Bijgewerkt op: 26 juni 2022

Wees ondeugend

De ultieme recensie van BeNaughty.com

Laat me de voor- en nadelen zien

Ik heb al gehoord van talloze dating- en aansluitingssites of apps, en ja, ik heb er zelfs een aantal geprobeerd. Ik ben er zelfs zo aan gewend geraakt dat ik op de een of andere manier moe werd van de praatjes. Kom dan naar BeNaughty; alleen de naam zelf klinkt leuk en ondeugend, en misschien is dat precies wat ik de laatste tijd nodig had, daarom merkte ik dat ik het typte en me aanmeldde voor de site.

Dus wat is er allemaal te zeggen over BeNaughty? 

Populair onder degenen die van casual dating en afspraken houden, BeNaughty heeft de wereld stormenderhand veroverd omdat ze echt behoorlijk wat leden hebben. Dit is waar je zo ondeugend kunt worden als je wilt en niemand zal een oogje dichtknijpen omdat iedereen hetzelfde doet. Het heeft deze unieke "ondeugende modus" waarmee gebruikers plezier kunnen hebben met andere mensen in de incognitomodus. Klinkt interessant, toch? 

Inschrijven

Hun aanmeldingsproces is heel gemakkelijk en no-nonsense. U kunt Meld u aan door hier te klikken. Hier en daar wat informatie, upload een profielfoto en specificeer vervolgens naar wat voor soort relatie je nu eigenlijk op zoek bent: FWB? ONS? Relaties? Of gewoon vriendschappen? De keuzes zijn eindeloos en het is aan jou om te maken. Je profiel zou het eerste zijn dat andere gebruikers zouden zien, dus je zult dingen moeten plaatsen die anderen kunnen aantrekken. U kunt ook uw interesses en hobby's toevoegen, zodat geïnteresseerden een glimp kunnen opvangen van uw voorkeuren. 

Verbinding maken met potentiële partners

BeNaughty is heel gemakkelijk te gebruiken, omdat je alleen al door de profielen van gebruikers te zien ondeugend berichthebben een idee over hun voorkeuren. Als je dating-apps of iets dergelijks gebruikt, zou ik willen voorstellen om echt even de tijd te nemen om je profiel te lezen. Op die manier kun je gemakkelijk je potentiële matches uitzoeken. Dus om met iemand te gaan praten, moeten we natuurlijk een bericht opnemen, en voor mij, die introvert is, ben ik eigenlijk slecht in het breken van het ijs en het beginnen van gesprekken. En daarmee is BeNaughty zo vriendelijk om het concept van het verzenden van "knipogen" te hebben, zodat je berichten van anderen kunt ontvangen. 

Dus toen ik door honderden profielen scrolde, wist ik eindelijk wat voor soort profielen op deze site te zien waren. Ik realiseerde me op dat moment dat dankzij de moderne technologie die we vandaag hebben, het verbinden met anderen (en aansluiten!) Zo gemakkelijk is geworden.

BeNaughty en zijn leden

ondeugende ledenOmdat ik al een idee heb hoe populair het is, was ik niet meer verrast toen ik VEEL mensen zag. Er waren zelfs een paar die in mijn buurt waren. Voor een dating- / aansluitingssite, BeNaughty heeft ongeveer 17 miljoen gebruikers die de site elke maand bezoeken. We weten allemaal dat de populatieomvang of het aantal gebruikers al deze online datingsites zou maken of breken. Een goed ding over BeNaughty is dat ze af en toe altijd een stroom nieuwe gebruikers hebben, dus onze opties zouden groter worden en we zullen meer kansen hebben om iemand te ontmoeten.

Het viel me op dat de meeste profielen niet echt gedetailleerd zijn, vooral niet met informatie over hun interesses en hobby's. Misschien komt dat doordat de meeste mensen op datingsites liever ingetogen zijn en zo veel mogelijk anoniem blijven, hoewel technisch niet, omdat we op geen enkele manier totaal onbekend zullen zijn wanneer iedereen onze profielfoto's kan zien. 

