Bijgewerkt op: 10 augustus 2022

Geheime voordelen

& TOP 12 Sugar Dating- en seksdatingsites zoals secretbenefits.com

Toon mij 12 alternatieven voor Secretbenefits.com

geheime voordelen suiker dating

Een SugarDaddy of SugarBaby zou altijd willen weten hoe ze toegang kunnen krijgen tot een premium matchmaking-service met zowel klasse als waarde. Natuurlijk is een gemakkelijke, comfortabele en plezierige manier om de site te beheren essentieel bij het bekijken van "suiker" datingopties. Daarom ben ik hier voor nog een recensie van een plek die mijn aandacht heeft getrokken - SecretBenefits. Deze site geeft je toegang tot alles, plus nog veel meer.

Officiële URL: https://www.secretbenefits.com/

Hoewel de slimheid van de site indrukwekkend is, is het het prestatieniveau dat er echt uitspringt. Ik heb andere datingdiensten gezien en ze maken het steeds ingewikkelder. Terwijl SecretBenefits het supergemakkelijk maakt, zelfs met behoud van de glitter en luxe die je verlangt binnen het datingrijk. Je kunt maar beter settelen, want we zijn klaar om ons te verdiepen in het beste, hoog aangeschreven en effectieve virtuele ontmoetingsplatform voor suikerdating, en we zullen het doen met een gezonde dosis humor om op te starten!

SecretBenefits — Een verborgen juweeltje in Sugar Dating

Ik zal het volkomen duidelijk maken dat deze suikeraansluitingssite aanzienlijk verschilt van de andere reguliere opties. Een van de belangrijkste doelen van SecretBenefits is het aangaan van formele deals en relaties met SugarDaddies. Ze zullen geld en steun geven aan suikerbaby's in ruil voor liefde, genegenheid en loyaliteit. Hoewel SecretBenefits een hookup-website is, is het niet echt de typische die je online op de loer ziet liggen. Het bevat een lange lijst van alle soorten SugarBabies en sugardaddy's en is een betrouwbare bron gebleken voor zowel doorgewinterde daters als nieuwkomers in het veld.

Een ding dat verdomd opvalt aan de hele reis, is de formaliteit van het systeem. Sugar-daddies hebben in feite interactie met sugar-babes die vastbesloten zijn om hun uiteindelijke doel op de site te bereiken.

In vergelijking met andere websites is uw kans op een geweldige ervaring bij het bezoeken van deze website aanzienlijk groter, omdat deze bijna 2 miljoen maandelijks actieve deelnemers heeft verzameld uit het VK, Canada, de VS en Australië. Het is trots op het vinden van connecties, voornamelijk voor elitemensen die een zinvolle romance willen ontwikkelen, op reis gaan of gewoon een fantastische nacht doorbrengen met een suikerbaby.

Strak ontwerp en eenvoudige functies van SecretBenefits

geheime voordelen daten

Het gestroomlijnde ontwerp van SecretBenefits zal meteen indruk op je maken nadat je je voor het eerst hebt aangemeld. In plaats van de kijkerservaring te verstoppen met vreemde unieke kenmerken en functies, richt de website zich op het essentiële deel van de ervaring: aansluiten. Bovendien onderscheidt SecretBenefits zich van de concurrentie door een sterke focus op veiligheid en privacy.

Het heeft naadloze componenten en eenvoudige bruikbaarheid, zodat u geen uren hoeft te verspillen met worstelen om erachter te komen hoe u al zijn meerdere functies kunt gebruiken. Samenvattend is het kerndoel van SecretBenefits om klanttevredenheid bij elke stap te geven met behulp van een duidelijke en ongecompliceerde aanpak.

