Bijgewerkt op: 28 mei 2022

3 Voyeur-sites: Voyeur House TV, Camarads & Voyeur-Villa vergeleken (verborgen webcams & Spy Sex Cams-websites)

# 1 URL: https://www.voyeur-house.tv

We moeten toegeven dat er een ander soort spanning is dat voyeur cams met zich meebrengen. Voor sommigen klinkt het misschien raar, maar het is echt gewoon opwindend en verleidelijk om te zien hoe iemand zijn eigen ding doet zonder dat ze het weten, natuurlijk. Voyeur-cams bestaan ​​om dit soort knikken te stillen die de meesten van ons stiekem hebben.
Jongens hebben zich waarschijnlijk afgetrokken van vrouwen die ze niet minstens één keer in hun leven kennen, voor sommigen is het misschien al een constante. Met voyeur cams zijn de seks en de meisjes 100% echt. Geen script, geen eerdere plannen, alleen spontane sexy tijd met veel naaktheid en opwinding.
Om je voyeurfantasieën te vervullen, hebben we de top 4 websites samengesteld die je kunt bezoeken als je ooit die "drang" hebt. Deze sites zijn op hun eigen manier populair en het kan zijn dat u op een of meer van deze sites vindt wat u zoekt.

Beoordeling van de beste Voyeur Cam-sites, verborgen webcams en Spy Sex Cams Websites:

# 1: Voyeur House TV

Website link: https://www.voyeur-house.tv

voyeur huis tv

Dit is zoals je typische Big Brother House, maar dan in een meer X-rated categorie. Bewoners kunnen hun appartement op elk moment verlaten en kijkers kunnen al hun momenten bekijken, vooral met de stoute en wilde momenten. Spioneren is nog nooit zo geweldig geweest - met alle verschillende camera's in bijna elke hoek van hun appartementen, zul je zeker een goede tijd hebben om mensen het rauw en spontaan te zien doen.
Op deze site kun je kiezen uit meer dan 30 appartementen waar je de amateurmodellen in hun dagelijkse routine kunt bekijken. De meeste modellen zijn samengesteld uit hete jongeren, of het nu heteroseksuele stellen, homo's of lesbiennes zijn. Met Voyeur House zijn meerdere kamers geïnstalleerd met camera's, zodat u alles wat er binnen gebeurt kunt bekijken.
Gratis gebruikers kunnen slechts ten minste twee video's of camera's afspelen. Dat zou dus onbeperkte toegang betekenen als u ervoor kiest om het lidmaatschap te betalen. Alle camera's zijn op elk moment toegankelijk voor slechts $ 29.95 per maand. Je kunt ook gearchiveerde momenten zien, wat gemakkelijker zal zijn omdat hun video's zorgvuldig zijn gecategoriseerd. Je krijgt ook toegang tot het afspelen op de tijdlijn, en deze worden allemaal afgespeeld in extreme HD-kwaliteit. Als u de meer handige functies van de site wilt gebruiken, kunt u kiezen uit andere plannen, afhankelijk van de duur. U kunt kiezen voor een lidmaatschap van 90 dagen, 180 dagen of een jaar.
U zult geen moeite hebben om uw weg te vinden op de website, omdat deze zo is ontworpen dat deze eenvoudig en gemakkelijk te navigeren is. Elke camera heeft een bijbehorende plattegrond, handige camerapictogrammen en zelfs een lijst met beschikbare camera's. Je kunt ook gebruikmaken van de afspeelbalk op de tijdlijn, zodat je terug kunt spoelen en kunt kijken welke momenten je hebt gemist. Bovendien bevatten de gearchiveerde momenten meestal de meest expliciete acties die op de camera zijn vastgelegd. Wil je een specifieke categorie aanvinken, dan kan dat eenvoudig met behulp van filter- en sorteeropties.
Websites zoals Voyeur House TV zijn een geweldige optie voor degenen die fervente fans zijn van fans van voyeur en camshows. Het biedt je een geweldige manier om te genieten en je knikken te stillen.

Voors en tegens van Voyeur House TV

Pluspunten:

 • Hot shows van 24 uur
 • Camera's zijn overal in amateurwoningen
 • Momenten kunnen worden gearchiveerd
 • Biedt geweldige sorteercategorieën
 • Hetero stellen, lesbiennes of homoseks zijn beschikbaar
 • Beschikbaar op mobiele apparaten

Nadelen:

 • Voor volledige toegang is een betaald abonnement vereist
 • Gebruikers komen soms vertragingsvideo's tegen