Demografie van de leden van BeNaughty, er zijn eigenlijk meer vrouwen dan mannen op de website. Ik was een beetje verrast door dat feit, aangezien ik op zulke sites meer mannen verwachtte. 

Zijn er echte meisjes op BeNaughty?

Ja absoluut. Dat ze meer vrouwelijke gebruikers dan mannen hebben, vertelt ons dat ondeugende echte meisjesje krijgt meer mogelijke matches als je ze zoekt. Sinds ik in eerste instantie naar BeNaughty kwam, gewoon uit nieuwsgierigheid, heb ik eigenlijk de beslissing genomen om het betaalde lidmaatschap te krijgen en voila, ik denk dat ik meer ben komen opdagen in vergelijking met toen ik nog steeds het gratis lidmaatschap gebruikte. Het zette me aan het denken dat het misschien een van de voordelen is van een premium account; je profiel wordt bovenaan geplaatst, waardoor je hier en daar meer matches krijgt. Het werd voor mij eigenlijk gemakkelijker om met mensen te praten en uiteindelijk wat hookups te scoren. 

Nepprofielen en de likes

Voor iedereen die ooit in de online datingscene is geweest, is het zien van nepprofielen niets nieuws. Ik heb gemerkt dat ze dat bij BeNaughty hebben gedaan nogal wat verdachte profielen, vooral degenen zonder enige informatie en foto's verstrekt. Ik scrolde letterlijk een paar seconden naar beneden en het enige dat ik zag was het aantal profielen zonder afbeeldingen, en zelfs met willekeurige letters in plaats van hun namen, en sommige gebruikten zelfs afbeeldingen van beroemdheden voor hun profielen.

Hoewel BeNaughty elk account verifieert door verificatie-e-mails en codes te verzenden, lijkt het erop dat nepprofielen eigenlijk moeilijk volledig te controleren zijn. Het is ook goed als uw account is geverifieerd, omdat het helpt bij het verbinden met andere mensen, omdat zij ook weten dat uw profiel niet nep is.

BeNaughty en hun veiligheidsmaatregelen

benaughty profielfoto Het verifiëren van accounts is een manier om ervoor te zorgen dat de mensen achter deze accounts dat ook zijn echt, hoewel sommige accounts nog niet zijn geverifieerd en onder de categorie "nep" kunnen vallen. BeNaughty heeft ook een andere veiligheidsmaatregel waarbij ze waarschuwingen naar een gebruiker sturen zodra ze spam-achtige berichten ontvangen of zelfs alleen berichten van profielen die nog niet zijn geverifieerd. Dus als je je geluk beproeft met online dating en afspraken, moet je weten welke woorden zouden kunnen betekenen dat je in gevaar bent en ik zou willen voorstellen dat je wegblijft van mensen met niet-geverifieerde accounts (soms zijn het bots).

"Dit lid is onder antiscamverificatie. Als je nog steeds met dit lid wilt communiceren, zet je de Veilige modus UIT. "

Dit was wat ik ontving toen er een niet-geverifieerd account was dat me een bericht stuurde. Dit is een slimme zet van BeNaughty en het onderscheidt ze zeker van andere datingsites. Niet alle sites geven prioriteit aan de veiligheid van hun leden, zoals hoe BeNaughty het doet.

Website-indeling en algemeen ontwerp

In tegenstelling tot andere websites die op de een of andere manier duw al hun functies voor een gebruiker bij het aanmaken van een account en sitebezoek, BeNaughty hield het eenvoudig en schoon. Ze hebben ervoor gekozen om het op die manier te doen, zodat gebruikers niet worden gebombardeerd met te veel informatie en functies, waardoor u zich verloren voelt in een website. Het helpt ook met hun mobiele ervaring, aangezien hun hele lay-out en interface licht en gemakkelijk is, het werkt ook goed, zelfs voor mobiel gebruik.

