Bijgewerkt op: 2 december 2021

Hoe u een one night stand krijgt (gids) - 5 effectieve manieren en 6 websites voor ONS

Laat me 6 beste websites zien voor one-night-stands

one night stand foto Een stand van één nacht krijgen, betekent plezier en opwinding hebben. ik persoonlijk zoals hoe we het beginnen met een simpele "hallo" en escaleren tot hete seks in slechts een paar uur… En dit alles bevestigt gewoon iemands vertrouwen in hun spel. Ik denk altijd dat one night stands mensen de perfecte gelegenheid bieden om hun seksuele verlangens te vervullen zonder dat er drama of verplichtingen bij komen kijken.
Uit een onderzoek uit 2009 bleek dat slechts 3% van de vrouwen vrijwillig naar huis zou gaan met een vreemde, die gewoon een gemiddeld ogende man is, terwijl slechts 8% ermee instemde om naar huis te gaan met een super aantrekkelijke man. Een ander recentelijk uitgevoerd onderzoek toonde aan dat 20% van de vrouwen toegaf actief te zijn in situaties van één nacht, terwijl 50% zei dat ze altijd bereid zouden zijn om het te doen als ze de kans zouden krijgen. Al deze onderzoeken zullen goed nieuws zijn voor mannen, vooral voor u, die dit leest, omdat het ons meer hoop en kansen geeft om deze vrouwen te overtuigen die openstaan ​​voor het idee van one night stands. Als je het zelfvertrouwen en de vaardigheden hebt (een goed uiterlijk zou een pluspunt zijn!) En meer wilt weten, kun je dit hele artikel lezen en je spel verbeteren.

Geweldige ONS-locaties

barfeestjes Als we “one night stand” horen, associëren we dat meteen met de bars en clubscènes. Zeker, dit is waar mensen hun soepele vaardigheden meestal goed gebruiken. Alcohol in je systeem, donkere plekken die perfect zijn voor intieme momenten, en veel mensen die je kunt bekijken en waarmee je mogelijk kunt flirten - de mogelijkheden zijn eindeloos. Maar naast bars en clubs zijn er ook enkele toplocaties voor het scoren van een one night stand. Neem bijvoorbeeld bruiloften. Het is geen geheim dat vrouwen zich tijdens dergelijke gelegenheden overdreven emotioneel voelen, wat met het zien van twee mensen die hun onsterfelijke liefde voor elkaar belijden, zodat hun hormonen in de war raken. Als je een man bent en je ziet iemand waar je dol op bent op een bruiloft, wil je misschien je geluk beproeven en het haar vertellen.

Andere mogelijke locaties om een ​​stand van één nacht te landen, zouden elk soort feest zijn. Je hebt veel meisjes op je radar en je kunt gewoon wat zelfvertrouwen verzamelen en je best doen. Als je op een verjaardagsfeestje bent, wil je misschien ook voor het feestvarken gaan voor wat extra plezier en spanning. Voor sommigen zou het voor hen werken om in moeilijke situaties te profiteren, vooral wanneer vrouwen het gevoel zouden hebben dat ze al hun remmingen zouden moeten loslaten en het moment zouden moeten grijpen, en daarom spontane beslissingen zouden moeten nemen, zoals slapen met een willekeurige kerel.

Zoek naar meisjes met potentieel

2 meiden voor ons Als je uitgaat met de intentie om aan het einde van de dag seks te hebben, moet je het spel een beetje anders spelen en dingen doen die je normaal niet doet. Hier is een tip: mannen gaan meestal voor de heetste meiden tijdens een feestje of in de clubs, maar misschien wil je voor haar 'bijna net zo aantrekkelijke' vrienden gaan. Op zo'n bijna aantrekkelijk niveau zijn is al een hele prestatie, dus het zou niet zo erg zijn als je er een nacht mee zou kunnen scoren. Het zou het 'heetste' meisje ook geïntrigeerd maken waarom je niet voor haar ging. Het vertrouwen van de "bijna net zo aantrekkelijke" vriend zou omhoog schieten en dat, mijn vriend, zou je spel veel gemakkelijker maken.
Alternatief, je zou een kamer vol met potentiële kandidaten kunnen scannen, aangezien de meeste meisjes die voor alles openstaan ​​(ook bekend als one night stands), gewoonlijk moeite zouden doen om echt opgemerkt te worden. Pas op voor de meisjes die het meeste plezier hebben, doe wat vies dansen, lach hardop en check de kamer om dezelfde redenen als jij.

