Bijgewerkt op: 28 mei 2022

Kasidie ​​Beoordeeld - Mijn eerlijke recensie van Kasidie.com - Abonneren of niet?

Registreer u op Kasidie's # 1 alternatief - AdultFriendFinder.com​ En ga aan de slag met een paar echte meisjes!

kasidieBij het zoeken naar dates die hopelijk tot een gelukkig einde kunnen leiden, zijn datingsites voor volwassenen de beste plaatsen om naartoe te gaan. Een van de meest populaire is Kasidie.com.

Dit is een online volwassen community voor avontuurlijke individuen die op zoek zijn naar gelijkgestemde mensen om contact mee te maken. Het is een geweldig platform voor mensen die hun seksuele fantasieën willen vervullen.

Het website maakt ook reclame voor sociale evenementen zoals swingerparty's waar individuen aan kunnen deelnemen.

Deze swingende evenementen zijn erg populair op de site, hoewel Kasidie ​​zijn gebruikers aanmoedigt om het platform te gebruiken om gelijkgestemde individuen te zoeken die ze kunnen uitnodigen voor een diner en een drankje.

De website beweert dat zij kunnen u helpen om gemakkelijk een partner te zoeken zodat je spontaan seksueel plezier kunt hebben.

Maar is het echt wat het beweert te zijn? Om erachter te komen, heb ik de website van dichterbij bekeken en de beschikbare datingmogelijkheden verkend.

Dus dit is wat we ontdekten:

Aanmeldingsproces

We houden van het feit dat aanmelden voor een account bij Kasidie ​​buitengewoon eenvoudig is (u kunt hier klikken om u direct aan te melden). U wordt gevraagd om een ​​foto te uploaden voor uw profiel, maar zorg ervoor dat het echt de foto is die u wilt voordat u doorgaat met de registratie.

Zoals de meeste datingsites heeft Kasidie ​​eisen gesteld aan de foto die je voor je profiel kunt gebruiken. Maar de vereisten zijn vrij eenvoudig. U moet er alleen voor zorgen dat uw gezicht duidelijk wordt weergegeven.

Voor stellen kun je een foto plaatsen met zowel jou als je partner of met een ieder van jullie. Als u wat privacy wilt, kunt u uw gezicht wazig maken. De website verbiedt echter ten strengste het toevoegen van foto's met kinderen, zelfs als ze alleen op de achtergrond staan.

Onderaan de registratie moet je een lange reeks vragen doornemen. U kunt ervoor kiezen om de vragen over te slaan als je wil. De vragen omvatten het beoordelen van uw seksuele prestaties van 0 tot 5 en andere kinky vragen.

Leden

kasidie ​​leden Kasidie ​​is speciaal gemaakt voor swingers. Dus, de meeste leden hier zijn swingende stellen. Natuurlijk zijn er ook veel vrouwelijke alleenstaanden en mannelijke alleenstaanden die op zoek zijn naar informele ontmoetingen met het andere geslacht of hetzelfde geslacht.

De meeste leden op deze website komen uit de VS.. Daarom worden de meeste evenementen ook in de VS gehouden. Kasidie ​​benadrukt dat ze meer gefocust zijn op het helpen van individuen om elkaar persoonlijk te ontmoeten en seks te hebben.

Daarom kun je niet verwachten dat je virtueel seksueel plezier zult hebben in hun chatrooms.

Hoe kunt u contact opnemen?

Wat ik erg leuk vind aan Kasidie ​​is dat ze erop gericht zijn leden te helpen met het vinden van partners voor een one night stands en dergelijke.

Dus ze hebben veel geweldige functies toegevoegd om leden te helpen bij het vinden van andere gelijkgestemde individuen die zich kunnen verhouden tot hun seksuele fantasieën.

Hieronder staan ​​enkele van de meest populaire functies van Kasidie:

 • Partijen - Hier kun je evenementen of feesten bij jou in de buurt vinden en avontuurlijke individuen ontmoeten. Dit is ook de sectie waar je informatie kunt vinden over erotische feesten die bij jou in de buurt en ook in andere landen plaatsvinden.
 • Reizen - Als u op reis bent en graag iemand wilt ontmoeten op de plaatsen die u bezoekt, dan is dit het gedeelte waar u uw reisplannen kunt posten.
 • Forums - Hier kunnen leden over alles onder de zon praten, niet alleen over seks.
 • Swinger Club-vermeldingen - In dit gedeelte vindt u swingerclubs bij u in de buurt.
 • Meetups - Raadpleeg deze sectie als je op de hoogte wilt blijven van de laatste meet-up-evenementen.

Natuurlijk kunnen al deze functies een beetje overweldigend zijn, maar de website is niet te ingewikkeld om te navigeren. De gebruikersinterface is vrij eenvoudig, zodat u gemakkelijk door de website kunt navigeren en de functies ervan kunt gebruiken.

Kwaliteit van profielen

Als u informatie wilt over de seksuele voorkeur van een bepaald lid, kunt u de Profielkwaliteit raadplegen.

Voor individuele gebruikers vindt u geen tabblad met de tekst "haar vind-ik-leuks" of "zijn voorkeuren". Dit is alleen beschikbaar voor de stellen.

Hoewel de vragenlijst behoorlijk lang is, is het erg leuk om deze door te nemen. Bovendien helpt het je om gemakkelijk avontuurlijke individuen zoals jij te vinden en je kansen op seks te vergroten.

Lid Badge

Overweeg een gecertificeerde ledenbadge te krijgen om uw profiel aantrekkelijker te maken voor anderen.

Deze badge verschijnt op uw profiel en is een geweldige manier om iedereen te informeren dat je echt bent. Het zal u meer mogelijkheden bieden om gelijkgestemden te ontmoeten.