BeNaughty en zijn mobiele app

ondeugende app BeNaughty is ook toegankelijk via hun mobiele app. In feite komt het meeste van hun verkeer van gebruikers die hun mobiel gebruiken, aangezien dit het gemakkelijkst is. Een andere leuke functie die ze hebben, is dat gebruikers video's kunnen uploaden in plaats van de traditionele gewone afbeeldingen voor je profiel, en je kunt het ook instellen op privé of alleen toegang verlenen aan degenen die je de video's wilt bekijken. Een andere functie in hun mobiele app die ik erg leuk vind, is de "Hot or Not", die me hetzelfde gaf als Tinder-vibes. Je zou in de categorie "Hot" moeten zitten, zodat je meer matches zult aantrekken. Om dit te doen, moet je continu aan je profiel werken, je foto's bijwerken en gewoon regelmatig actief zijn. 

BeNaughty's functies

In vergelijking met andere websites en dating-apps die ik eerder heb gebruikt, heeft BeNaughty vrij beperkte functies. Ze hebben alleen de basiszoekfunctie en filter, maar eerlijk gezegd denk ik dat dat zelf effectief genoeg is, omdat het alles kan zijn wat nodig is om een ​​snelle site als deze te omzeilen. Ook hun zoek- en filterfuncties zijn no-nonsense. U kunt profielen filteren op basis van profielen met profielfoto's, video's of wat dan ook. Het heeft ook opties voor andere informatie, zoals seksuele geaardheid, burgerlijke staat, etniciteit en wat je zoekt, en zelfs voor sommige fysieke verschijningsopties zoals lichaamstype, oog- en haarkleuren, en dergelijke. Ik denk dat deze functies alleen al essentieel zijn voor een datingsite, zodat je kunt kiezen uit de tientallen hete mannen en vrouwen die ook op zoek zijn naar hetzelfde als jij. 

Communiceren met anderen Ondeugend Gebruikers - GRATIS ACCOUNTS

Toen ik alleen het gratis account gebruikte, merkte ik dat de functies waarvan ik kan genieten eigenlijk erg beperkt zijn. Neem bijvoorbeeld met de berichten. Als u geen betaald lidmaatschap heeft, je kunt alleen hebben een beperkte kans om met bestaande leden te praten aangezien je maar vijf berichten per dag kunt verzenden, en daar bovenop zijn er zelfs beperkingen voor deze berichten en de ontvangers. Voor vrouwen hebben ze een voordeel, zelfs als ze alleen een gratis account gebruiken, omdat ze berichten kunnen sturen naar wie ze maar willen, zoveel mogelijk winks zoals ze willen, zien wie er momenteel online is, toegang krijgen tot de nieuwe gebruikerslijst, en ze kunnen ook mensen toevoegen aan of liken aan hun favorieten.

Communiceren met anderen Ondeugend Gebruikers - PREMIUM ACCOUNTS

Heren kan iedereen een bericht sturen als ze een premium account hebben. Het "zoeken naar" sectie in het profiel van een gebruiker is meestal vergrendeld, en je kunt het ontgrendelen als u een premiumgebruiker bent. U kunt eenvoudig foto's bekijken die openbaar zijn gemaakt op het profiel van een gebruiker en u kunt naar hartenlust video's en foto's verzenden. Een andere essentiële informatie die beschikbaar is voor premium-accounts is de ruwe locatie van een andere gebruiker, zodat u een idee heeft van de locatie van uw potentiële match.

