Bijgewerkt op: 25 september 2021

AdultFriendFinder

Review van AdultFriendFinder.com - Mijn eerlijke mening

Laat me de veelgestelde vragen zien

Als een van je hobby's surfen op het net en het ontdekken van nieuwe dingen is, heb je waarschijnlijk de paden gekruist met AdultFriendFinder. Adult Friend Finder, of nu beter bekend als AFF, houdt zich al meer dan een decennium bezig met swingen en daten. Het is niet verwonderlijk dat ze hun naam al hebben gevestigd als een van de beste dating- en swingersites ter wereld. Ze hebben de site gelanceerd in het jaar 2006, sindsdien zijn ze net nog effectiever geworden in hun branche omdat steeds meer mensen ervoor hebben gekozen om lid te worden. Ondanks alle andere nieuwe sites die zijn komen spelen en concurreren in dezelfde branche, is AFF voor veel mensen nog steeds de betere optie geworden als het gaat om het zoeken naar een match tot nu toe of om gewoon aan te sluiten.

Deze site is slechts een van de originele websites van de ontwikkelaar die zich richt op de swinger-markt en andere mensen die van korte afspraken houden en mogelijke levenspartners. Er zijn andere sites met een vergelijkbare niche die door dezelfde ontwikkelaar worden gelanceerd en die even goed zijn. Het voordeel van Adult Friend Finder is dat het eerder werd gelanceerd, zodat het eerst meer bezoekers trok.

Kortom, de site gaat helemaal over het zoeken naar iemand die mogelijk een korte- of langetermijnpartner kan zijn. Het heeft alle basisfuncties van een datingsite, maar het geeft je meer dan alleen de partner die je nodig hebt. De ontwikkelaars hebben een zeer slimme zet gedaan om functies van pornosites in deze datingsite op te nemen. Het resultaat is dat je een site krijgt met allerlei soorten mensen - alleenstaanden, mensen met een open relatie, mensen die gewoon op zoek zijn naar plezier, of zelfs stellen die houden van opwindende seksuele relaties. Afgezien van deze pool van mensen, krijg je op deze site een meer seksuele en interactieve ervaring. Je fantasie is de limiet als het gaat om mogelijke seksuele ontmoetingen die je uit deze site kunt halen. Het zal je zeker een wilde rit bezorgen. Het niveau van opwinding in uw ervaring zal worden gebaseerd op hoeveel u bereid bent te besteden.

adultfriendfinder onlineBezoekers van de site kunnen hun participatieniveau kiezen uit degenen die gewoon vrij rondkijken op de site en elke persoon controleren die u interessant vindt of er erg actief op is. De site heeft een Connexion-functie die het lid de mogelijkheid geeft om echte virtuele seks te hebben met een andere persoon door middel van video terwijl jij dat bent. Het ondersteunt ook gekoppelde apparaten (seksspeeltjes) waarmee u sensaties naar uw partner kunt sturen. Als u niet bereid bent te betalen, kunt u geen contact opnemen om van deze functies te genieten. Maar zoals eerder vermeld, voor degenen die bereid zijn om uit te geven voor dit soort opwinding, heeft de site veel voor je in petto. Dit betekent echter niet dat er voor die niet-betalende leden geen kans meer is om een ​​date te krijgen. Er bestaat! Je hoeft alleen maar je profiel aan te maken en het interessant te maken, mooie foto's te uploaden en te wachten tot andere leden contact met je opnemen.

Adult Friend Finder is voornamelijk een dating-app, maar leden van de site vinden niet alleen datums. Sommigen vinden echte vrienden tijdens hun interactie, aangezien de site echt een enorme gemeenschap van echte mensen is. Het heeft gemiddelde maandelijkse bezoeken van meer dan 25 miljoen waar bezoekers ongeveer 10 minuten per keer doorbrengen. De meeste bezoekers komen uit de Verenigde Staten en vormen meer dan 50 procent van hun bezoekers. Op de tweede plaats in het Verenigd Koninkrijk en de derde komt uit Canada, met in totaal 2 miljoen gebruikers over de hele wereld. Met dit aantal bezoeken en gebruikers blijft de site steeds meer leden en gebruikers trekken.