Ondertussen worden er geen financiële of soortgelijke beperkingen opgelegd aan suikerbaby's wanneer ze socializen en in contact komen met potentiële suikerooms. Maar het zijn niet alleen de suikerbaby's met vergelijkbare voordelen; zelfs de suikerooms hebben hun gelijke winsten. Het is typisch voor suikerooms om volledig openhartig te zijn over wat ze verwachten van suikerbaby's, en SecretBenefits heeft hen aangespoord om open te zijn wanneer ze wanhopig op zoek zijn naar de perfecte minnaar. Met andere woorden, u zult op geen enkel moment problemen hebben om toegang te krijgen tot deze site, omdat het algemene concept de nadruk legt op bruikbaarheid en toegankelijkheid voor mensen van alle vaardigheidsniveaus, niet alleen de tech-nerds.

Profielkwaliteit van Sugar Babies bij SecretBenefits

geheime voordelenprofielen

SecretBenefits faciliteert een authenticatieprocedure om te bepalen of accounts legitiem zijn en gebruikers hun ware identiteit bekendmaken. Geauthenticeerde accounts overtreffen ruimschoots de niet-geverifieerde accounts. Gewoon een tip, degenen onder jullie die niet weten welke de geverifieerde en niet-geverifieerde zijn, zijn meestal nieuwe leden van de community.

De profielen kunnen ook gratis worden bekeken en de meeste afbeeldingen zijn beschikbaar voor toegang. Sugar-babes posten vaak van zichzelf, inclusief hun doelen, ambities, voorkeuren en antipathieën, evenals dingen die ze in het leven hebben meegemaakt. Daarnaast is er een lange lijst van individuele kenmerken, zoals gezichtskenmerken en bepaalde levensstijlen.

Elk profiel heeft ook een SecretAlbum. Het is een ongevaarlijke plek waar meisjes foto's van zichzelf kunnen uploaden, inclusief naakt en onfatsoenlijke dingen. SecretAlbums zijn waar de meeste mensen hun erotische afbeeldingen plaatsen - vooral jonge dames. Als suikeroom kun je eenvoudig een "verzoek" sturen naar suikerbaby's, zodat je toegang krijgt tot hun hulpbronnen.

Hoe begin je een gesprek op de website?

geheime voordelenbericht

Bij het ontwerpen van SecretBenefits is veel aandacht besteed aan het moeiteloos en snel maken van "interactie" tussen leden, terwijl de kernrollen die aan elke gebruiker zijn toegekend, worden gerespecteerd. Sugar-daddies kunnen zich aanmelden en vrij rondkijken, maar een sugar-baby berichten sturen, foto's bekijken of discreet browsen kost je virtueel geld (meestal omgezet in "credits"). Sugar-baby's zijn vrijgesteld van het betalen voor de goederen van de site, omdat ze meestal de status van "Sugar Baby" genieten.

Met andere woorden, elk communicatiemiddel dat aanwezig is in SecretBenefits is geschikt om mannen te helpen met dames om te gaan. Meestal kunnen ze beginnen met het "ontgrendelen" van chats. Chatfunctie vereist vooraf het gebruik van "tegoeden"; daarom wordt op subtiele wijze aangeraden om extra voorzichtig te zijn voordat je met een begeerlijke suikerbaby gaat chatten. Je wilt toch niet zo snel je credits hebben?

Berichten zijn de primaire vorm van eerste interactie hier bij SecretBenefits. En hoewel gebruikers (SugarDaddy of SugarBaby) in unieke vormen en maten komen, zijn chatten en berichten altijd een fantastische strategie geweest voor het ontwikkelen van een langdurigere verbinding als jullie er allebei voor kiezen om verder te gaan.

Als je vraagt ​​waarom er een vergoeding is voor het sturen van een bericht naar suikerbaby's, dan is het antwoord daarop eenvoudig. SecretBenefits zorgt ervoor dat alleen die suikerooms die een forse prijs kunnen betalen voor een eenvoudig gesprek, exclusief degenen zijn die zullen genieten van de volledige SecretBenefits-services. Ik bedoel, algemeen! Een suikeroomlevensstijl zijn vereist goudgeld om zich te kunnen veroorloven. Dus, als je niet rijk bent, elite, wat doe je dan hier?

