Bijgewerkt op: 4 oktober 2022

Op zoek naar een overzicht van de regeling

URL: https://www.seeking.com

Toon 12 Sugar Dating Site-alternatieven voor Seeking.com

regeling zoeken

(Bijgewerkt in januari 2021) - Als je op zoek bent naar een ander soort plezier in de datingswereld, dan is daten met suiker misschien de perfecte voor jou en Seeking.com kan je misschien veel helpen! Sugar dating kan voor sommigen een beetje controversieel zijn, omdat het in feite een op financiën gebaseerde relatie is, maar ondanks dat, heeft het alleen maar suikerdates gehad vanwege een wederzijdse vriend tot waar het nu is - op de online platforms, bloeit zoals alle andere soorten datums, wat betekent dat er een brede markt is voor dit soort dateringsarrangementen. Misschien vind je zelfs je levenspartner in de suikerdatingswereld.

Waar gaat het om een ​​regeling?

Dus als jij het type bent dat van daten houdt dat in het algemeen gebaseerd is op iemands financiële behoeften of mogelijkheden, dan zijn er veel legitieme sites die ik je kan aanbevelen om je suikerdating-avontuur te beginnen. Tot op heden zijn er al honderden en honderden suiker-datingsites opgericht, maar slechts een paar daarvan moeten gedijen met de intense concurrentie die er online is, niet alleen voor de suiker-datingsites maar voor alle datingsites in het algemeen.

Een van de beste datingsites voor suiker is Seeking.com (ook bekend als Seeking Arrangement). De site laat geen informatie verborgen. Het is duidelijk waar de site eigenlijk over gaat - geen gedoe, geen uithalen met wat dan ook, geen pretenties. Het laat je meteen zien dat ze allemaal over suikerdaten gaan en degenen die geïnteresseerd zijn in het zoeken naar sugar daddies / mama's, of sugar babies. Hun transparantie is een van hun sterke punten geweest. Je kunt in je profiel aangeven hoeveel je precies bereid bent te besteden of als je een suikerbaby bent, je kunt het bedrag opgeven dat je nodig hebt en waar het geld naartoe gaat - of het nu voor je studiegeld is of gewoon voor de designerbar die je hebt heb gekeken. Je profiel bevat precies alles wat je wilt of wat je te bieden hebt, je kunt zelfs aangeven of er wel of geen seks op tafel is.

Deze site maakt al een lange tijd deel uit van de dating-industrie voor suiker, dus je kunt echt zeggen dat ze experts zijn in het voorzien in de behoeften van hun gebruikers. U kunt zelfs hun app downloaden als u deze op mobiel wilt. Aanmelden bij de site is gratis, maar je kunt er ook voor kiezen om een ​​Premium- of Diamond-lidmaatschap te hebben, wat de toegangspoort is tot nog veel meer voordelen. Als je een betaald lidmaatschap hebt, kun je al berichten ontvangen, je profiel wordt gemarkeerd en je krijgt voorrang bij zoekopdrachten, en je kunt zelfs je privacy verbeteren, zoals de optionele profielfoto als je incognito wilt gaan, en dit is alleen om een ​​paar van de vele voordelen te noemen die de site voor u in petto heeft.

Seeking.com-interface en website-gevoel

De interface van de site is opzettelijk gemaakt om eenvoudig en gemakkelijk te navigeren te zijn, zodat de potentiële sugar daddies er gemakkelijk door kunnen bladeren. Als u zich zorgen maakt dat u wordt opgelicht, Regeling zoeken heeft de accounts van de gebruikers geverifieerd. Hun moderators hebben echt gewerkt aan het verwijderen van nepaccounts om van oplichters af te komen en zelfs om prostitutie te voorkomen.

zoekend arrangement lid

Het lijkt je misschien dat de site alleen beperkt is tot mensen met heteroseksuele voorkeur, maar wat je niet weet, is dat als je gewoon browst, je nog meer zou beseffen dat de site ook voor mensen met homoseksuele voorkeuren is.

U zult echt geen probleem hebben om Seeking.com te gebruiken, aangezien u op elk moment ook de blog van de site kunt bezoeken over hoe u een sterk profiel kunt opbouwen of hoe u uw verblijf op de site veilig en plezierig kunt houden. De site is zeker een paradijs voor sugar daddies aangezien er veel sugar babies op deze site zijn. Je kunt hier niet alleen afspraken of losse dates vinden, maar je kunt hier ook leden vinden die interesse hebben in langdurige relaties.