Gebruik de juiste aanpak

benader meisjesOmdat je over een paar uur met dit geweldige meisje wilt slapen, jij zou moeten werken aan een geweldige eerste indruk. Dus alles wat je hoeft te doen is de goedkope regels en de flauwe, domme grappen voor een andere keer weglaten. Benader je doelwit met vertrouwen en begin een interessant gesprek. Vertrouwen is onmiskenbaar een grote factor voor het succes van een one night stand, aangezien u hierdoor zeker de leiding over de hele situatie krijgt. Als jij de leiding hebt en je hebt haar verslaafd, dan kun je alles doen wat in je vermogen ligt om haar een goed gevoel te geven.
Stel de juiste vragen en zorg ervoor dat je haar de indruk wekt dat je geïnteresseerd bent en maak gepaste opmerkingen. Geef haar het gevoel dat ze precies is wat je wilt en laat haar er zo naar verlangen het is erg dat ze zichzelf ook met jou zal zien aan de slag. Het punt van dit hele "controle hebben" is dat ze uiteindelijk zal doen wat je wilt, en dat houdt ook in met jou naar huis gaan. Je moet ook onthouden dat eerlijkheid je veel tijd kan besparen en je weg kan houden van drama, wat het hele punt is van one night stands. Je kunt subtiel zeggen dat je geen zin hebt in romantische relaties en dat je het gewoon leuk vindt om single te zijn.

Pas op voor tekenen

meisje attractie tekenen Als het je doel is om een ​​stand van één nacht te scoren, houd dan altijd haar lichaamstaal in de gaten. Natuurlijk vertellen vrouwen je niet van tevoren wat ze van je vindt. Als ze echt denkt dat je niet goed bent of dat je zuigt, zul je het nooit uit haar mond horen komen, maar je ziet het door onbewuste tekens. Vrouwen houden van alle extra aandacht die u aan hen geeft. Je zult zeker niet de hele nacht zitten om iemand te winnen die niet eens geïnteresseerd is. Lees haar lichaamstaal en je zou weten wat ze van je vindt en wat ze wil dat er met jullie twee gebeurt.
Als ze dicht bij je blijft met haar lichaam naar je toe openstaat, is dat een goed teken. Maar als ze zich gereserveerd en gesloten gedraagt, met haar lichaam van je af, dan weet je wat het betekent. Kijkt ze naar je gezicht en staart ze direct in je ogen als je praat? Voel je dat ze oprecht geïnteresseerd is? Raakt ze subtiel je armen aan of duwt ze je speels terwijl je aan het praten bent, dan heb je meer kans om het tegen het einde van de nacht bij haar te krijgen. Maar als ze constant op haar telefoon kijkt of de hele kamer rondkijkt, dan betekent dat waarschijnlijk dat ze zich totaal verveelt. Het lezen van haar lichaamstaal zal het verschil maken tussen seks krijgen en gewoon aftrekken. Verspil geen tijd met kuikens die er geen zin in hebben

Het volgende niveau nemen voor uw aansluiting

een meisje uit te vragen Als het er absoluut goed uitziet en je voelt dat ze ook zin heeft in een goede tijd, dan is het tijd om te beginnen met je serieuze next level-moves. U kunt gewoon beginnen met dichter bij haar komen, haar zachtjes aanraken en uiteindelijk voorover leunen voor een kus. Onthoud dat je niet de hele weg moet gaan en haar ook haar deel moet laten doen. Begin met grinden op de dansvloer, onthul tijdens een zware make-outsessie en doe gewoon wat je nodig hebt, zodat je haar sappen kunt laten stromen.
We zien altijd de vloeiende lijnen en zachte bewegingen van mannen in de films, met hoe ze meisjes uitnodigen en ze in feite naar "een ander niveau" brengen. Zeg niet rechtstreeks dat u vanaf uw huidige locatie rechtstreeks naar uw of haar plaats wilt gaan, maar in plaats daarvan kunt u afkoelen vraag haar om naar een rustige plek te gaan of "ergens met ons tweeën". U kunt kiezen voor lounges of waar dan ook rustig en u kunt een hapje eten. Hoewel het even duurt, brengt het je eigenlijk dichter bij thuiskomen, omdat je haar meer op haar gemak zult stellen door niets te haasten. Meisjes houden van aandacht en weten dat ze gewenst zijn, veel meer wetende dat een man haar warm genoeg vindt om met haar te willen slapen, maar het wordt een grote afknapper als je haar het gevoel geeft dat seks het enige is waar je aan denkt op dat moment. Het is slechts een kwestie van tijd totdat je eindelijk op een plek komt waar de magie zal gebeuren, dus ga gewoon met de stroom mee en zorg ervoor dat er de hele tijd veel aanraken en vrijen zal zijn.

