Bijgewerkt op: 18 mei 2021

Sudy

URL: https://www.sudy.app/

Toon 11 Sugar Dating Website-alternatieven voor Sudy.app

sudy.app

Misschien ben je een rijke man of vrouw die op zoek is naar gezelschap van een sexy, jonge partner ... of misschien ben je de jonge en aantrekkelijke persoon die een relatie wil hebben die je materiële voordelen zal opleveren, oftewel betrokken zijn bij sugar daddies of mama's. Welke van deze ook voor jou van toepassing is, dan is de beste oplossing om te beginnen met verkennen datingplatforms voor suiker zoals Sudy.app. Veel van deze sites zijn uitstekend in hun werk om de kloof tussen suikerooms / mama's en baby's te overbruggen. Sudy is een van de meest populaire suikersites voor iedereen die op zoek is naar dit soort relaties.

Wat is Sudy en is het alleen voor Sugar Dating?

Sudy is een van de bekende sites voor suikerrelaties en is toegankelijk via desktopbrowsers of mobiele telefoons. Ze bevinden zich sinds 2018 in de suikerdatingswereld en hebben sindsdien de aandacht getrokken van meer dan 3 miljoen gebruikers. Met een indrukwekkende genderratio en functies is het een platform met veel potentieel voor degenen die de reis naar suikerrelaties en levensstijl nastreven.

Registratie en beoordeling van Sudy.app

Registreren voor een account op Sudy is snel en eenvoudig. Nieuwe gebruikers moeten hun naam, jaarinkomen, beroep en een geldig e-mailadres registreren en vervolgens een paar creatieve regels schrijven in een 'Over mij'-sectie. Na het volgen van deze aanmeldingsstappen, kunt u onmiddellijk uw profiel gaan gebruiken, aangezien Sudy geen verificatie vereist. Maar houd er rekening mee dat ze een manier hebben om de legitimiteit van uw profiel aan te geven door gebruik te maken van een verificatiebadge die op uw profiel wordt geplaatst, zodat andere leden weten dat u een echt en geverifieerd persoon bent. Wat betreft de leden en locaties, de meeste komen uit Amerika en sommige delen van Europa, hoewel Sudy ook in veel verschillende landen verkrijgbaar is. Net als veel andere dating-apps, kunt u met Sudy zoeken naar gebruikers / profielen op basis van hun profiel, offline / online status en locatie. Sudy gebruikt een puntensysteem waarbij je wordt gerangschikt op basis van het aantal "Sugar" of "Glamour Ranks" dat je krijgt. Het is Sudy's eigen versie van valuta die contant wordt betaald. Om contact op te nemen en met andere leden te communiceren, moet u gebruik maken van hun betaalde lidmaatschap. Uiteindelijk maakt de omgeving het gemakkelijk en comfortabel voor de interactie tussen Sugar Daddies en Sugar Babies.

Voor-en nadelen

Pluspunten:

 • De mobiele app is gemakkelijk te navigeren
 • Makkelijk aanmelden
 • Verificatiebadges om de integriteit van het profiel te waarborgen
 • Groot gebruikersbestand
 • Geweldige man-vrouwverhouding

Nadelen:

 • Berichten vereist een betaald lidmaatschap
 • Het abonnement van Sugar Daddies is duur
 • Het bekijken van profielen wordt soms traag

Als je vrij nieuw bent in sugar dating of dergelijke relaties, kunnen de bestaande platforms je in de war brengen. Maakt u zich geen zorgen, want dit artikel helpt u bij het afwegen van de opties en vanaf het begin. Op elke website zullen diepgaande recensies worden gegeven, aangezien deze zijn getest en goed presteren voor sugar daddies en baby's. Deze 11 suikerdatingsites zijn zeker uw tijd en aandacht waard - ze hebben allemaal hetzelfde doel om gelijkgestemde mensen bij elkaar te krijgen, maar natuurlijk met hun unieke eigenschappen.