Kernfuncties van SecretBenefits

 • Zoeken

SecretBenefits doet er alles aan om tot nu toe mensen te vinden, tot het punt dat meer dan 50% van uw tijd zal worden besteed aan onderzoek om de juiste partner te ontmoeten. Ja dat klopt. Er is geen manier voor een computer om te voorspellen wie een goede match voor je zou kunnen zijn; daarom is het allemaal aan jou tijdens het proces.

Je kunt het account van een lid bekijken door simpelweg op een paar van haar foto's te tikken, het op te slaan in je favorieten, of hem meteen een chatbericht te sturen voor tien credits als je durft. U weet ook of het profiel dat u doorzoekt geverifieerd, recent, geüpgraded of beschikbaar is.

 • Bijpassende
SecretVoordelen belangrijkste

Hoewel het misschien verwarrend lijkt, is dit niet echt een tool die je in contact brengt met een willekeurige vreemdeling of iemand met wie je al hebt gechat op de site. Omdat dit niet uw gebruikelijke datingsite is, worden leden aangemoedigd om hun uiterste best te doen om hun unieke "vissen" te ontdekken en alleen contact met hen op te nemen als het duidelijk de moeite waard is. Het enige nadeel is dat het tien credits in rekening brengt, dus je kunt je geld beter op iemand zetten die je echt kent in plaats van iemand die in een willekeurig gegenereerde zoekopdracht naar voren kwam.

 • GeheimAlbum

SecretAlbum is een volledig gratis service die door iedereen kan worden gebruikt. In het SecretAlbum kunnen dames foto's van zichzelf plaatsen, zowel sexy als minder-dan-sexy, zonder bang te zijn om te worden blootgesteld. Bovendien kunt u beperken wie uw afbeeldingen kan zien.

 • Blog

Verken de blogsectie en je zult versteld staan ​​van de selectie van onderwerpen die door SecretBenefits-teamleden worden behandeld. Het bevat meestal relatieadvies en een aantal effectieve datingstrategieën. Het vinden van een geschikte partner is ook mogelijk met behulp van deze website. Ook het krijgen van advies van vrouwen over de 101 geheimen om indruk te maken op een ideale suikerbaby en te leren over hun wensen en behoeften, zal voor iedereen een redder in nood zijn.

 • Berichten

Het is gebruikelijk dat suikerooms op de site in rekening worden gebracht door de kredietprijs om de berichtenfunctie te "ontgrendelen". Meestal kost het je ongeveer tien credits. U kunt via deze berichtenservice ook foto's delen met andere leden. Dat gezegd hebbende, in tegenstelling tot andere aansluitdiensten waar mensen nonchalant praten, lijkt SecretBenefits een meer verfijnde toon te hebben.

Wordt lid

SecretBenefits-aanmelding

SecretBenefits heeft verschillende aanmeldingsprocedures voor de dames (SugarBabies) en heren (SugarDaddies). Voor de dames wordt gevraagd naar hun e-mailaccount, inlogcode, gebruikersnaam en informatie over hun lengte, gewicht, leeftijd en nationaliteit. Daarna moeten ze minimaal zes foto's plaatsen zonder bijschriften, naakt en effecten.

Het toevoegen van afbeeldingen is de volgende stap, maar ze zullen ook worden gevraagd om je ideale 'SugarDaddy' te beschrijven, evenals een introductie, een slogan en details over wat ze zo verdomd speciaal maakt als een 'SugarBaby'. Afgezien daarvan moeten ze contactgegevens verstrekken en nog eens vier "exclusieve" afbeeldingen publiceren.

Ondertussen zijn er specifieke unieke overwegingen voor jongens als het gaat om deelname aan SecretBenefits. U moet eerst uw e-mailgegevens, gebruikersnaam, inlogcode, nationaliteit en leeftijd invoeren. Terwijl de "SugarBabies" een foto nodig hebben om het registratieproces af te ronden, doen de heren dat niet. U wordt gevraagd om aanvullende persoonlijke gegevens te verstrekken en een korte beschrijving op uw profiel te schrijven wanneer u zich aanmeldt.

