Bijgewerkt op: 22 januari 2022

StripChat

Ultieme Live Sex Cam Site Review van Stripchat.com

Ga naar de voor- en nadelen van Stripcaht

Stripchat-startpagina

Er is momenteel een grote vraag naar inhoud voor volwassenen en live sekscams, daarom zijn hier en daar veel sites in opkomst. Veel van deze websites bestaan ​​al geruime tijd en genieten van hun gerenommeerde status als een go-to cam-site voor mensen die willen spelen en genieten van leuke online seks met mooie modellen.

Website adres: https://www.stripchat.com

Stripchat, dat ongeveer 5 jaar bestaat, is met succes uitgegroeid tot de top 10 van beste platforms voor volwassenen en blijft uitstekende kwaliteit en services bieden, waardoor iedereen een beetje meer van de site houdt. Om meer te weten over deze site, hier is een gedetailleerde recensie die je twee keer zal doen nadenken en aan het einde van dit artikel zijn we er zeker van dat je in de trein wilt springen en deel wilt nemen aan het sexy plezier van online cam- en sekssessies aan jou geven.

StripChat Inloggen

stripchat inlogpagina

Omdat het een site voor volwassenen is, gelden er strikte leeftijdsbeperkingen voor het bezoeken van de startpagina. Het enige dat u hoeft te doen, is op de knop "Ik ben ouder dan 18" te klikken en u kunt de inhoud van de site gaan bekijken. Het aanmeldingsproces duurt ook slechts een minuut of twee. Nadat u een account heeft aangemaakt, nomineert u een bijnaam die anders moet zijn dan uw werkelijke naam en plaatst u deze in uw e-mail, waar de inloggegevens naartoe worden gestuurd. Zelfs zonder je aan te melden voor een account, kun je al een glimp opvangen van de inhoud en de hemelse galerij met sexy vrouwen. De bevestigingsmail wordt meestal direct ontvangen, dus u hoeft alleen maar de link te volgen. Het hele registratieproces is eenvoudig en snel, en bovendien is er geen speciale bevestiging of verificatie nodig. Nadat u uw e-mailadres heeft bevestigd, kunt u genieten van de inhoud.

Stripchat-interface

interface stripchat

De interface bevat honderden modellen en hun erotische foto's, waarvan het belangrijkste doel is om u de voldoening te geven en uw seksuele fantasieën en behoeften te bevredigen. Ze hebben veel geregistreerde cam-modellen en door gewoon naar beneden te scrollen, werkt u automatisch de lijst met beschikbare modellen bij. Naast het logo van de website vind je de vele cammeisjes die op dat moment live zijn, wat dagelijks ongeveer 500-700 is.
U kunt verschillende inhoud op de website vinden en deze is goed genoeg georganiseerd zodat u er gemakkelijk doorheen kunt navigeren, afhankelijk van uw voorkeur. Je hebt de opties Uitgelicht, Vrouwtjes, Koppels, Mannen en Trans. Voor de categorie "Uitgelicht" vind je een willekeurige reeks cammeisjes op de homepagina. Er is ook een knop "Sorteren op" waar u personen of modellen kunt vinden waarin u op dat moment specifiek geïnteresseerd bent. Met een andere functie aan de rechterkant kunt u tokens kopen (wat nog niet nodig is als u nog bezig bent om uzelf vertrouwd te maken met de site en de hele interface). De online cam-modellen kunnen je ook uitnodigen in hun privékamers en als je een bepaalde kamer leuk vindt, kun je ze toevoegen als je "Favoriet" voor gemakkelijkere toegang in de toekomstige sessies.

Geweldige functies van Stripchat.com

Er zijn veel beschikbare opties voor de services van Stripchat, waaronder de meest essentiële:

 • An online sekschat met hete modellen. Stel je dit eens voor: je bent aan het chatten met een sexy babe uit hun lange lijst met mooie modellen en je kunt haar zelfs vertellen wat je maar wilt - van je knikken tot je seksuele fantasieën en je kunt allebei samen genieten van een leuke tijd. En als klap op de vuurpijl kunt u deze video's zelfs op volledig scherm bekijken. Dus stel je voor hoe goed het zal zijn om thuis vanaf een plasma-tv te kijken, toch? Een volledig scherm van een krankzinnige en erotische sessie met een hete online meid.

