
 • Onbeperkt streamen
 • "Let's Mingle" -functie

Kosten en prijzen

Hier is een kleine gids om u door de functies en functies van Dating.com te leiden, die toegankelijk zijn via een gratis lidmaatschap of door gebruik te maken van premium-lidmaatschap.

Gratis:

 • De zoekfunctie (nog steeds uitgebreid ondanks dat deze gratis is)
 • "Stuur knipoog" functie
 • Upload foto's

Premie:

 • Alle "gratis" functies
 • Bekijk profielfoto's van andere leden
 • Kijk wie uw profiel bekijkt
 • E-mail verzenden en ontvangen
 • … en nog veel meer

dating.com prijzen Betalingsopties omvatten zowel debet- en creditcards als Paypal. Het biedt ook betalingsdiscretie, wat betekent dat als u iets van de site koopt, het op uw afschriften als "Dating *" zal verschijnen. Hoewel lid worden van een datingsite niets is om je voor te schamen, scheelt het je gezicht en vragende blikken, vooral voor degenen die je gevoelige financiële informatie zoals bankafschriften kunnen zien.

In plaats van voor een premium te gaan, hebben standaardleden de mogelijkheid om maandelijkse credits van de site te kopen. Deze credits kunnen worden gebruikt om verschillende functies te gebruiken, zoals eenvoudige chat, e-mail, videogesprekken en het kopen van cadeautjes voor andere leden. Deze credits geven leden ook toegang tot betaalde sitefuncties zoals "Let's Mingle" en stellen hen in staat om stickers, smiley's en zelfs offline berichten te verzenden.

U kunt ook geschenken sturen naar elk lid dat u leuk vindt. De meeste van deze geschenken zoals bloemen, gadgets, cadeaubonnen en andere items en de prijzen zijn afhankelijk van welke u zou gebruiken en worden op maat gemaakt op basis van uw voorkeuren

Kenmerken, functies, voor- en nadelen

Aangezien er overal meer datingsites ontstaan, is het een must voor hen om "iets dat nog niet op tafel wordt geserveerd" aan te bieden. Enkele functies die beschikbaar zullen zijn, zijn de volgende: basisberichten, standaardberichten, webcam- of videochat, Let's Mingle.

hier geweest

Speciale aanbieding

-> CLIK HAARE om te registreren op Dating.com <-
& ontvang de best mogelijke deal voor vandaag!

Pluspunten:

 • Mannen van in de twintig komen het meest voor op de site
 • De site is erg handig omdat de meeste mensen altijd op hun telefoon zijn
 • U kunt mensen ontmoeten met verschillende interesses
 • Deze site is vooral bij singles erg populair
 • Gemakkelijk aanmelden; Inloggen via Google is ingeschakeld en e-mailverificatie is niet nodig
 • Wekelijks zijn er bijna 180,000 singles actief
 • Het aanmaken van een account is helemaal gratis
 • De zoekresultaten zijn afgestemd op uw voorkeuren
 • Naast e-mail, eenvoudige chat en video-oproepen zijn er ook chatrooms beschikbaar

Nadelen:

 • Een flink aantal nepprofielen
 • Niet beschikbaar voor iOs-gebruikers
 • Credits zijn vrij duur en vervallen snel
 • Geschenken kosten veel
 • Geen promotiecodes beschikbaar om de kosten van tegoeden en geschenken te verminderen
 • U kunt alleen met een lid chatten als u credits koopt
 • U kunt alleen het eerste bericht lezen; u moet zich abonneren om de volgende te lezen
 • Het filteren van zoekopdrachten is nog niet zo geavanceerd
 • Nadat u zich heeft aangemeld, ontvangt u veel "welkomstberichten", waarvan sommige spam / nepaccounts zijn

Online dating: tips die u moet onthouden!

Of je nu nieuw bent in de online datingscene of niet, je kunt wat advies gebruiken om jezelf op weg te helpen en er het beste uit te halen. Deze tips zijn vooral van toepassing op degenen die deze datingsites net onder de knie hebben.

 • Zorg ervoor dat je bio veel over je zegt
 • Kies de beste profielfoto's
 • Blijf ALTIJD veilig online
 • Wees niet overdreven aanhankelijk en breng uw communicatie in evenwicht met uw wedstrijden
 • Sla de Facebook-stalkingfase over wanneer u dating-apps gebruikt

dating.com margaret Een ding dat Dating.com onderscheidt van de vele datingsites die momenteel beschikbaar zijn, is dat ze dat frisse, informele en levendige gevoel uitstralen. U hoeft tijdens het aanmeldingsproces geen vragenlijstachtige items in te vullen. Slechts een paar klikken hier en daar, en u bent klaar om te gaan. Het is een groot pluspunt voor alleenstaanden die zich willen mengen, omdat ze geen tijd zullen verspillen aan het voltooien van lange aanmeldingen. Andere datingsites hebben registratieprocessen die bijna het gevoel hebben dat mensen leningen willen aanvragen vanwege het aantal irrelevante vragen.

De kans om iemand te ontmoeten neemt toe aangezien er miljoenen zijn die ook vrijgezel zijn, net als jij. Omdat het een wereldwijd sociaal ontdekkingsplatform is, stelt het mensen in staat om met elkaar in contact te komen en te leren over elk van hun interesses en vervolgens van daaruit te beginnen.

Dating is en zal altijd gaan over het nemen van risico's. Kansen om een ​​nieuw iemand te ontmoeten, kansen voor hen om u aan verschillende mensen voor te stellen, plaatsen en dingen die je nooit eerder wist, maar waar je van zou gaan houden. Het is de kans dat je ze niet zo leuk zult vinden als zij, of het is de kans dat je elkaar misschien ook leuk zult vinden. De kansen om wat kostbare tijd samen door te brengen, waarschijnlijk maar voor een uur, of de kansen om een ​​heel leven met elkaar door te brengen. Het is de kans dat er iets meer is, iemand, nieuw en iemand beters. Dating ging nooit over gegevens of algoritmen. Zelfs niet over het aantal vrienden dat je gemeen hebt, of zelfs niet over je specifieke voorkeuren en idealen, of het nu fysiek is of niet. Het gaat er niet om dat iemand lang, sexy of een geweldige oog- en haarkleur heeft.
Dating.com geeft echt een geweldige kans aan iedereen om zonder gedoe hun partner te ontmoeten. Miljoenen hebben het al geprobeerd. Waarom doe je dat niet? 🙂

Grijp nu uw kans!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll naar boven