Hun kredietprijzen

De SecretBenefits-service brengt geen maandelijks abonnement in rekening; in plaats daarvan kunnen jongens credits kopen om te gebruiken bij het communiceren met SugarBabies. Hieronder volgt een algemene uitsplitsing van de kredietkosten:

 • Introductieprijs voor 100 credits is $ 59
 • Elite-prijs voor 500 credits is $ 169
 • Beste prijs voor 1,000 credits is $ 289

Voors en tegens van SecretBenefits

Pluspunten:

 • Veel babes
 • Eenvoudig en kort aanmeldingsproces
 • Profielen ondergaan authenticatie
 • Vrouwen zijn gratis te gebruiken

Nadelen:

 • Geen app beschikbaar

TOP 12 Sugar Dating- en seksdatingsites vergelijkbaar met Secretbenefits.com:

# 1 - AdultFriendFinder

AdultFriendFinder

De Adult Friend Finder-website is over de hele wereld beroemd. Het heeft meer dan tachtig miljoen leden die verlangen naar erotische interacties met meerdere vrouwen. Evenzo biedt het tal van flirterige relaties, zoals informele connecties, monogamie, koppels, neukmaatjes en nog veel meer.

Dit is inderdaad een uitstekende ervaring die de slaapkamer opfleurt, vooral tussen ruimdenkende mensen die hun seksuele geaardheid willen onderzoeken. Ten slotte is registratie relatief stressvrij en eenvoudig, dus leden voltooien het in minder dan vijf minuten.

Hier is de volledige recensie van AdultFriendFinder.

Pluspunten:

 • Registratie is gratis en snel
 • De leden van de website zijn actief op zoek naar informele afspraken
 • Mogelijkheden genoeg op het gebied van communicatie
 • Het bekijken van video's en het bekijken van afbeeldingen is gratis
 • U kunt blogs schrijven en een groepsgesprek voeren
 • De app is beschikbaar om te downloaden en is compatibel met zowel iOS- als Android-apparaten

Nadelen:

 • Het aantal mannelijke leden is groter dan de vrouwtjes
 • Beperkte opties voor gratis basisaccounts

# 2 - EmilyDates

emilydates

EmilyDates, een Australische datingwebsite waar singles duidelijk begrijpen wat ze verwachten van hun potentiële matches, is beroemd, betrouwbaar en wordt elke dag beter. Het heeft een database die groot genoeg is en nog steeds groeit, heeft een geweldig concept dat suikerdating ondersteunt en werkt goed voor zowel sugar daddies als baby's. Elk lid heeft zijn eisen duidelijk in zijn profiel vermeld, zodat iedereen weet wat hij kan verwachten en kan zien of je een uitstekende match bent met een medelid.

EmilyDates voert ook strikte verificatie- en veiligheidsmaatregelen uit om ervoor te zorgen dat iedereen wordt beschermd, wat er ook gebeurt. Het meest uitstekende aan deze pagina is de uitstekende zwendelbescherming, die niet zo gericht is op de meeste datingsites die we zijn tegengekomen.

Pluspunten:

 • Betaalbare tarieven
 • Geweldige kwaliteit van dienstverlening
 • Slimme functies en eigenschappen
 • Er zijn veel communicatiemiddelen beschikbaar

Nadelen:

 • Enkele nepprofielen
 • Andere meisjes nemen de tijd om te reageren

# 3 - SugarDaddyMeet

sugardaddymeet

SugarDaddyMeet is een niche datingwebsite die haar diensten aanbiedt voor mooie jonge vrouwen en welvarende volwassen mannen. Deze suikerdatingsite is alleen actief in de top 20 van rijkste landen. Er zijn geen precieze vereisten om lid te worden van de site, maar u moet uw profiel en foto's verifiëren door de nodige documenten te uploaden. Nadat je bent geverifieerd, ontvang je een unieke verificatiebadge om aan te tonen dat je deze stap hebt gezet en dat je een natuurlijk persoon bent en niet zomaar een nepprofiel. Gezien de aard van deze site is het niet meer dan normaal dat het opbouwen van je profiel op SugarDaddyMeet wat tijd en aandacht kost.