11 Sugar Dating-sites vergelijkbaar met Sudy.app:

# 1: AdultFriendFinder

adultfriendfinder main

AdultFriendFinder, opgericht in 1996, is een hoofdbestanddeel geworden van de lijst met populaire sites van bijna alle volwassenen als ze online dating willen uitproberen. Als een van de eerste online datingsites die er zijn, is AFF er trots op mensen bij elkaar te brengen, vooral degenen die momenteel op zoek zijn naar partners om seksuele activiteiten mee te delen. Als je op zoek bent naar losse contacten zoals hook-ups, escorts of zelfs suikerrelaties waar je kunt profiteren van je sugar daddies of mama's in ruil voor gezelschap en seks, dan wacht AFF op je. Het heeft meer dan 40 miljoen leden en het gaat erom dat je geen moeite zult hebben om mensen te zoeken die hetzelfde willen als jij. AFF heeft online dating gemakkelijker gemaakt met hun communicatietools en interactieve functies, en heeft verschillende prijzen gewonnen voor hun uitstekende services. Het heeft een efficiënt matching-systeem dat u zal helpen om gelijkgestemde mensen te ontmoeten zodat u uw seksuele verlangens en fantasieën kunt vervullen. Ongeacht uw seksuele voorkeuren en geaardheid, u bent altijd welkom op deze site en u zult er zeker van genieten. Hun aanmeldingsproces duurt iets langer, maar wees gerust dat de stappen allemaal nodig zijn om AFF u te laten kennen en om een ​​idee te hebben van uw interesses en voorkeuren voor beknoptere wedstrijden. AFF staat bij velen bekend om zijn veilige, betrouwbare en effectieve benadering van online dating en afspraken. Het staat open voor verschillende niches, dus wat u ook zoekt, u zult ze zeker vinden AdultFriendFinder.

Pluspunten:

 • Enorme profielbasis
 • Geweldige zoekalgoritmen
 • Interactieve tools
 • Veel andere uitgaansgelegenheden
 • Multifunctionele gratis versie.

Nadelen:

 • Stript de romantiek
 • Niet helemaal gratis

# 2: Op zoek naar.com

regeling zoeken

Als u een man of vrouw bent die op zoek is naar financiële voordelen, dan is SeekingArrangement.com de juiste matchmaking-site, die exclusief is ontworpen voor rijke individuen. De site heeft wereldwijd meer dan 10 miljoen leden en is momenteel de grootste datingsite voor suikerrelaties. Seeking.com werkt perfect voor mannen en vrouwen die vol vertrouwen op zoek zijn naar een op geld en materiaal gebaseerde relatie - sugarbaby's die financiële steun willen en de sugar daddies die voor hen zorgen in ruil voor wat seks en gezelschap. Ondanks zijn intrigerende aard, functioneert Seeking.com net als elke andere online datingsite. Je kunt foto's uploaden, biografieën of introducties over jezelf schrijven of zoeken naar medegebruikers die op zoek zijn naar dezelfde suikerrelaties. Gezien de aard van sugar daddies ondergaan de meeste mannelijke gebruikers een strikte inkomens- en veiligheidscontrole, aangezien de financiële status van een sugar daddy erg belangrijk is. Achtergrondcontroles worden ook uitgebreid gedaan. Hoewel dit misschien veel lijkt, zijn deze allemaal gunstig voor zowel suikerbaby's als papa's / mama's. Over het algemeen is de functionaliteit van de site aangenaam. De interface is eenvoudig en elegant, alles is snel en er zijn geen irritante pop-ups.

Bezoek onze review en alternatieve sites voor SeekingArrangement.