# 2: camera's

Website link: https://www.camarads.com

camarads belangrijkste

We weten dat veel mensen knikken hebben, zoals gluren naar mooie meisjes. Misschien ben je er zelfs een van, toch? Nou, het klinkt echt verkeerd als je erover nadenkt, maar we kunnen je een manier vertellen om het te doen, zelfs zonder gepakt en naar de gevangenis gestuurd te worden. Dit is een van de nieuwere websites in de branche, maar ze hebben al behoorlijk wat leden getrokken.
Op dit moment heeft Camarads 13 appartementen en bestaat uit heteroseksuele Russische stellen. Elk appartement heeft ongeveer zes camera's in verschillende kamers. Je kunt je favoriete stellen bijna 24/7 online zien en zien hoe ze hun tijd doorbrengen, net als ieder ander. Ze doen hun dagelijkse routines over hoe wij de onze zouden doen - ze koken, eten, spelen, tv kijken, douchen en hebben seks voor de camera, zodat iedereen het kan zien.
Als u een gratis gebruiker bent, is het een gegeven dat uw toegang zeer beperkt zal zijn en vanwege de verschillende tijdzones kunt u ook problemen ondervinden bij het bekijken van live-acties. Ja, u kunt elk appartement bekijken, maar de specifieke camera's op elk appartement zijn verboden terrein voor gratis gebruikers. Het is belangrijk dat u toegang krijgt tot de camera's in het appartement, want daar vindt de echte hete, leuke en sexy actie plaats. Als je al een premium lidmaatschap hebt, krijg je toegang tot elke beschikbare camera in HD-resolutie, om nog maar te zwijgen van het feit dat er ook een optie voor weinig licht is, zodat je ze onder dergelijke omstandigheden nog steeds kunt zien. Er zijn ook 24-uurs herhalingen beschikbaar en u kunt gemakkelijk teruggaan en hete momenten bekijken die u mogelijk hebt gemist via gearchiveerde video's.
Het ontwerp van de website is behoorlijk aantrekkelijk omdat het er schoon en eenvoudig uitziet. Het is ook gemaakt voor eenvoudig gebruik, of u nu uw mobiele telefoon of desktop-pc's gebruikt. Alle andere opties zijn ook gemakkelijk toegankelijk en de site kan elke video snel laden, zodat het afspelen soepel en zonder vertraging verloopt. Een nadeel is dat sommigen het misschien niet leuk vinden dat het vermoeiend wordt om van de ene camera naar de andere te wisselen en de gebeurtenissen in het appartement bij te houden. Er zijn ook beperkte mogelijkheden om contact op te nemen met de modellen en je kunt hun schema's niet gemakkelijk volgen of zelfs de mogelijkheid hebben om video's op te nemen.

Voors en tegens van Camarads

Pluspunten:

 • 24-uurs voyeurcamera's
 • De meeste video's bevatten Russische stellen
 • 24 uur per dag opnieuw afspelen en video-archieven beschikbaar
 • Schone en no-nonsense website
 • Beschikbaar voor mobiel gebruik
 • Meer dan 40K + gearchiveerde video's

Nadelen:

 • Gratis gebruikers hebben slechts zeer beperkte toegang
 • Een betaald lidmaatschap is vrij duur
 • Er zijn slechts een paar extra voordelen en functies
 • Heeft maar een paar features te bieden
 • U kunt geen video's opnemen of bewaren om deze opnieuw af te spelen
 • Overschakelen van de ene camera naar de andere wordt vervelend

# 3: Kamrabit

Website link: https://www.camrabbit.com

kamkrab

De website bevat honderden verbluffende en mooie modellen. Ze zijn niet eens jouw typische camgirls voor thuis, ze zijn allemaal pro in wat ze doen en zitten al een hele tijd in de branche, dus ze weten perfect hoe ze de kijkers moeten plezieren. Camrabbit staat gratis chats toe, maar echt plezier gebeurt eigenlijk in privéshows. Maar u moet er natuurlijk wat geld aan uitgeven voordat u van dergelijke functies kunt genieten.
Privéshows, hoewel ze duur kunnen worden, zullen je zeker het gevoel geven dat het de moeite waard was om er geld aan uit te geven. De meiden zijn goed in wat ze doen, ze zijn allemaal mooi en zelfverzekerd in hun vel, en ze presteren seksueel en ontbloot voor de kijkers. Als je een model vindt dat je leuk vindt, kun je gemakkelijk haar profiel controleren en uiteindelijk leer je veel over haar voorkeuren en antipathieën voordat je de kamer binnengaat en een chat start.
Webcams zijn in Full HD-kwaliteit, zodat u kunt genieten van de streams en video's in de hoogste resolutie. Modellen zijn ook per categorie geordend, zodat de zoektijd voor gebruikers wordt vereenvoudigd. De website is ook gemakkelijk te navigeren en met zijn functies kunt u direct communiceren met prachtige modellen. Omdat voyeur cams de belangrijkste reden zijn waarom we dit artikel lezen, zul je met Camrabbit zeker genieten van de spontane activiteiten die de prachtige cam babes van tijd tot tijd doen. Je kunt op elk moment gemakkelijk bespioneren wat ze doen, en bovenal krijg je wat stomende actie te zien, aangezien voyeur-cams hier echt een van de beste zijn die er zijn.