U hoeft zich geen zorgen te maken, want SugarDaddyMeet wordt actief gemodereerd om de veiligheid van gebruikers te waarborgen en oplichters buiten de deur te houden. Hoewel veel functies beschikbaar zijn voor gratis gebruikers, heeft de Premium-versie meer voordelen, zoals het verzenden van berichten, instant-chatfuncties, het aanbieden van eerste geschenken aan potentiële matches en geavanceerde zoekfilters. Dit zou iedereen moeten zijn voor suikerdating en om te genieten van buitenaards plezier met duidelijke en overeengekomen voordelen, vooral financiële en seksuele behoeften. Het draait allemaal om chemie en profiteren van leuke tijden. Macht, geld, jeugd en schoonheid? Als je ze hebt, pronk ermee op SugarDaddyMeet, en het kan je leven in een paar klikken veranderen.

Pluspunten:

 • Veel beschikbare functies voor gratis gebruikers
 • "Let's Meet" -functies die werken als een roulettemachine
 • Chatrooms beschikbaar
 • Makkelijk te gebruiken interface
 • Gebruiksvriendelijke navigatie
 • Solide verificatiesysteem

Nadelen:

 • Enkele problemen met de iOs mobiele app
 • Geen videochatoptie
 • Gratis gebruikers hebben een beperkt aantal zoekopdrachten

# 4 - Wat is uw prijs

wat is uw prijs

Ondanks dat het een vrij nieuw platform was nadat het in 2010 was gemaakt, is What's Your Price enorm in populariteit gestegen. De site heeft een grote populatie leden uit de Verenigde Staten, met ongeveer een miljoen leden, en blijft zich met de dag ontwikkelen als een online datingveilingwebsite. De site is zeer gebruiksvriendelijk, met minder opties om gebruikers in verwarring te brengen. Gratis gebruikers hebben ook niet veel functionaliteit en betalende gebruikers gaan direct aan de slag: bieden en direct contact leggen.

Hoewel er slechts een minimale reeks functies op deze site is, is deze gebouwd met schitterende ontwerpen die er geweldig uitzien en vrij eenvoudige maar nuttige opties hebben. De site wordt ook geleverd met 24/7 klantenondersteuning en vele andere vormen van adressering van vragen die zich kunnen voordoen. Registratie kan snel worden gedaan, omdat er slechts een paar details nodig zijn voordat u uw account instelt. Als je klaar bent, kun je meteen door de site bladeren en je profiel verbeteren om het aantrekkelijker te maken voor andere gebruikers, waardoor meer matches en datums worden gegarandeerd.

Volledige WhatsYourPrice-recensie hier.

Pluspunten:

 • Biedingen doen voor datums
 • Geen abonnementskosten
 • Veel aantrekkelijke singles
 • 24 / 7 klantenondersteuning

Nadelen:

 • Vrij nieuw concept
 • Geen mobiele app
 • Dure tarieven

# 5 - Suikeroom

sugardaddy.com

Vergis je er niet in; SugarDaddy.com heeft een van de meest herkenbare en gedenkwaardige domeinen van alle suikerdatingplatforms die we kennen. Het registratieproces was prettig en snel, de absolute minimumstandaard voor suikerdatingvragen moesten worden beantwoord en je kunt snel doorgaan met het voltooien van je profiel nadat je de verificatiestappen hebt uitgevoerd.

Desalniettemin benadrukt Sugar Daddy.com dat profielen met geweldige foto's meer aandacht en reacties krijgen van andere gebruikers. Voor niet-betalende leden kunnen ze al veel doen en genieten van functies, zelfs zonder te betalen. Maar natuurlijk, net als elke andere datingsite die er is, krijgen premiumleden de beste functies, communicatiehulpmiddelen en wedstrijden. Maar in tegenstelling tot andere suikerdatingsites, vereist deze dat suikerbaby's betalen voor lidmaatschap.