Als je al een lijst met je persoonlijke favorieten hebt samengesteld, wil je zeker geen moment missen als ze online zijn.

 • Stripchat's push-notificaties zal erg nuttig zijn om u te informeren dat een bepaald model online is en klaar staat om u seksueel van dienst te zijn. Anders zal het moeilijk zijn om de online tijden van je favoriete babe in de gaten te houden, vooral met tijdsverschillen. Deze pushmeldingen kunnen op elk moment worden gewijzigd en u hoeft alleen te onthouden dat Stripchat NSFW is, dus we raden u af om de site op uw kantoorcomputer te gebruiken, om veilig te zijn
 • Een geweldige functie die Stripchat biedt, is dat gebruikers niet alleen beperkt zijn tot communiceren met modellen, maar ook kunnen chatten met andere gebruikers. Je kunt vrienden maken en elkaar vertellen wie je favoriete cammeisjes zijn, en gewoon online verbindingen maken. Communicatie wordt op deze site leuk en spannend gemaakt

Modelkamer op Stripchat

Siteleden kunnen een speciaal verzoek indienen voor modellen om een ​​privéshow te houden, wat onmiskenbaar de meest opwindende functie is die een live camwebsite kan bieden. Voor een bepaalde prijs kun je de hete modellen vragen om te doen wat je wilt dat ze doen om je seksuele driften te vervullen en deze modellen zullen het gewillig privé voor je doen. Dit is de essentie van online cammen - het zal voor iedereen de perfecte seksuele ervaring zijn.

Modellen kunnen, als ze je leuk genoeg vinden, gebruikers nomineren als "ridder", en je kunt de macht hebben om bepaalde gebruikers 24 uur lang te blokkeren. Deze unieke functie van de site stelt je in staat om de cammeisjes te beschermen tegen onbeleefde gebruikers en je ook een gevoel van kracht te geven. Je kunt ook "onzichtbaar" zijn en lid worden van de kamer van een model zonder dat iemand het weet, wat een functie is die exclusief is voor Gold-leden. Het is de meest persoonlijke kans die u op deze site kunt krijgen.
Voor meisjes die cammen willen proberen, kunnen ze gemakkelijk lid worden van de community en wat geld verdienen. Camgirl worden voor Stripchat is heel gemakkelijk en is mogelijk voor elke vrouw ouder dan 18 jaar. De site biedt een speciaal aanmeldingsproces voor dames die model willen worden.

Stripchat-gebruikersaantal

Nadat u zich heeft aangemeld, krijgt u een lijst met geregistreerde cam-modellen die speciaal voor u zijn uitgelicht. Als je geïnteresseerd bent in andere categorieën, zoals mannen, stellen of transgenders, kun je die ook bekijken. Hoewel er geen exact aantal wordt vermeld dat betrekking heeft op het aantal gebruikers en modellen, is er een handige teller of pictogram dat aangeeft hoeveel modellen er momenteel online zijn en zoals altijd klaar staan ​​om contact met u op te nemen. Op normale tijden laat dit aantal dat zien er zijn ongeveer 700 modellen online. In elk geval zullen gebruikers altijd interessante matches vinden die bij elke stemming passen.