Op zoek naar de belangrijkste voor- en nadelen van Arrangement

Pluspunten:

 • Brede populatie van zowel mannen als vrouwen
 • Transparantie
 • Sterke privacy en beveiliging
 • Eenvoudige interface

Nadelen:

 • De procedure voor profielverificatie kan vervelend zijn
 • App-versie is alleen beschikbaar in Google Play

12 Sugar Daddy / dating sites zoals Seeking.com:

# 1 - AdultFriendFinder

AdultFriendFinder

Als het je belangrijkste doel is om te zoeken naar losse contacten, zal deze site je nooit in de steek laten. Het kan echter zijn dat je geluk hebt en ook iemand vindt voor een serieuze relatie. De site is geschikt voor een breed scala aan verschillende datingsystemen. U kunt specificeren wat u precies zoekt om uw zoekopdrachten te verfijnen, maar u heeft altijd de mogelijkheid om te verkennen.

Navigeren op de site is als een wandeling door het park, aangezien de site je alle basisfuncties van een datingsite biedt. Naast het vinden van een geschikte date of aansluiting kun je op deze site ook vrienden vinden. Leden zijn zo actief dat je lid kunt worden van groepen en in realtime met mensen kunt communiceren. De meeste van de gratis functies hebben echter geen betrekking op privé-interactie. Als je de behoefte voelt om je gesprek een tandje bij te zetten en privé te gaan, moet je je account upgraden.

Dit is waarschijnlijk een van de beste sites om te bezoeken nu er protocollen zijn voor sociale distantiëring. Vanwege zijn elke sekspositieve sfeer, kun je tijdens livestreaming op de site zoveel spanning voelen alsof het echt is. AdultFriendFinder is ook een toevluchtsoord voor u die op zoek bent naar suikerbaby's. De jongeren vormen de meeste actieve gebruikers van de site.

Voor meer diepgang recensie van AdultFriendFinder, klik hier.

Pluspunten:

 • Open voor alle seksuele uitingen
 • Enorm ledenbestand
 • Zeer actieve gebruikers
 • Yu komt nooit zonder dingen te doen

Nadelen:

 • Meer mannetjes dan vrouwtjes

# 2 - Ashley Madison

ashleymadison-app

Deze site staat bekend als de "affairesite". Nou, het bleef gewoon trouw aan hun slogan die letterlijk zegt: “Het leven is kort. Heb een affaire. " Zelfs als Ashley Madison vasthield aan hun 'affaire'-branding, is het door de jaren heen ook geëvolueerd om tegemoet te komen aan andere behoeften van hun klanten. Ze dienen niet langer voornamelijk voor degenen die getrouwd zijn en gewoon wat snelle afspraken of one night stands willen, ze breiden hun bereik uit voor degenen onder u die een open relatie hebben, of voor degenen onder u die gewoon verschillende datingsites verkennen . Voor de vrouwen is de site helemaal gratis voor jou. Echter, voor de mannen, hoewel er gratis functies op de site zijn, moeten de meeste interessante functies worden betaald.

Een meer uitgebreide Ashley Madison-recensie is hier te lezen.

Pluspunten:

 • Foto's kunnen discreet worden geüpload
 • Gratis inschrijving
 • Vriendelijke en gemakkelijke website-interface

Nadelen:

 • Hun app is niet erg handig
 • Gebruikers worden niet erg gefilterd

# 3 - Dating.com

dating.com aanmelden

Deze site wordt over de hele wereld geprezen. De site is een hit geworden vanwege de gebruiksvriendelijke interface en de vele succesverhalen die ermee zijn begonnen.

Het heeft een app die u kunt gebruiken en die net zo effectief is als de website, hoewel u misschien merkt dat niet alle functies van de site al in de app aanwezig zijn. Aanmelden is eenvoudig, u kunt uw Google-account gebruiken en in tegenstelling tot andere websites die een saai profileringsproces hebben, kunt u enkele van de spaties overslaan die ze u vragen in te vullen. Als u echter interessant wilt lijken, moet u deze invullen, aangezien deze op onze persoonlijke feed verschijnen.

Er zijn een aantal manieren waarop u kunt communiceren, u kunt ervoor kiezen om privéberichten te verzenden en te chatten. Je hebt ook de mogelijkheid om met veel mensen tegelijk te communiceren, of als je wilt, kun je met de persoon videochatten. Je kunt irritante mensen op dit soort platforms niet vermijden, dus Dating.com geeft je ook de mogelijkheid om de vervelende gebruiker te blokkeren.

Geïnteresseerd in meer informatie - hier is Dating.com recensie.