Het moment waarop je hebt gewacht

gaan voor een meisje Aangezien one night stands over pure seks gaan, minus de drama's, complicaties en connecties, kan naar jouw huis gaan leiden tot een, tenzij je haar van tevoren hebt verteld dat je elkaar niet zult zien na je hete nacht samen. Als je niet van plan bent om tijd met haar door te brengen na je one night stand, zou het totaal niet cool zijn om een ​​slaper te hebben die erg laat wakker wordt. U kunt voor haar plaats kiezen zodat ze zich veel comfortabeler zal voelen en dat zou ook een fijne tijd voor jou betekenen.
Op het moment dat je de deur binnenkomt, doe je uiterste best, want dit is waar je voor bent; laat je remmingen los, en stop op elk moment met verspillen. U hoeft niet over nutteloze dingen te praten. Vertel haar direct en tussen zware ademhalingen door hoe sexy ze er nu uitziet en laat haar zien hoeveel ze je opwindt. Als het tijd is om eindelijk de daad te doen, moet je natuurlijk een condoom gebruiken en al je sexy vaardigheden gebruiken om haar te plezieren voordat je komt. Waarom moet je haar voor jezelf op de eerste plaats zetten? Dat komt omdat als ze het leuk vindt hoe je het doet, dit ding van één nacht zou gemakkelijk vrienden kunnen worden met voordelen of een eenvoudige neukmaatrelatie. Wie wil dat nou niet?
Voor one night stands, hou ik ervan om de seks weg te houden van kinky dingen (tenzij ze er natuurlijk om vraagt).

Als je eindelijk je doel voor de avond hebt bereikt, kan je exit op heel veel verschillende manieren worden gespeeld, maar natuurlijk, je moet nooit vergeten haar te vertellen hoeveel je van je tijd samen hebt genoten. Zeg haar niet dat je haar later belt; dat zou haar verbazen en je een mysterieuze en intrigerende kant geven. Als je merkt dat je haar mobiele nummer hebt en verbinding maakt op sociale media, of zo ongeveer alles wat niet gebruikelijk is voor slechts een one night stand, dan kun je er je voordeel mee hebben. Je zou uiteindelijk een neukmaatrelatie met haar kunnen krijgen of zelfs iemand hebben om de buit te bellen als de tijd erom vraagt. Geef haar de volgende dag of twee een berichtje met de mededeling dat je een geweldige tijd hebt gehad en dat ze je kan bellen of wat dan ook als ze weer zin heeft in zoiets. Op die manier trek je het haar aan. Je hebt elke verplichting afgeschaft en als ze er klaar voor is, kan het betekenen dat er meer seks op je afkomt en dat is iets dat je zeker niet gaat haten.
Ik noemde in de eerste delen van dit artikel dat de gebruikelijke plaatsen waar mannen een one night-stand konden scoren, meestal op drukke plaatsen zijn, zoals bars, feesten en clubs, maar je kunt ook iemand vinden met het gebruik van websites en apps. We leven allemaal in de moderne wereld met technologie die je met slechts een paar klikken hier en daar zo ongeveer alles brengt. Er zijn nu veel seksgeoriënteerde websites die je meer toegang kunnen geven tot hete en mooie meisjes hoe het werkt in uw plaatselijke bar of club. Veel singles melden zich op deze sites aan of apps zodat ze zich kunnen mengen en andere mensen kunnen ontmoeten met dezelfde behoeften. Dus als u op zoek bent naar leuke one night stands, kunt u uw kans proberen met de bovenstaande tips of ook enkele van deze aanbevolen websites bezoeken. Je zult wat plezier en veel geluk hebben bij het ontmoeten van potentiële bedgenoten op al deze platforms.

Online plaatsen voor one night stands

website naamPrijsLink
AdultFriendFinder$ 14.95Bezoek Site!
Dating.com$ 9.90Bezoek Site!
2fuck.comGRATISBezoek Site!
Wees ondeugend$ 11.99Bezoek Site!
FriendFinder-X$ 20Bezoek Site!
Flirt.com$ 27.99Bezoek Site!

Onthoud dat je met deze websites minimaal 2x-3x meer kans hebt om seks te hebben dan op een feestje of een bar. Simpelweg omdat niet elk meisje in een bar of een feest zin heeft om losse seks te hebben of etc. Terwijl deze sites en apps zijn ontworpen voor alleenstaanden of zelfs mensen die specifiek in seks geïnteresseerd zijn en "nieuwe dingen" proberen.

De meeste hiervan zijn GRATIS om te proberen. Om premiumfuncties te krijgen, moet u echter een symbolische lidmaatschapsbijdrage betalen. Denk er eens over na - zou je liever ~ $ 50- $ 100 ++ uitgeven aan een meisje in een bar of ~ $ 19 voor lidmaatschap en toegang krijgen tot duizenden meisjes? 😉

En ik zeg niet dat het krijgen van een aansluiting in een bar slecht of onmogelijk is ... Het is geweldig, maar ook best moeilijk! En als je een beginner bent, wil je misschien beginnen met een gemakkelijkere zaak.
Veel succes met je nieuwe sexy inspanningen.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll naar boven