Cam Girls kwaliteit

stripchat cam kwaliteit

Er zijn tal van modellen geregistreerd op deze website en de meeste zijn professionele pornosterren. Voor sommige meisjes doen ze het gewoon voor het seksuele plezier, of anderen behandelen het als een hobby, of misschien voor het geld. Gebruikers kunnen modellen filteren op hun uiterlijk, zodat u de beste meid voor u kunt vinden. Alle foto's en video's die op de website beschikbaar zijn, zijn van hoge kwaliteit. Vertegenwoordigers van de klantenservice van Stripchat hebben elk van deze online cammeisjes goedgekeurd en geverifieerd, zodat u er zeker van kunt zijn dat alles legitiem is. Met hoogwaardige modellen en functies verdient deze website zijn populariteit.
Met Stripchat kun je tegelijkertijd gebruiker en model worden. We raden u aan om eerst een gebruikersaccount aan te maken voordat u model wordt, zodat u vertrouwd raakt met elke functie en detail van de site. Elk van deze modellen doorloopt een moeizaam verificatieproces en wint het vertrouwen van de servicevertegenwoordigers van de website. Gebruikers kunnen een account hebben dat verschilt op basis van de functies die voor gebruik beschikbaar worden gesteld: grijze, groene en gouden accounts. Dit zijn een soort statussen waarmee gebruikers andere mensen kunnen uitsluiten die ze onbeleefd vinden tijdens sessies. Modellen hebben de macht om de "Gouden" status aan bepaalde gebruikers naar hun smaak te geven. Als je de website goed genoeg hebt ontdekt en verkend, raden we je aan om tokens te kopen voor nog meer plezier met premiumfuncties.
Kortom, de kwaliteit van de camera is GOED. Afhankelijk van de internetverbinding van het model en de gebruikte camera natuurlijk. De kwaliteit van het model zelf - hangt af van waar u aan toe bent.

Communicatie via Stripchat

Hoewel er betalingsopties en bepaalde functies zijn die alleen toegankelijk zijn als u wat geld uitgeeft, Met Stripchat kunnen gratis accounts met modellen praten en Golden-accounts kunnen gratis gebruikers uitnodigen om deel te nemen aan privésessies voor volwassenen. Gebruikers met het privilege hebben natuurlijk de overhand, en ze kunnen andere gebruikers toestaan ​​te communiceren met modellen en ook voor de sessies waarvoor ze zijn uitgenodigd. In de online omgeving waar onbeschoftheid en gepaste acties en woorden gewoonlijk worden aangetroffen, bevoorrechte gebruikers kan ze blokkeren voor betere sexcam-omgevingen. Meisjes kunnen ook speciale cadeaus en virtuele tips krijgen. Gebruikers mogen hun favorieten opslaan en terugkeren naar hun lijsten om later contact op te nemen. Stripchat biedt ook een privé-chat met commando's voor seks waarbij gebruikers elk model kunnen bevelen wat ze moeten doen en zich moeten gedragen. Hun cam-opties omvatten één-op-één sessies en cam2cam-tafels die de privacy volledig gebruiken met zowel camera als microfoons aan voor een betere ervaring.

Stripchat's prijzen en gebruikersaccounts

stripchat kosten

Gratis accounts kunnen al genieten van veel voordelen, zelfs zonder een cent uit te geven (klik hier om lid te worden), maar om meer van de functies van de site te genieten, is het natuurlijk meer aan te raden om premiumlid te worden. Tokens zijn ook te koop om verder te genieten van exclusieve voordelen en voordelen. Afhankelijk van de prijs kunnen gebruikers kiezen uit de verschillende soorten lidmaatschappen: grijs, groen of goud. De prijs voor Stripchat-tokens kost meestal ongeveer $ 10 voor 90 tokens en kan zelfs oplopen tot $ 200, wat ongeveer 2255 tokens zal zijn. Zelfs zonder je e-mailadres te verifiëren, kun je nog steeds genieten van en scrollen door de geweldige inhoud en kwaliteit, terwijl je onderweg een model kiest om te sekschatten. Je hebt volledige toegang tot deze chats, maar als gratis account zijn er natuurlijk beperkingen.
Premium-accounts hebben verschillende toepassingen en voordelen. Voor grijze gebruikers zijn zij degenen die zich op de website hebben geregistreerd, maar nog geen tokenpakket hebben gekocht. Over het algemeen zijn grijze gebruikers nog steeds gratis accounts. Groene leden zijn degenen die er minstens één hebben gekocht of minstens 10 tokens hebben. Zelfs met groene gebruikers kunnen leden al genieten van opwindende functies. Voor de Golds zijn dit de gebruikers die gebruik hebben gemaakt van het exclusieve Gold-lidmaatschap.

Premium gaan - is het het waard?

Groene gebruikers die minstens 10 tokens hebben, kunnen tips sturen naar sexy modellen als ze ze genoeg leuk vinden of als ze wat leuke tijd met hen hebben doorgebracht in privé. De privéshow is een voorrecht dat het model biedt en zij heeft de bevoegdheid om de prijs op haar voorwaarden vast te stellen. Het varieert meestal van 20 tot 200 tokens per minuut voor privéshows. Als het te duur is voor uw budget, kunt u eenvoudig de privéshows van anderen bespioneren met minder tokens. Als je de beste kipper bent geweest, verdien je ook een kroon.
Gouden gebruikers hebben alle voordelen van groene gebruikers... en meer.