Pluspunten:

 • Eenvoudige maar efficiënte interface
 • Makkelijk aanmelden
 • Goede verhouding tussen vrouwen en mannen

Nadelen:

 • De meest voordelige functies zijn alleen voor betalende gebruikers

# 3: Dating.com

dating.com

Dating.com beweert dat het belangrijkste doel is om singles uit verschillende plaatsen te brengen om serieuze relaties aan te gaan. Deelnemen aan deze site is heel eenvoudig en probleemloos. Als u de site bezoekt, ziet u de homepage waar u zich kunt registreren voor een account. U kunt zich handmatig aanmelden of uw Google-account gebruiken, afhankelijk van wat voor u het beste werkt. Dating.com biedt verschillende communicatiemiddelen en unieke functies, waardoor haar leden gebruik kunnen maken van de website en verbinding kunnen maken. Hun homepage toont een galerij met ledenprofielen en is gerangschikt op basis van uw gekozen voorkeuren tijdens het registratieproces. U kunt ook gebruik maken van de zoekknop. Voor communicatie bieden ze eenvoudige chats, videogesprekken en berichten, zodat u degenen kunt raken die uw aandacht hebben getrokken. Ze hebben ook een "Let's Mingle" -optie waarmee een lid tegelijkertijd inleidende berichten naar de door hem gekozen leden kan sturen, en het kan worden uitgenodigd om rond te hangen of hen uit te nodigen voor een chat of videogesprek. Een ding dat Dating.com onderscheidt van de vele datingsites die momenteel beschikbaar zijn, is dat ze dat frisse, informele en levendige gevoel uitstralen. Het is niet nodig om vragenlijstachtige items in te vullen tijdens het aanmeldingsproces. Slechts een paar klikken hier en daar, en u bent klaar om te gaan. Of je nu op zoek bent naar nieuwe vrienden, relaties of gewoon iemand met wie je wat sexy tijd kunt doorbrengen, je vindt ze allemaal op deze site.

Hier is onze Dating.com recensie.

Pluspunten:

 • Diverse lidmaatschappen
 • De bevolking bestaat voornamelijk uit mannen
 • Makkelijk aanmelden
 • Gratis account aanmaken

Nadelen:

 • Enkele nepprofielen

# 4: Ashley Madison

Ashley Madison

Ashley Madison is meer dan 18 jaar geleden opgericht en is perfect voor ruimdenkende mensen die nieuwe, frisse en opwindende relaties willen aangaan met partners die niet geven om de burgerlijke staat en andere factoren. In tegenstelling tot de meeste datingsites die alleenstaande individuen targeten om een ​​nieuwe relatie met vreemden aan te gaan, is AshleyMadison.com gemaakt voor mensen die al toegewijd zijn, of het nu in vriend-vriendin-relaties is of zelfs al getrouwd. Ashley Madison biedt de mogelijkheid voor alle mensen die om verschillende redenen andere mensen willen ontmoeten. Het kunnen de rijke jongens zijn die aantrekkelijke jonge vrouwen willen vinden of jonge vrouwen die onder de zorg en steun van oudere mannen of vrouwen willen staan. Het is in feite een sociale netwerkdienst voor volwassenen die op zoek zijn naar een aansluiting. De dienst is bedoeld voor mensen die getrouwd zijn of een relatie hebben die de affaire willen vinden. De populatie van de site bestaat meer uit succesvolle mannen van rond de 35 jaar en ouder, terwijl jonge dames vanaf 20 jaar en ouder zijn, dus Ashley Madison is erg relevant en nuttig als je je suikerrelaties en levensstijl wilt beginnen.

Voel je vrij om te controleren onze volledige Ashleymadison-recensie hier.