Pluspunten:

 • Zeer goede gebruikersinterface
 • Je krijgt echt waar je voor betaald hebt
 • Winnaar klantkeuze 2018

Nadelen:

 • App is alleen beschikbaar voor Android-gebruikers

# 4 - Wees ondeugend

ondeugende echte meisjes

Dit is net als de alles-in-één datingsite. Het heeft bijna alle niches die andere datingsites u kunnen bieden. De site biedt u verschillende niveaus en manieren om met andere gebruikers om te gaan. U kunt de mogelijkheid hebben om de mensen te doorzoeken met wie u kunt communiceren, of alleen degenen die geverifieerd zijn of degenen die dat niet zijn, inclusief degenen die dat niet zijn - wat in feite iedereen is.

Als u in vrouwen geïnteresseerd bent, wordt deze site voor u aanbevolen, aangezien de meeste actieve gebruikers op deze site vrouwen zijn. Dit wordt echter op de een of andere manier verwacht, aangezien er functies zijn die gratis zijn voor vrouwen, maar tegen een vergoeding voor mannen.

BeNaughty heeft ook zijn mobiele app gelanceerd, als je dat liever hebt op je apparaten, die volledig functioneel is. De site heeft een zeer gemakkelijke interface en knoppen zijn ook gemakkelijk te vinden, wat vriendelijk is voor gebruikers van alle leeftijden.

Een volle recensie van Benaughty.com is hier te zien.

Pluspunten:

 • App is beschikbaar voor zowel Android als iOS
 • Veel gratis functies
 • Goedkopere tarieven in vergelijking met andere sites

Nadelen:

 • Vervelende live melding
 • Onsite advertenties kunnen afleidend zijn

# 5 - SuikerPapa

suikeroom-1

Laat je niet ontmoedigen door de verouderde façade van de site, aangezien SugarDaddie al meer dan tien jaar actief is in de niche-datingindustrie, vol vertrouwen kan bogen op hun talrijke succesvolle matchverhalen. Zelfs met slechts een gratis lidmaatschap kunt u al de profielen van de leden bekijken en doorbladeren. Aanmelden duurt maar een paar minuten. U hoeft alleen de belangrijke gegevens voor uw profiel in te vullen. U kunt daar uw interesse aangeven, of het nu gaat om een ​​serieuze langdurige relatie of gewoon een puur suiker afspraakje. Voor degenen onder u die gretig op zoek zijn naar sugar daddies / mama 's, u kunt ze gemakkelijk vinden op deze site aangezien de site een minimumverdiengrens heeft.

Je kunt hun berichtenfunctie alleen gebruiken als je je account hebt betaald en ervoor hebt betaald. Dit is wat ze doen om oplichters en nepaccounts uit te filteren om met legitieme gebruikers te communiceren. Speciale kenmerken van deze site zijn onder meer het ontmoeten van uw match. In feite wordt uw profiel vergeleken met dat van een ander en heeft u de mogelijkheid om op "JA" of "NEE" te klikken op het profiel dat u wordt voorgesteld. Uw kans op een betere match is een hogere kwaliteitsscore. Als u een upgrade van uw profiel krijgt, wordt ook uw kwaliteitsscore verhoogd, omdat u van alle functies kunt genieten.

Pluspunten:

 • Geen automatische facturering
 • Enorm lidmaatschap en activiteiten ter plaatse
 • Vereist geen gevoelige informatie bij profilering

Nadelen:

 • Geen app beschikbaar
 • Verouderd ontwerp

# 6 - Wat is uw prijs

wat is uw prijs

Deze site is een eigen niche. Afgezien van zijn verleidelijke websitekleur, pronkt het ook met zijn andere opzet. Als je op zoek bent naar een date in WhatsYourPrice, kun je beter je competitieve A-game meenemen. De site is gebaseerd op een veiling en de hoogste bieder wint de vrouw. Tijdens het bieden kunnen anderen een tegenbod bieden. Vrouwen kunnen ook hun gewenste bedrag aanbieden. Kortom, de datum die u kunt krijgen, hangt af van het geld dat u kunt bieden.

Bij het zoeken naar de perfecte date, kunt u uw zoekopdrachten verfijnen via de filters. U kunt de leeftijdscategorie, functies en zelfs het bedrag dat ze zouden moeten krijgen, selecteren.