We zijn gewend om alleen sugar daddies te zien uitbetalen, maar hier moeten zelfs de sugar babes die het meeste geld nodig hebben en alle ondersteuning betalen. Desondanks zijn er nog steeds veel gebruikers die ter plaatse geld willen uitgeven en ervan willen genieten. Matchen is eenvoudig met hun praktische algoritmen en systemen, zodat je een leuke tijd zult hebben op SugarDaddy.com.

Pluspunten:

 • Redelijke prijzen
 • Er kunnen onbeperkt foto's worden geüpload
 • Niet-betalende gebruikers kunnen reageren op berichten van betalende leden
 • Geoptimaliseerd voor mobiele apparaten

Nadelen:

 • Beperkte betalingsmogelijkheden
 • Niet-betalende leden kunnen geen berichten versturen
 • Geen mobiele app

# 6 - RichMeetBeautiful

richmeetbeautiful

Rich Meet Beautiful, opgericht in 2017, is een van de snelst groeiende suikerdatingsites, met positieve recensies en een grote gebruikersbasis voor rijke en elite singles die op zoek zijn naar hun perfecte match. Deze site is bedoeld om de rijke sugar daddy-individuen in contact te brengen met hun prachtige sugar baby-partners.

Het aanmeldingsproces op Rich Meet Beautiful is eenvoudig en soepel. Om volledige toegang tot de functies te krijgen, hebt u echter het Premium-lidmaatschap nodig. Het Premium-lidmaatschap is vereist om berichten naar andere leden te sturen, dus het zou beter zijn als u potentiële datums of wedstrijden gaat zoeken en vervolgens een betaald lidmaatschap krijgt zodra u uw ogen heeft gericht op specifieke gebruikers om contact op te nemen.

Pluspunten:

 • Groot gebruikersbestand voornamelijk in Europa
 • Geavanceerd zoeken en filters
 • Royaal gratis lidmaatschap
 • Moderne ontwerpen
 • Geverifieerde leden

Nadelen:

 • Nog niet verkrijgbaar in de VS.
 • Geen mobiele app

# 7 - MillionaireMatch

miljonairematch

Als je zin hebt in leuke, flirterige en informele sferen waar je rijke mannen kunt ontmoeten en iets van elkaar kunt krijgen terwijl je op een heel intiem niveau contact maakt, dan is MillionaireMatch de beste keuze voor jou. Nu kun je leuke en luxe dates vinden die je hopelijk naar iets zullen leiden. Onder sugar baby/daddy-sites is deze een ster onder allemaal. Het heeft een geweldig matchingsysteem waarmee je mensen kunt ontmoeten met wie je je denkwijze, seksuele chemie en fantasieën kunt delen.

Door de combinatie van een drukke sfeer van oudere mannen en jongere vrouwen, geeft MillionaireMatch je een sexy, discreet maar toch stijlvol en vriendelijk gevoel. De meeste leden zijn onbeschaamd en hebben vertrouwen in hun huid - iedereen praat openlijk over hun verlangens, zowel monetair als seksueel. Iedereen is ruimdenkend zonder verrassingen, dus het is zo'n leuke site om te verkennen.

Pluspunten:

 • Grote selectie van sugar daddies
 • Stijlvolle website
 • Gebruiksvriendelijke en gemakkelijk te navigeren interface

Nadelen:

 • De verhouding van suikerooms en baby's is niet gelijk

# 8 - SuikerPapa

sugardaddie startpagina

Met gemakkelijke aanmeldingen en een uitstekende gebruikersinterface, zult u het heerlijk vinden om op deze site naar sugar daddies te zoeken. Je begint met het invoeren van je essentiële gegevens, die zullen worden gebruikt voor matchmaking-doeleinden. Voor sugar babes wordt je gevraagd om jezelf subtiel voor te stellen, en de moderators van de site zullen je profiel verifiëren voordat je door hun galerij met profielen kunt bladeren. SugarDaddie heeft uitstekende zoekfuncties, maar je moet upgraden naar een premium lidmaatschap zodat je iedereen kunt berichten.