Pluspunten:

 • Makkelijk aanmelden
 • Probleemloos registratieproces
 • Het versturen van berichten is gratis voor vrouwen
 • Heeft een mobiele app voor zowel iOs als Android

Nadelen:

 • Er loeren van tijd tot tijd problemen op de site

# 5: EmilyDates

emilydates

EmilyDates is een in Australië gevestigde datingsite waar singles een duidelijk begrip krijgen van wat ze verwachten van hun potentiële matches. EmilyDates is beroemd, betrouwbaar en wordt elke dag beter. Het heeft een database die groot genoeg is en nog steeds groeit, heeft een geweldig concept dat daten met suiker ondersteunt, en het werkt goed voor zowel sugar daddy als baby's. De eisen van elk lid staan ​​duidelijk vermeld in hun profiel, zodat iedereen weet wat hij kan verwachten en of u goed bij een medelid past. Aanmelden bij EmilyDates is snel, gratis en gemakkelijk. Na slechts een paar minuten bij het aanmaken van uw profiel, kunt u onmiddellijk contact leggen met anderen die op zoek zijn naar hetzelfde als u. EmilyDates voert ook strikte verificatie- en veiligheidsmaatregelen uit om ervoor te zorgen dat iedereen onder hun bescherming staat, ondanks wat er gebeurt. Waarschijnlijk het beste van deze site is hun uitstekende bescherming tegen zwendel, die niet zo gericht is op de meeste datingsites die we zijn tegengekomen. Op de website kunnen gebruikers vrij communiceren via verschillende methoden: chats, e-mails en instant messages. Als je je sugar daddy of baby persoonlijk wilt zien, kan de website je zelfs helpen bij het opzetten en organiseren van de bijeenkomst of date.

Pluspunten:

 • Betaalbare tarieven
 • Geweldige kwaliteit van dienstverlening
 • Slimme functies en eigenschappen
 • Veel communicatiemiddelen beschikbaar

Nadelen:

 • Enkele nepprofielen
 • Andere meisjes nemen de tijd om te reageren

# 6: SugarDaddyMeet

sugardaddymeet

SugarDaddyMeet is een niche-datingsite die zijn diensten aanbiedt aan mooie jonge vrouwen en welvarende volwassen mannen. Deze datingsite voor suiker is alleen actief in de top 20 van rijkste landen. Sinds de lancering lang geleden in 2007 heeft het meer dan 2 miljoen gebruikers verzameld. Er zijn geen specifieke vereisten om lid te worden van de site, maar u moet uw profiel en foto's laten verifiëren door de nodige documenten te uploaden. Nadat je bent geverifieerd, ontvang je een speciale verificatiebadge om te laten zien dat je deze stap hebt gezet en dat je een echt persoon bent en niet zomaar een nepprofiel. Gezien de aard van deze site is het niet meer dan normaal dat het opbouwen van uw profiel op SugarDaddyMeet wat tijd en aandacht kost. Geen zorgen, want SugarDaddyMeet is actief gemodereerd om de veiligheid van gebruikers te waarborgen en oplichters buiten de deur te houden. Hoewel er veel functies beschikbaar zijn voor gratis gebruikers, zijn er meer voordelen aan het hebben van de Premium-versie, zoals het verzenden van berichten, instant chat-functies, het aanbieden van eerste geschenken aan potentiële overeenkomsten en het gebruik van geavanceerde zoekfilters. Dit zou ieders go-to moeten zijn voor suikerdaten en om te genieten van buitenaards plezier met duidelijke en overeengekomen voordelen, vooral financiële en seksuele behoeften. Het draait allemaal om chemie en profiteren van leuke tijden. Macht, geld, jeugd en schoonheid? Als je ze hebt, laat ze dan zien op SugarDaddyMeet en het kan je leven met een paar klikken veranderen.