Het toenemende aantal siteleden is het resultaat van de constante updates en verbeteringen die door de jaren heen door de ontwikkelaars zijn gedaan. Wat ooit gewoon een eenvoudige datingsite was, is een thuis geworden voor iedereen die verschillende seksuele niches en avonturen wil verkennen zonder bang te hoeven zijn om door de mensen te worden beoordeeld. Omdat mensen de site bezoeken om min of meer vergelijkbare redenen, is het een verademing voor de leden, het is hun seksuele veilige haven.

Inschrijven

adultfriendfinder aanmelden De site heeft een zeer soepel registratieproces. U hoeft niet veel informatie over u in te vullen. Het kan letterlijk minder dan 5 minuten duren en je bent klaar. Er wordt u gewoon gevraagd naar uw geslacht, interesses, uw geboortedatum, zodat ze kunnen controleren of u de wettelijke leeftijd hebt bereikt, het land waar u vandaan komt en de provincie. Er is ook een optie voor stellen die ervoor kiezen om zich als één persoon te registreren. Deze informatie wordt allemaal gevraagd via een selectievakje en een vervolgkeuzelijst. De site zal u ook vragen naar de personen die u wilt ontmoeten, die u zoveel kunt selecteren als u wilt, als u veel interesses heeft.

In het tweede deel van de registratie wordt u vervolgens om uw e-mailadres gevraagd ter verificatie dat u daadwerkelijk een echt persoon bent, uw unieke gebruikersnaam en wachtwoord en een korte introductie van uzelf voor een betere kans om de persoon van uw interesse te vinden. Dit is ook waar u moet schrijven over de mensen waarin u geïnteresseerd bent, vooral als u een zeer specifieke interesse heeft. Nadat deze allemaal zijn ingesteld, kunt u nu op elk moment inloggen op Adult Friend Finder. Tijdens het inlogproces kunt u ervoor kiezen om de gebruikersnaam die u heeft aangemaakt of uw e-mailadres en vervolgens uw wachtwoord te gebruiken, en het zal u doorverwijzen naar uw account waar u de laatste activiteiten op de site kunt zien. De site verplicht u niet om uw foto in uw account te uploaden, maar wordt ten zeerste aanbevolen voor meer kansen op interactie.

Rondleiding

Wanneer u inlogt op uw account, wordt u onmiddellijk begroet met veel opties en mogelijke overeenkomsten op de pagina.

Aangezien de site een zeer groot aantal leden heeft, is het normaal dat duizenden leden tegelijkertijd online zijn, en de site loopt nooit zonder recente activiteiten in de feed. Je kunt van daaruit daadwerkelijk naar je match gaan zoeken. De meerderheid van de leden zorgt voor zeer seksuele en volwassen inhoud via video's, blogs, foto's of zelfs via livestreaming waar ze openlijk hun naakte lichamen laten zien.

Berichten en communicatie op Adultfriendfinder.com

Er zijn veel manieren om verbinding te maken en te communiceren met leden op de site, variërend van het leven, wat een agressievere manier van interactie is, tot de knipoogfunctie is een subtielere optie. Er kunnen chats worden gemaakt in de chatrooms en u heeft ook de mogelijkheid om een ​​blog te maken van uw verschillende seksuele uitingen. Communicatie op de site is een basiskenmerk dat essentieel is. Of u nu een betalend of een niet-betalend lid bent, er is altijd een optie om voor u te communiceren.

Extra Features

adultFriendFinder-functies

Deze site zit vol verrassingen. Het heeft veel extra functies die u zelden op één enkele site kunt vinden. Het zit eigenlijk boordevol dingen om te doen, het komt tegemoet aan de verschillende behoeften en wensen van zijn leden.