Een uniek ding over SugarDaddie is dat ze een 'kwaliteitsscore' hebben, wat je kansen op perfecte matches vergroot. Het is gebaseerd op de volledigheid van uw activiteiten en profielen, dus hoe gedetailleerder en informatiever uw profiel is, hoe hoger uw kwaliteitsscore. Ze hebben ook deze "Meet My Match" -functie waarbij je willekeurig wordt gekoppeld aan een Sugar Daddie en besluit of je "ja" of "nee" tegen hen gaat. Hoewel deze kwaliteitsscore onterecht klinkt, is hij toch uniek en positief te beoordelen.

Pluspunten:

 • Geweldig voor wat snelle seks van mooie dames
 • Unieke kenmerken
 • Gedetailleerde profielen
 • Leden kunnen doelen stellen en "scores" verdienen
 • Makkelijk aanmelden

Nadelen:

 • Geen verificatie voor financiële informatie
 • Suikerbaby's hebben een streng prijsbeleid

# 9 - Sudy

sudy.app

Hier kunt u rijke suikerooms ontmoeten zonder gedoe bij het aanmelden en zoeken naar functies. Sudy is een stuk beter dan de meeste sugar daddy-sites met unieke functies zoals 'Sugar Talks', waar suikerooms en baby's elkaar vragen kunnen beantwoorden en stellen. Het is een goede manier voor iedereen om meer open en comfortabel met elkaar te zijn, terwijl ze eerlijk zijn over hun bedoelingen.

Sugarbaby's hoeven zich ook geen zorgen te maken, omdat ze maar een klein beetje in rekening worden gebracht, vooral als ze zijn geverifieerd. Als je op deze site bent, krijg je een aantal uitstekende traktaties omdat leden rijke miljonairs zijn en meestal jonge suikerbaby's die op zoek zijn naar oudere en volwassen mannen die hen op welke manier dan ook kunnen ondersteunen in ruil voor zichzelf. Sudy heeft veel goede recensies van tevreden gebruikers die elkaar hebben ontmoet en nu een suikerrelatie hebben.

Volledige recensie van Sudy hier.

Pluspunten:

 • De mobiele app is gemakkelijk te navigeren
 • Makkelijk aanmelden
 • Verificatiebadges om de integriteit van het profiel te waarborgen
 • Groot gebruikersbestand
 • Geweldige man-vrouwverhouding

Nadelen:

 • Berichten vereist een betaald lidmaatschap
 • Het abonnement van Sugar Daddies is duur
 • Het bekijken van profielen wordt soms traag

# 10 - Op zoek naar.com

regeling zoeken

Een niche-datingplatform dat dagelijkse bezoekers trekt, is Seeking Arrangement. Omdat dit geen gewone matchingswebsite is, kan het ontwerp ervan verschillende mensen afwerpen die hier af en toe op komen. Desalniettemin is het een briljante taak om een ​​veilige sfeer te creëren voor het soort partnerschap en interactie dat het bevordert. Bovendien is het intrigerend om te zien dat het internationaal een behoorlijk aantal mensen heeft voor een platform dat een relatief fundamenteel concept bevat.

Seeking Arrangement is een plek voor jongeren om suikermama's en -papa's te betrekken die financiële steun en aanmoediging voor hen kunnen bieden. Sugarbaby's moeten in ruil daarvoor liefde, seks, genegenheid en langdurige verbindingen bieden. Een ideale relatie wordt geherdefinieerd door Seeking Arrangement, omdat het de conventionele manier van internetten ondermijnt. Het terrein levert een oase op waarin je met een gezelschap kunt genieten.

Klik voor een Op zoek naar volledige beoordeling.