Pluspunten:

 • Veel beschikbare functies voor gratis gebruikers
 • "Let's Meet" -functies die werken als een roulettemachine
 • Chatrooms beschikbaar
 • Makkelijk te gebruiken interface
 • Gebruiksvriendelijke navigatie
 • Solide verificatiesysteem

Nadelen:

 • Enkele problemen met de iOs mobiele app
 • Geen videochatoptie
 • Gratis gebruikers hebben een beperkt aantal zoekopdrachten

# 7: WhatsYourPrice

wat is uw prijs


Als je op zoek bent naar de beste suikerbaby's en -vaders op internet, dan is dit een site die je moet bezoeken. Ondanks dat het een vrij nieuw platform is nadat het in 2010 is gemaakt, is What's Your Price enorm in populariteit gestegen. De site heeft een grote populatie leden uit de Verenigde Staten, met ongeveer een miljoen gebruikers, en blijft met de dag groeien als een online datingveilingwebsite. De site is erg gebruiksvriendelijk, met minder opties om gebruikers in de war te brengen. Gratis gebruikers hebben ook niet veel functionaliteit, en wat betalende gebruikers betreft, ze gaan meteen aan de slag - bieden en leggen direct contact. Hoewel er slechts een minimale set functies op deze site is, is deze gebouwd met briljante ontwerpen die er geweldig uitzien en opties hebben die vrij eenvoudig maar nuttig zijn. De site wordt ook geleverd met 24/7 klantenondersteuning en vele andere vormen van antwoord op vragen die kunnen optreden. Registratie is snel gedaan, aangezien er maar een paar details nodig zijn voordat u uw account kunt instellen. Als u klaar bent, kunt u onmiddellijk door de site bladeren en uw profiel verbeteren om het aantrekkelijker te maken voor andere gebruikers, waardoor u meer matches en dates kunt garanderen.

Lees meer over WhatsYourPrice en zijn alternatieve sites.

Pluspunten:

 • Biedingen doen voor datums
 • Geen abonnementskosten
 • Veel aantrekkelijke singles
 • 24 / 7 klantenondersteuning

Nadelen:

 • Vrij nieuw concept
 • Geen mobiele app
 • Dure tarieven

# 8: Geheime voordelen

geheime voordelen

Secret Benefits is een van de beste sites voor degenen die de opwindende wereld van daten met sugar daddy willen verkennen. Sinds 2015 hebben miljoenen sugar daddies en baby's Secret Benefits gebruikt om avontuur en gezelschap te vinden, en unieke arrangementen te creëren die voor beide partijen wederzijds voldoening geven, vooral op het gebied van financiële en seksuele aspecten. De essentie van deze site ligt in de naam van hun website zelf - leden die zich hier aanmelden zijn verloofd of willen relaties aangaan waar ze veel voordelen uit halen. Voor sugar daddies kunnen ze gemakkelijk mooie en sexy metgezellen vinden die ze kunnen bederven met geld en materiële dingen, in ruil voor een soort relatie en veel seks. Suikerbaby's kunnen ook steun verwachten van deze sugar daddies en hun behoeften en verlangens vervullen. Wat de veiligheid betreft, geeft de administratie van de website om de leden. Gebruikers kunnen hun foto's verifiëren en een speciaal verificatiemerk op hun profiel krijgen. Het registratieproces ter plaatse is eenvoudig en probleemloos. Het duurt ongeveer vijf minuten en de eerste registratie is gratis. Het is belangrijk om uw geslacht, leeftijd, wachtwoord, e-mailadres en locatie op te geven voordat u naar de volgende stap kunt gaan. De communicatiehulpmiddelen bij SecretBenefits zijn vrij beperkt tot het verzenden van berichten en het delen van foto's met uw geliefde gebruikers. U kunt echter geen berichten schrijven naar iedereen die u maar wilt; hiervoor moet u gebruik maken van hun betaalde services.