Hoeveel kost het om premium te gaan?

ondeugende prijzen Momenteel moet u voor een abonnement minimaal $ 0.99 per dag uitgeven. Ze bieden een proefperiode van drie dagen, dus het kost u ongeveer $ 2.97. Ze hebben drie opties voor deze abonnementen: een maand, drie maanden en zes maanden. De optie van één maand kiezen is vrij prijzig met ongeveer $ 45, de drie maanden kost u ongeveer $ 45.90, terwijl zes maanden de beste deal zou zijn, aangezien u slechts ongeveer $ 73.80 uitgeeft, het wordt eigenlijk goedkoper naarmate de duur langer is. Ik geniet momenteel van het abonnement van drie maanden, en ik weet dat dit niet verloren gaat, aangezien ik al zoveel plezier beleef aan het gebruik van BeNaughty.

Dus, om het allemaal samen te vatten, zal ik een aantal voors en tegens over BeNaughty opsommen, in de hoop dat meer mensen geïnteresseerd zullen zijn in het proberen van zo'n cool online aansluitingsplatform als dit (omdat het echt de moeite waard is om te proberen). 

Voor-en nadelen

Pluspunten:

  • No-nonsense webdesign en lay-out; eenvoudige interface stelt de gebruiker in staat om volledig te genieten zonder gebombardeerd te worden met te veel functies
  • Ze hebben strikte veiligheidsmaatregelen om leden te beschermen tegen oplichters en nepprofielen
  • Ze sturen direct waarschuwingsberichten naar gebruikers die verdachte interactie ontvangen van niet-geverifieerde accounts
  • "Hot or Not" -functie waarmee de leden potentiële overeenkomsten kunnen zien en elk profiel kunnen beoordelen
  • Heeft een "volledig veilige modus", waardoor alleen geverifieerde leden u berichten kunnen sturen

Nadelen:

  • Alleen vrouwen kunnen berichten verzenden met gratis accounts. Voor mannen zullen ze eerst een premium-abonnee moeten zijn voordat ze dat kunnen doen 
  • De mobiele app-versie is alleen beschikbaar voor Android-gebruikers

Op te sommen

Aangezien ik hier al geruime tijd op de loer lig, kan ik zeggen dat het heel gemakkelijk is om met iemand op deze site of app te matchen. Ik heb zelfs een aantal van mijn wedstrijden ontmoet en heb het best naar mijn zin gehad. Het goede aan deze is dat iedereen weet wat ze willen en waar ze eigenlijk naar op zoek zijn. Hoewel het beslist van elke persoon afhangt, kun je zelfs zo ver gaan dat je de gebruikelijke praatjes overslaat en gewoon aan de slag gaat, aangezien er een aantal mensen zijn die je hier zult ontmoeten wiens doel het is om seks te hebben en stout te zijn met iemand die nieuw is. Het is altijd zo spannend om de daad met vreemden te doen en aangezien jullie allebei je bedoelingen kennen, is alles cool. Geen verplichtingen en labels nodig ... gewoon puur plezier en je kunt je ondeugende kant laten zien aan iemand die er ook voor speelt. Vergeleken met de traditionele dating-apps waar je met al je matches moet praten en de gebruikelijke zelfintroductie en kleine gesprekken moet doorlopen, met BeNaughty, geen spelletjes spelen, no-nonsense. Het is veel gemakkelijker om met mensen in contact te komen, want het is ook wat ze zoeken: een snelle affaire.

BeNaughty doet zijn naam echt eer aan en is een gemeenschap waar afspraken zo eenvoudig kunnen zijn als 123. Omdat het een omgeving is waar niemand je zal beoordelen omdat je je nare kanten laat zien, kun je allemaal het praatje overslaan en er meteen mee beginnen. . Ga ervoor als je wilt, sla over als je dat niet doet. Je hoeft niet allemaal terughoudend en verlegen te zijn, aangezien iedereen hier duidelijk hetzelfde wil. En aangezien ik zowel zijn gratis als premium lidmaatschappen heb geprobeerd, (u kunt zich aanmelden voor een proefperiode door hier te klikken) - Ik kan zeggen dat je geld niet verloren gaat met hoe gemakkelijk het is om lucifers te krijgen en te krijgen wat je wilt.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll naar boven