Voors en tegens van Camrabbit.com

Pluspunten:

 • Gemakkelijk te navigeren met een schoon website-ontwerp
 • 24/7 streamen
 • Videoarchieven die het gemakkelijker maken om video's terug te volgen
 • Privéchat is toegestaan ​​voor gratis gebruikers
 • Geen verborgen kosten

Nadelen:

 • De kosten zijn gebaseerd op de voorkeuren van het model
 • Geen vaste prijs voor privéshows
 • Gebruikmaken van het premium lidmaatschap kan duur worden

# 4: Voyeur-Villa

Websitelink:… dood…

voyeur villa

De website is momenteel niet beschikbaar. Zal waarschijnlijk niet snel terugkomen. Maar toch is dit wat het was en wat u kunt verwachten van alternatieve websites in dit artikel:

Het is een fantasie van de meeste mannen om spionage-seksvideo's te bekijken of zelfs alleen maar clips van een meisje dat zich uitkleedt via verborgen camera's. Als je voyeurneigingen van tijd tot tijd weer de kop opsteken en je wilt meer, dan is Voyeur-Villa de beste website die je kunt bezoeken. Hete en jonge stellen domineren deze voyeur-site en je krijgt wat stomende actie van hen te zien, rechtstreeks vanuit hun eigen appartementen met overal webcams en is 24/7 live.
Net als de meeste voyeur-sites, laten ze je kijken en appartementen kiezen met overal veel HD-camera's geïnstalleerd, zodat je alles binnenin kunt zien. Het beste van het kijken naar voyeur cams is het feit dat het spontaan en natuurlijk is ... het is niet geschreven of zelfs maar gepland in tegenstelling tot de gebruikelijke pornovideo's die we zien. Je kunt veel seks en naaktheid verwachten van de koppels op de site, je kunt zelfs live streamen vanuit hun Greenwood villa party zone. Je kunt ook genieten van de 24-uurs replay-functie met de unieke bewegingsdetectie, video-archieven bekijken, gebruik maken van de auto-follow-functie en zelfs je eigen seksvideo's opnemen. Als gratis gebruiker kun je maar één camerahoek bekijken en het is vanuit een kamer waar er weinig tot geen sexy actie is, omdat je niet elk appartement kunt bekijken en kiezen welke kamer je wel kunt zien. Als je wilt, kun je hun proeflidmaatschap bekijken, wat uiteindelijk zal leiden tot premium lidmaatschap, waardoor je 100% volledige toegang hebt tot elke functie die er is.
Wat betreft het ontwerp van de website, denken we persoonlijk dat ze de kwaliteit en het uiterlijk nog steeds kunnen verbeteren. Afgezien daarvan werkt alles goed genoeg, of u nu mobiele telefoons of webbrowsers van laptops of desktop-pc's gebruikt. Onder elke videostream vind je een tijdlijn met plattegronden en klik je eenvoudig op de verschillende camerahoeken. Er is een aan / uit-schakelaar om beweging in kamers te detecteren en u kunt ook gebruik maken van die unieke functie. Schakelen tussen twee of vier cameraweergaven wordt ook gemakkelijker gemaakt. Je kunt ook livestreams opnemen en elke video categoriseren zodat anderen deze kunnen bekijken.
Voyeur-Villa biedt perfect alle benodigde functies om te genieten van spionage. Er worden veel handige functies aangeboden en u kunt uw eigen video-archieven organiseren. Er zijn veel meer functies om te ontdekken, dus premium gaan voor deze site zal nooit verloren gaan.

Voors en tegens van Voyeur-Villa

Pluspunten:

 • 24/7 livestreams in meerdere hoeken
 • Russische modellen domineren de site
 • Georganiseerde video-archieven per categorie
 • Vloeiende livestreams
 • Beschikbaar voor mobiel gebruik

Nadelen:

 • Langzame periodes van tijd tot tijd
 • Gratis toegang geeft beperkte voordelen
 • Beperkte functies ondanks premium lidmaatschap
 • De site is offline. Geen nieuws van 'kom terug'.

Conclusie

Om onze honger naar voyeurcams te stillen, zijn deze websites samengesteld om u meer ideeën te geven over wat voyeurcam-sites zijn en hoe het werkelijk werkt. Sommigen zijn misschien gewoon nieuwsgierig en hebben de magie van spionage voor sexy tijden niet geprobeerd, dus dit artikel kan je helpen beslissen om het eens te proberen. Voyeur-cams zijn de beste optie om een ​​vreemde online af te trekken, omdat het in tegenstelling tot porno niet is geschreven, zodat je de natuurlijkheid en spontaniteit ervan kunt voelen.
Geef het toe of niet, we hebben ons verveeld en te comfortabel gevoeld bij het kijken naar pornovideo's dat we soms op zoek zouden gaan naar iets nieuws. Niet iedereen steunt onze voyeurreis en veel mensen rollen met hun ogen als ze dit horen, maar ondanks alle minpunten die ermee gepaard gaan, zijn deze sites een must om te proberen.

Persoonlijk raad ik aan om het te proberen # 1 - Voyeur House TV (klik hier om de site te bezoeken). Het zal zeker waarmaken wat het belooft en je handpalmen bezweet maken van opwinding.

Ga je gang en bekijk deze geweldige websites, zodat je kunt genieten van wat sexy tijd en de beste paar uur van je leven kunt hebben door mensen hun eigen ding te zien doen terwijl ze hier en daar wat sexy bewegingen opnemen. Het is een andere en unieke knik die tevreden zal zijn zodra je de site probeert te bezoeken.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll naar boven