Pluspunten:

 • Sexy suikerbaby's op hun lijst met profielen
 • Registratie is snel en eenvoudig
 • Geverifieerde profielen
 • Gratis voor vrouwen, betaald voor papa's

Nadelen:

 • Sommige bots op de site
 • E-mailabonnement is lastig op te zeggen
 • Nog geen mobiele app

# 9: VictoriaMilaan

leden van victoria milan

Victoria Milan is een discrete site voor gehuwden, voor degenen die opwinding willen en hun leven willen opfleuren, en voor degenen die niet vast willen zitten in een seksloos huwelijk. Hoewel het zich voornamelijk op zaken richt, is het ook de thuisbasis van gebruikers die op zoek zijn naar suikerrelaties. Als je sugar daddies of baby's wilt ontmoeten en zinvolle en heilzame relaties met hen wilt aangaan, dan is Victoria Milan de beste plek voor jou. Sommige gebruikers hier zijn ook op zoek naar de onschuldige online flirt om hun dagelijks leven op te fleuren, terwijl anderen een echte gepassioneerde affaire willen met gelijkgestemde mensen. Deze datingsite voor volwassenen biedt chatten, e-mailen, geavanceerde zoekopdrachten en meer. U kunt iemand bij u in de buurt vinden of op zoek gaan naar aantrekkelijke toepassingen van over de hele wereld. Met Victoria Milan hoeft u zich geen zorgen te maken dat u betrapt wordt tijdens uw informele dating-escapades, aangezien het belooft al uw informatie privé en veilig te houden. Als het gaat om websitebeveiliging en privacy, is er niemand beter dan Victoria Milan's uitgebreide inspanningen om aan de top te blijven en gebruikers gelukkig en veilig te maken. Wat betreft de registratie, u kunt het gemakkelijk in slechts een paar minuten voltooien en dan uw reis beginnen om betrokken te raken bij zaken of suikerrelaties. De site heeft ook unieke functies zoals de "paniekknop" waar u op kunt drukken en de hele interface wordt doorgestuurd naar een minder verdacht en SFW-platform. AnonymousBlur is ook beschikbaar, waardoor je identiteit verder wordt verborgen, wat geweldig is, maar als je meer wedstrijden wilt, is het een must dat je een vriendelijke en uitnodigende set foto's in je profiel hebt.

Hier is een uitgebreide recensie van Victoria Milan.

Pluspunten:

 • Snelle registratie
 • Betaalbare prijzen
 • Zwaar op veiligheid en anonimiteit
 • Gelijkgestemde wedstrijden op basis van uw voorkeuren

Nadelen:

 • Automatische inschrijving is standaard ingeschakeld
 • Alleen betalende leden kunnen chatten

# 10: Suikeroom

sugardaddy.com


De naam van deze suikerdatingwebsite zegt het al - het geeft een heel duidelijk bericht af over waar het allemaal om draait. Vergis je er niet in, SugarDaddy.com heeft een van de meest herkenbare en gedenkwaardige domeinen van alle suikerdatingsplatforms die we kennen. Het registratieproces was leuk en snel, de absolute minimumstandaardsuikerdatingsvragen moesten worden beantwoord en je kunt eenvoudig doorgaan met het voltooien van je profiel nadat je de verificatiestappen hebt uitgevoerd. U kunt ook een foto uploaden of weigeren deze te uploaden. Niettemin benadrukt Sugar Daddy.com dat profielen met geweldige foto's veel meer aandacht en reacties van andere gebruikers krijgen. Voor niet-betalende leden kunnen ze al veel doen en genieten van functies, zelfs zonder te betalen. Maar natuurlijk, net als elke andere datingsite die er is, krijgen premium leden de beste functies, communicatiemiddelen en matches. Maar in tegenstelling tot andere datingsites voor suiker, vereist deze dat suikerbaby's voor lidmaatschap betalen. We zijn gewend dat alleen sugar daddies geld uitbetaalden, maar hier moeten zelfs de sugar babes die het meeste geld en elke vorm van ondersteuning nodig hebben, betalen. Desondanks zijn er nog steeds veel gebruikers die bereid zijn om ter plaatse te besteden en ervan te genieten. Het matchen is eenvoudig met hun effectieve algoritmen en systemen, dus je zult een goede tijd hebben op SugarDaddy.com.