U kunt als volgt een gecertificeerde badge op uw profiel hebben:

 • Stuur je foto's naar [e-mail beveiligd] Op uw foto zou u een banner moeten houden met uw gebruikersnaam en de huidige datum.
 • Als u een gecertificeerd lid persoonlijk heeft ontmoet, kunt u hem toegang tot uw profiel geven om te bevestigen dat u echt bent.
 • Ontmoet het personeel van Kasidie ​​op de feesten en evenementen die ze op de site hebben vermeld.

User Interface

Nieuwe gebruikers vinden de website misschien overweldigend vanwege de vele functies die erin zitten. kasidie-interface

Zodra u de site en deze functies echter gaat gebruiken, zult u merken dat ze zijn eigenlijk vrij eenvoudig te navigeren. Zelfs als u niet technisch onderlegd bent, zou het gemakkelijk moeten zijn om uw weg op de website te vinden.

Bovendien zijn al deze kenmerken en functionaliteiten gunstig voor de gebruiker. En hoewel berichten alleen beschikbaar zijn voor premiumleden, zijn de meeste essentiële functies van de website gratis te gebruiken.

Retourbeleid

Kasidie ​​biedt geen gedeeltelijke restitutie aan leden die besluiten hun account te beëindigen of te annuleren vóór de volgende betalingscyclus.

De de annulering wordt pas van kracht aan het einde van de factureringsperiode. Als uw account wordt beëindigd wegens het overtreden van de voorschriften van de website, wordt er bovendien geen restitutie verleend.

Extra Features

Wat Kasidie ​​onderscheidt van de rest, zijn de unieke eigenschappen.
Hier zijn enkele van de speciale kenmerken van de website:

 • Reizen

Avontuurlijke individuen die gelijkgestemde individuen willen ontmoeten voor wat seksueel plezier, kunnen hun reisplannen in deze sectie posten. Natuurlijk krijg je ook de reisplannen van andere leden te zien.

 • eXXXtra

Deze sectie toont verschillende soorten erotische koopwaar en seksspeeltjes. Het is voor iedereen beschikbaar, ook voor niet-betalende leden.

 • Club-vermeldingen

Als je clubs wilt bezoeken die sexy feesten organiseren, dan vind je hier details over de club en de locatie.

Veelgestelde vragen

 • Hoe voorkom je spam op Kasidie?

Klik eenvoudig op de verwijderknop om spamberichten te verwijderen die op uw prikbord worden weergegeven. Ga vervolgens naar het profiel van de spammer en blokkeer de gebruiker zodat hij of zij niet meer op je prikbord kan posten.

 • Waar zijn de fotoalbums van "Party & Travel" voor?

In dit gedeelte kunnen elite- en gecertificeerde leden albums maken en foto's posten van de feesten die ze hebben bijgewoond of de reizen die ze hebben gemaakt.

 • Wie kan er op je muur schrijven?

Kasidie ​​werkt als Facebook en leden kunnen alles op hun prikbord plaatsen zodat je vrienden en andere leden het kunnen zien. Maar alleen gecertificeerde en elite-leden kunnen shoutouts plaatsen of opmerkingen over uw berichten schrijven.

 • Hoe foto's uploaden naar Kasidie?

Het is gemakkelijk om Kasidie ​​te gebruiken om foto's voor je profiel te uploaden. Kies het album waarnaar u de foto wilt uploaden en klik vervolgens op de optie 'Klik om nieuwe foto's toe te voegen'. Hiermee kunt u maximaal tien foto's uploaden. kasidie ​​meisjes

 • Wie kan commentaar geven op de foto's die ik heb geüpload?

Elk gecertificeerd en elite-lid kan commentaar geven op alle foto's die ze in hun feed zien. Niet-betalende en niet-gecertificeerde leden kunnen echter geen opmerkingen plaatsen.

 • Hoe kan ik mensen taggen op mijn foto's?

Als je klaar bent met het uploaden van foto's, klik je op de foto en er verschijnt een pop-up. Zoek de naam van het profiel dat u wilt taggen.

 • Waar vrienden beheren en verzoeken goedkeuren of verwijderen?

Zoek naar de link "Mijn vrienden", die u op de startpagina vindt. Vanuit dit gedeelte kun je vriendschapsverzoeken goedkeuren of verwijderen.

 • Hoe blokkeer ik enkele jongens?

Het is eenvoudig - ga naar "Mijn profiel" en kies "Profielinstellingen". Maak een keuze uit de gegeven opties om iemand te blokkeren. Houd er echter rekening mee dat als u de persoon een bericht stuurt, hij uw profiel kan bekijken en u een bericht kan sturen.

 • Zijn watermerken toegestaan ​​op foto's?

Kasidie ​​staat alleen watermerken toe die van u zijn of watermerken van professionele fotografen. Watermerken van derden of enig ander merk zijn niet toegestaan.

 • Hoe verwijder ik opmerkingen over mijn foto?

Klik eenvoudig op de foto om uit te vouwen. Raadpleeg vervolgens de foto-opmerkingen en verwijder eventuele opmerkingen die u wilt verwijderen.

 • Gebruikt de site nepprofielen om met leden te communiceren?

Nee, Kasidie ​​is niet zoals sommige andere datingsites die nepprofielen gebruiken om gebruikers te lokken.

Conclusie

Over het algemeen is Kasidie ​​een geweldige plek voor volwassenen die op zoek zijn naar gelijkgestemde avontuurlijke individuen.

Het heeft veel unieke functies waardoor het zich onderscheidt van de andere datingsites voor volwassenen. Desalniettemin is het platform eenvoudig en is navigeren door de site vrij eenvoudig.

Dus als je plezier wilt hebben en je erotische fantasieën wilt vervullen, ga nu naar Kasidie.com!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll naar boven