Chatrooms en Groupchats

De site is een enorme gemeenschap van mensen uit verschillende rangen en standen die bijna hetzelfde, zo niet hetzelfde doel hebben, namelijk het zoeken naar een partner in welke context dan ook. Om dit doel te bereiken, heeft de site een openbare chatroom gemaakt waar leden zijn geest kunnen bevrijden en kunnen delen over zijn verschillende interesses en verlangens. Als lid kun je lid worden van de verschillende chatrooms of je kunt er een maken.

Seks Academie

Voor de nieuwelingen die zich nog in de verkenningsfase van de verschillende seksuele knikken bevinden, heeft de site een Sex Academy die online instructies biedt over de how-to's van verschillende seksuele posities en daden. Deze functie is voorbereid voor instructievideo's over de juiste manieren van anale of orale seks. Het geeft ook tips om betere kansen te hebben om mensen op de site te ontmoeten.

Wedstrijden

De site heeft dagelijkse wedstrijden en de winnaar wordt bepaald door wie de meeste likes heeft. Wedstrijden variëren van thema tot thema en iedereen kan zijn inzending insturen.

Live Cams

Voor degenen van u die van live-action houden, die de mensen op de site in realtime willen zien, is er een optie voor u om dat te doen. Een van de beste functies van de site is wat ze de live cams noemen, waar je kunt zien wie er op dit moment live is en je kunt zien wie er in realtime uitzendt. U kunt er ook voor kiezen om uit te zenden.

Hotlist

Als je de site al een paar keer hebt bezocht, kun je mensen vinden die je constanten of je favorieten zijn geworden. U kunt deze mensen in uw hotlist plaatsen, zodat u ze de volgende keer gemakkelijk terug kunt vinden.

wenk

Flirten is een manier om iemands aandacht te trekken en als je te verlegen bent om daadwerkelijk een gesprek te beginnen, kun je eenvoudig op de knipoogknop klikken en deze naar de persoon in wie je geïnteresseerd bent sturen.

Cadeaus geven

Als u het type bent dat uw waardering uitspreekt door het sturen van geschenken, kunt u dit ook via de site doen. AFF geeft je de mogelijkheid om virtuele cadeaus naar mensen te sturen.

Blogs

Leden kunnen hun seksuele activiteiten in een dagboek documenteren. Andere leden kunnen hun verhalen ook delen op hun seksverhalenpagina, die kunnen worden afgeleid van fictieve ervaringen.

Betalingen van AFF

adultfriendfinder prijzen Als lid van de site heeft u de mogelijkheid om ofwel een niet-betalend lid te blijven of om u in te schrijven voor het maandelijkse lidmaatschap. Als u de lidmaatschapskosten betaalt, krijgt u recht op meer functies die worden ontgrendeld, wat meer plezier betekent. Betalende leden hebben de mogelijkheid om voor een maand, voor drie maanden of voor een jaar lid te zijn. Leden zijn onderverdeeld in drie: het basislid dat niet betalend is, de zilveren leden en de gouden leden. De verschillende soorten lidmaatschap hebben verschillende functies waarvan ze kunnen genieten.

Beveiliging en veiligheid

Sinds de laatste keer dat ze een beveiligingsprobleem hadden, heeft de site hun beveiliging en veiligheid verbeterd en opnieuw verbeterd, vooral als het gaat om de details van hun bezoekers en leden. Momenteel worden ze beschermd door een systeem van derden dat coderingslagen plaatst zodat de beveiliging op de site niet wordt geschonden.