Pluspunten:

 • Redelijke prijzen
 • Er kunnen onbeperkt foto's worden geüpload
 • Niet-betalende gebruikers kunnen reageren op berichten van betalende leden
 • Geoptimaliseerd voor mobiele apparaten

Nadelen:

 • Beperkte betalingsmogelijkheden
 • Niet-betalende leden kunnen geen berichten versturen
 • Geen mobiele app

# 11: RichMeetBeautiful

richmeetbeautiful

Rich Meet Beautiful, opgericht in 2017, is een van de snelst groeiende datingsites voor suiker, met positieve recensies en een groot gebruikersbestand voor rijke en elite singles die op zoek zijn naar hun perfecte match. Deze site is bedoeld om de rijke sugar daddy-individuen van de wereld te verbinden met hun prachtige sugarbaby-partners. Rich Meet Beautiful wordt geprojecteerd op mannen en vrouwen met verschillende achtergronden en vermogens die allemaal hetzelfde willen: liefde en kameraadschap, een relatie met wederzijds respect, intellect, liefde en passie. Het aanmeldingsproces op Rich Meet Beautiful is buitengewoon eenvoudig en soepel. Het enige wat u hoeft te doen is uw gebruikersnaam, e-mailadres, geslacht, wachtwoord en geboortedatum in te vullen, en dit is allemaal gratis. Er is geen tijdslimiet - u kunt dit gratis lidmaatschap voor altijd gebruiken. Om echter volledige toegang te krijgen tot de functies, heeft u het Premium-lidmaatschap nodig. Het Premium-lidmaatschap is nodig om berichten naar andere leden te sturen, dus het zou beter zijn als u op zoek gaat naar potentiële datums of wedstrijden en vervolgens doorgaat met het verkrijgen van een betaald lidmaatschap zodra u specifieke gebruikers in de gaten heeft gehouden om contact op te nemen.

Pluspunten:

 • Groot gebruikersbestand, voornamelijk in Europa
 • Geavanceerd zoeken en filters
 • Royaal gratis lidmaatschap
 • Moderne ontwerpen
 • Geverifieerde leden

Nadelen:

 • Nog niet verkrijgbaar in de VS.
 • Geen mobiele app

Vonnis

Sugar daddy-websites en apps zoals Sudy zijn speciaal ontworpen voor de rijken en aantrekkelijk om elkaar te ontmoeten en de ideale relaties op te bouwen die ze willen, of het nu gaat om langdurige serieuze of informele, vrijblijvende. De relatie is voor beide partijen voordelig omdat zowel de sugar daddy als de sugar baby vooraf zijn met wat ze willen en wat ze aan tafel kunnen brengen, meestal zullen deze meer gericht zijn op financiële en seksuele aspecten, aangezien deze twee altijd samen zullen komen als we praten over suikerrelaties.

Hoewel, ik heb nogal wat datingwebsites voor suiker behandeld. Maar mijn persoonlijke TOP 3 zou zeker zijn:
# 1 - Op zoek naar.com
# 2 - AshleyMadison.com
# 3 - SecretBenefits.com

Houd daar rekening mee niet alle sugar daddies zijn oude miljonairs op zoek naar minnaressen of zaken. Het kunnen ook mannen van middelbare leeftijd zijn die financieel stabiel maar niet extreem rijk zijn. Succesverhalen zijn ook wijdverbreid waarin sugar daddies en sugar babies eindelijk verloofd of getrouwd zijn, dus het is niet onmogelijk om een ​​happy end te hebben en echt je beste leven te leiden met de hulp van deze sugar datingsites. Ook al zijn er tegenwoordig veel van dergelijke sites, als iemand die zich in deze wereld wil wagen of deze nodig heeft om beter te werken, zou je de beste van hen willen weten, dus je kunt gewoon dit artikel lezen en probeer de vermelde sites en wie weet vind je de beste suikerrelatie om de hoek.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll naar boven