Pluspunten:

 • 24 / 7 Klantenservice
 • Eenvoudig en transparant
 • Gemakkelijk krediet kopen

Nadelen:

 • Geen maandelijkse contributie
 • Niet-leden kunnen niet door gebruikersprofielen bladeren

# 7 - SugarDaddyForMe

suikeroom

je ziet misschien niet het gebruikelijke elegante uiterlijk van andere datingsites in SugarDaddyForMe, maar je moet het niet beoordelen op het uiterlijk ervan. Net als elke andere datingsite voor suiker, is deze gemaakt voor die volwassen mannen met rekeningen over, en voor jonge mooie vrouwen die verwend en in de watten gelegd willen worden. De site staat letterlijk open voor verkenning door iedereen, omdat je door de profielen van de gebruikers kunt bladeren, hun foto's kunt bekijken en zelfs kunt zien wie er online is, zelfs zonder je aan te melden. Het is als hun teaser voor jou. Zodra u zich aanmeldt, kunt u niet anders dan upgraden naar een Gold-lidmaatschap voor nog betere services en functies.

In tegenstelling tot andere sugar datingsites waar gratis leden geen berichten kunnen sturen, staat SugarDaddyForMe zelfs berichten toe aan niet-betalende leden. Een van de speciale functies is de Weekendplanner waarin u uw plannen voor het weekend kunt weergeven. U kunt zelfs uw huidige status aangeven, of u nu slaapt, bezet of vrij bent. U kunt ook oproepen plannen die u ontvangt op basis van uw voorkeursschema. Het heeft een groot lidmaatschap, dus u zult zeker vinden wat u zoekt.

Pluspunten:

 • Gratis profiel browsen, zelfs voor niet-leden
 • Audio- en videochatroom
 • Gedetailleerd profiel en profiel delen

Nadelen:

 • Dure Premium-pakketten
 • Geen profielafstemming

# 8 - Elite singles

elitesingles

Dit is voor u die niet alleen op zoek bent naar het seksuele orgasme, maar ook naar het intellectuele orgasme. Elite Singles staat bekend als de toonaangevende datingsite voor goed opgeleide singles. Zodra u lid wordt van deze site, wordt u niet alleen intellectueel maar ook financieel gematcht.

Het aanmelden kan even duren, omdat het een langer proces heeft dan normaal. De site komt niet alleen overeen met je op het eerste gezicht wat betreft voorkeuren en afkeuren. Het heeft een diepgaand matching-algoritme dat naar de persoonlijkheden van de gebruiker kijkt.

Net als andere datingsites zijn Elite Singles niet allemaal gratis. Om functies zoals berichtenuitwisseling of het bekijken van afbeeldingen te ontgrendelen, moet u betalen.

U kunt er meer over lezen EliteSingles en het zijn 10 vergelijkbare websites hier.

Pluspunten:

 • Datagestuurd matching-systeem
 • Uitgebreide profielen
 • Handig om te gebruiken en te navigeren
 • App beschikbaar voor zowel Android als iOS

Nadelen:

 • Zeer gerichte markt
 • Geen zoekoptie
 • Langdurige verificatie

# 9 - MillionaireMatch

miljonairematch

Op het eerste gezicht zie je deze site misschien niet als een datingsite voor suiker, maar je kunt veel vrouwen vinden die op zoek zijn naar een datingsite voor suiker.

Als u niet nieuw bent op dit soort sites, dan zou u MillionaireMatch kennen, aangezien het zijn geloofwaardigheid heeft gevestigd in het suikerdatingsrijk in 2001. Het heeft de reputatie rijke en beroemde mensen te hebben als leden van de site. Ondanks de naam van de site hoef je niet per se miljonair te zijn om lid te kunnen worden.

Aanmelden bij de site is eigenlijk gratis. Maar als u daadwerkelijk miljonair bent, bent u van harte welkom om lid te worden van de site. De site heeft een "gecertificeerde miljonair" voor degenen die echt miljonair zijn. U hoeft alleen het verificatieproces te doorlopen en als u het proces hebt doorstaan, kunt u nu gemakkelijk worden gevonden door suikerbaby's die hun zoekopdrachten filteren met die status.

Interactie op de site kan enigszins een uitdaging zijn voor degenen die zich in de gratis lidmaatschapsmodus bevinden, maar als u al bent geüpgraded naar een gouden lidmaatschap, kunt u gemakkelijk communiceren op de site. Het heeft ook een forumtabblad dat van grote hulp is, vooral als je een nieuweling bent op de site en je net bent begonnen met het verkennen ervan. MillionaireMatch heeft ook een applicatie voor degenen die er de voorkeur aan geven op mobiel.

Van de vele jaren dat de site draait, kun je zeggen dat deze al plaats heeft gemaakt voor veel succesvolle verhalen.