PROS:

 • De zoekfunctie is echt betrouwbaar, hij kan filteren op de meest specifieke details die u wilt filteren
 • Je hebt nooit zonder mensen om mee te verbinden vanwege het enorme lidmaatschap en het brede bereik
 • het heeft een app voor eenvoudigere toegang die beschikbaar is voor zowel Android- als iOs-gebruikers
 • naast de huidige app die ze hebben, heb je ook de mogelijkheid om de mobiele versie van de website te gebruiken
 • Er zijn veel functies waarvan het onmogelijk is dat u geen dingen meer hoeft te doen

Nadelen:

 • De verhouding tussen mannen en vrouwen kan niet worden bepaald
 • De site is niet voor mensen die vooral vrienden willen hebben of gewoon op zoek zijn naar een platonische relatie

Frequently Asked Questions (FAQ's)

 1. Is de site AdultFriendFinder legitiem?

aff-feed Zeker ja! Het is een legitieme datingsite voor volwassenen die al meer dan een decennium niet in de branche voorkomt. Het heeft zijn naam wereldwijd gevestigd met 80 miljoen leden over de hele wereld.

 1. Is AdultFriendFinder effectief?

Ja! Leden vinden daadwerkelijk mensen tot nu toe of via de site. Met zijn enorme lidmaatschap van mensen met een vergelijkbaar seksueel enthousiasme, is het bijna onmogelijk om niet iemand te vinden die je kunt zijn, of je nu een betalende bezoeker bent of niet. Dit is wat de site tot nu toe op het veld houdt.

 1. Als ik het updaten van mijn profiel heb overgeslagen, kan ik het dan nog steeds updaten?

Ja. Als u uw profiel moet bijwerken om meer pakkend te zijn, kunt u dit doen door deze instructies te volgen:

 1. Log in op de site met uw gebruikersnaam en wachtwoord.
 2. Klik op de link "Mijn account" bovenaan de pagina.
 3. Kies een van de drie links in het profielgedeelte waarmee u het gewenste gedeelte kunt bijwerken.
 4. Zorg ervoor dat u alle secties van het profiel invult en zorg ervoor dat u uw spelling controleert.
 5. Klik op de knop "Opslaan" om uw wijzigingen te voltooien.
 1. Kan ik een vergeten wachtwoord opvragen?

Ja, als u uw wachtwoord bent vergeten, kunt u gewoon op de link "Wachtwoord vergeten" klikken. Vervolgens wordt u om uw gebruikersnaam en e-mailadres gevraagd. Een instructie voor het opvragen van uw wachtwoord wordt naar uw e-mail gestuurd. Je hoeft alleen maar de instructie te volgen en je bent weer op het goede spoor.

 1. Kan ik de functie voor automatisch verlengen van de site uitschakelen?

Ja, de functie voor automatisch verlengen is mogelijk uitgeschakeld. Deze functie is eigenlijk voor het gemak geplaatst. Voor degenen die echter geen lidmaatschap wensen, kan deze functie worden uitgeschakeld door in te loggen op de site, vervolgens op de link "Mijn account" te klikken en vervolgens naar de "Factureringsgeschiedenis en creditcardgegevens" te gaan. U ziet dan de productstatus en vinkt gewoon de knop UIT onder de productstatus aan.

 1. Zijn mijn gegevens veilig op de site?

Ja! Uw gegevens zijn absoluut veilig met de app en worden onderhouden door een systeem van derden dat de informatie-invoer op de site beschermt en versleutelt.

 1. Moet ik de AFF-app downloaden om deze op mijn telefoon te openen?

Niet noodzakelijk. U kunt nog steeds genieten van de AFF-site zonder de app te downloaden. De site heeft een mobiele versie waarmee u de site ook zonder de app via uw telefoon kunt openen.

Conclusie

Als u nog steeds twee keer nadenkt over het registreren voor AdultFriendFinder, is het opmerkelijk dat de site heeft al jaren een aantal prijzen gewonnen als de beste datingsite door verschillende prijscommissies. Maar als jullie allemaal klaar zijn voor wat actie en avontuur, dan kan dat eenvoudig registreren op AdultFriendFinder.com. U zult zeker genieten! Naar mijn persoonlijke mening - het is het echt waard. Dus bekijk het gewoon en overtuig uzelf.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll naar boven