Pluspunten:

 • Het verificatieproces is strikt
 • Binnen slechts vijf dagen garandeert de site dat gebruikers de ideale arrangementen kunnen vinden
 • Het heeft meer dan tien miljoen leden die wereldwijd actief zoeken en betrekken
 • De meerderheid van de leden komt uit de Verenigde Staten
 • Het registratieproces is eenvoudig en snel af te ronden
 • Alleen gratis verzending van berichten naar andere geverifieerde leden

Nadelen:

 • Er zijn maar weinig neppe suikerbaby-accounts
 • Vereist toestemming om een ​​privégalerij van andere leden te bekijken

# 11 - Wees ondeugend

wees ondeugend

Geïntroduceerd in 2000, werd het een steeds succesvollere datingwebsite die samenwerkt met Flirt, IWantU en UpForIt om de gebruikers bewezen kwaliteit en comfortabele omgevingen te bieden. Elke dag heeft het meer dan 13 miljoen bezoeken, en er zijn meer dan miljoenen mensen wereldwijd die overwegen zich aan te melden als officiële gebruikers.

Dit is inderdaad een perfecte uitlaatklep om wild en betrokken te worden tussen getrouwde mensen en alleenstaanden in seksuele activiteiten en relaties. Uw privégegevens die naar de BeNaughty-site worden verzonden, zijn veilig beveiligd omdat deze de SSL-gecodeerde methode gebruikt en de validatiefase voor alle accounts heeft gevolgd. Alles maakt de hele reis een stuk aangenamer en vermijdt elk plan om geld te verdienen.

BeNaughty recensie hier.

Pluspunten:

 • Het platform bestaat al meer dan 20 jaar
 • Elke dag zijn er steeds meer mensen die zich aanmelden
 • Leden zijn responsief en actief
 • Gratis vijf chats per dag voor gratis basisaccounts
 • Gemakkelijk te navigeren en eenvoudig interface-websiteontwerp
 • Videochat is beschikbaar

Nadelen:

 • Sommige accounts geven niet veel informatie over hun profielen
 • Advertenties zijn talrijk en vervelend
 • Vervelende live-meldingen

# 12 - MissReizen

mis reizen

Als je reist maar niemand hebt om nieuwe plaatsen mee te verkennen, is dit misschien de site voor jou. Miss Travel is voor de suikerbaby's die willen reizen maar een beetje buiten het budget zitten, en voor suikerooms die ook willen reizen maar gezelschap nodig hebben. Gewoon de perfecte match!

Deze site is vergelijkbaar met alle andere datingsites, maar in plaats van studieleningen af ​​te betalen of toelagen te geven, komen de voordelen als gratis reizen over de hele wereld. De site-matching werkt niet als magie, en je kunt niet overweldigd raken door het idee om meteen te reizen. Aangezien de site u de algemene en de gedetailleerde aspecten van de gebruikersprofielen laat zien, moet u ervoor zorgen dat u uw potentiële reismaatjes kent.

Pluspunten:

 • Geavanceerde zoekfuncties
 • Hoge ledenactiviteiten
 • Snelle en gemakkelijke registratie
 • De prijs waard die u betaalt

Nadelen:

 • Geen app beschikbaar
 • Beperkte speciale kenmerken

Conclusie

Zeker, SecretBenefits biedt SugarBabies en SugarDaddies een gebruiksvriendelijke portal voor het vinden en regelen van datums. Je zult een perfecte suikerbaby kunnen ontmoeten die je zal ondersteunen bij het verkennen van je passies en het voldoen aan je verlangens. Je zult deze site met plezier gebruiken vanwege de relaxte sfeer en het gevoel van veiligheid dat het biedt tijdens interactie. Ook worden de accounts gecontroleerd op echtheid en kun je alle informatie opzoeken die je wilt.

Als je nieuwsgierig en vreemd geïnteresseerd bent in de levensstijl van suikerooms, of als je een charmant meisje bent dat geïnteresseerd is in het zijn van een suikerbaby, dan is SecretBenefits zeker een probleemloze oplossing. Ga nu gewoon je gang en ontdek je ware roeping. Neem vandaag nog deel aan de SecretBenefits-menigte en begin een levensstijl te leiden waar je lang van hebt gedroomd. SecretBenefits zit boordevol verbazingwekkende potentiële suikerbaby's; ga erop uit en ontmoet ze - ik ben er vrij zeker van dat ze graag met je over de details praten.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll naar boven