Pluspunten:

 • Geverifieerde profielen
 • Live Millionaire Match Counselor
 • Eenvoudig inloggen op Facebook

Nadelen:

 • App-versie heeft niet alle functies
 • Geen videochat
 • Kan duur zijn

# 10 - Sudy

sudy.app

Sudy is een app-gebaseerd omdat het de huidige swipe-dynamiek van andere dating-apps volgt. Je kunt gemakkelijk zeggen dat Sudy is gemaakt door mensen met ervaring op het gebied van online dating, en zelfs met suikerafspraken. Het is zo ontworpen dat u er snel doorheen kunt navigeren, en wedstrijden kunnen naar rechts of links worden geveegd, afhankelijk van of de wedstrijd een ja of nee voor u is.

Als u een volwassen man bent, zult u als hun doelmarkt worden aangetrokken door de manier waarop het zijn diensten aan u presenteert. Dit platform is echt voor jou gebouwd, aangezien de populatie van de suikerbaby's vier keer zo groot is als die van de sugar daddies. U hoeft zich niet echt zorgen te maken over de concurrentie.

De hoofdpagina toont u onmiddellijk de beschikbare suikerbaby's waarmee u mogelijk kunt matchen. Net als bij andere datingplatforms voor suiker, kun je de volledige functies van Sudy ervaren als je een betalend lid bent.

Pluspunten:

 • U kunt de incognitomodus gebruiken
 • Geverifieerde badges om nepaccounts te vermijden
 • U kunt de contactgegevens van uw wedstrijd raadplegen
 • Diverse beveiligingsmaatregelen voor gebruikers

Nadelen:

 • Duur
 • App crasht
 • Zeer beperkte gratis services

# 11 - MissReizen

mis reizen

Als je op reis gaat maar niemand hebt om nieuwe plaatsen mee te verkennen, is dit misschien de site voor jou. Miss Travel is voor de sugarbaby's die willen reizen maar een beetje zonder budget zijn, en voor sugar daddies die ook willen reizen maar gezelschap nodig hebben. Gewoon de perfecte match!

Deze site is vergelijkbaar met alle andere datingsites, maar in plaats van studieleningen af ​​te betalen of toelagen te geven, zijn de voordelen gratis reizen over de hele wereld. Het enige dat u hoeft te doen, is moeite doen om uw profiel aantrekkelijk te maken voor de markt die u wilt aantrekken.

Het matchen van sites werkt niet als magie en je kunt niet overweldigd raken door het idee om meteen op reis te gaan. Aangezien de site u de algemene en gedetailleerde aspecten van de gebruikersprofielen laat zien, moet u ervoor zorgen dat u uw potentiële reismaatjes leert kennen.

Pluspunten:

 • Geavanceerde zoekfuncties
 • Hoge ledenactiviteiten
 • Snelle en gemakkelijke registratie
 • De prijs waard die u betaalt

Nadelen:

 • Geen app beschikbaar
 • Beperkte speciale kenmerken

# 12 - Rijk ontmoet mooi

Dit is een van de meer recent opgerichte suikerdatingsites die pas in 2017 is gestart. Maar ondanks dat het nieuw is, kun je al zien dat het zijn weg naar het bedrijf heeft gevonden. Begonnen in Europa, en nu al veel leden in de VS.

Rich Meet Beautiful richt zich niet alleen op de relatie Sugar Daddy - Sugar baby girl. Het is ook open voor de Sugar-mama's die willen dat suikerbabyjongenspeelgoed verwent.

Als je de site bezoekt, valt je meteen de elegantie van hun homepage op, in tegenstelling tot andere oudere concurrenten die een verouderde pagina hebben. Navigeren door de site is ook gemakkelijk, je vindt gemakkelijk de knoppen die je nodig hebt die echt nuttig zijn voor degenen die niet erg technisch onderlegd zijn.

Pluspunten:

 • Veel gratis functies
 • Detail profielen
 • App is beschikbaar in zowel Android als iOS

Nadelen:

 • Nepprofielen en oplichters
 • Het lidmaatschap is nog steeds niet zo groot

Het laatste woord

Seeking Arrangement en deze 12 andere sites zijn slechts enkele van de beste sites om uw wildste seksuele en relatiedromen te verwezenlijken. Afhankelijk van uw behoefte is er altijd wel een site die daar graag op inspeelt. En ondanks wat ze zeggen dat geld geen geluk kan kopen, kan het je een suikerbaby opleveren, en het is ongeveer hetzelfde.

Als je mij vraagt ​​welke site of sites ik aanbeveel uit die 12 genoemde ... Je kunt het zeker proberen:
# 1 - AdultFriendFinder;
# 2 - Ashley Madison;
# 3 - en natuurlijk SeekingArrangement.

Veel plezier met het uitgeven van wat $ $ en het ontmoeten van een paar prachtig uitziende meiden!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll naar boven