Op het moment dat je het gouden lidmaatschap neemt, heb je toegang tot gratis en onbeperkte berichten met prachtige modellen en zelfs andere siteleden. Je kunt ook privé communiceren met andere modellen, omdat ze gebruik kunnen maken van de onzichtbare modus en onopgemerkt kunnen blijven tijdens evenementen en sessies op de site.

Dus is het het waard? Ik zou zeggen - zeker ja! Je zou het op zijn minst moeten proberen. Bezoek Stripchat.com door hier te klikken.

Stripchat en hun veiligheid

stripchat-beveiliging

Omdat het een online cam-site is, zijn er potentiële bedreigingen om elke hoek en richt het zich vooral op zwendelaccounts, betaalmethoden en misbruik van modellen. Om er zeker van te zijn dat u van elke vorm van oplichting wordt weggeleid, hoeft u alleen maar te vermijden dat u uw persoonlijke gegevens en inloggegevens doorgeeft. Voor een veilige betaling hoeft u alleen maar het een en ander te leren over Epoch en SegPay, de diensten die Stripchat gebruikt bij het afhandelen van hun betalingen. U kunt ook Paypal- of Walmart- en Starbucks-cadeaubonnen gebruiken bij het kopen van tokens, vooral als u het niet prettig vindt om uw creditcard online te gebruiken. Maar deze website is natuurlijk legitiem en bestaat al geruime tijd, maar voor de zekerheid kun je deze tips net zo goed doen.

Mobiele stripchat (hebben ze een app?)

stripchat mobiele app

Hoewel er nog geen mobiele app voor deze site is, kun je nog steeds genieten van webcamseks op je telefoon en toch alle gebruikelijke dingen van de desktopversie krijgen. Je kunt deelnemen aan privéchats, privé-sekssessies en nog veel meer. Mobiele toegang tot Stripchat is handig en handig, maar het is niet zo responsief en snel als de webversie. Maar het is allemaal beter dan helemaal niets. De mobiele versie is nog steeds gebruiksvriendelijk en gemakkelijk te navigeren, hoewel het laden iets meer tijd zou kosten dan normaal. In de meeste gevallen is mobiel gebruik voor Stripchat echter een erg handige en snelle manier om te communiceren en te genieten van modellen en hun sessies.

Veelgestelde vragen

Wat voor modellen zijn er beschikbaar op Stripchat?

U kunt kiezen uit verschillende categorieën: vrouwen, mannen, transseksuelen en stellen

Hoeveel fooi moet ik aan modellen geven?

Het hangt allemaal af van uw keuze, aangezien u degene bent die geniet van de functies en services die door de modellen worden geboden.

Hoe start je privégesprekken met elk model?

U kunt daar gewoon op klikken 'Privétabblad' in het bovenste gedeelte van het chatvenster. U kunt ook hun profiel bezoeken en klikken "Stuur PM".

Kan ik mijn Cam2Cam- en privésessies opnemen?

Ja, maar alleen als het model de opname-optie toestond. U weet of het is toegestaan ​​als u bij het starten van een sessie berichten ziet als "U kunt deze show opslaan".

Voors en tegens van Stripchat.com

Pluspunten:

 • Een lange lijst met mooie modellen op de site
 • Eenvoudig, cool en aantrekkelijk website-ontwerp
 • Gebruikers mogen privéberichten doorsturen
 • Website is gemakkelijk toegankelijk en gebruiksvriendelijk
 • Een brede selectie aan livesessies en video's
 • Uitgebreide FAQ-pagina
 • GRATIS weergave en chatfunctionaliteit voor gasten

Nadelen:

 • Niet-geregistreerde leden worden er constant aan herinnerd via pop-upberichten om zich aan te melden (wat vervelend wordt)
 • Engels is de enige beschikbare taalfunctie
 • Chats met privéberichten zijn exclusief voor betaalde lidmaatschappen

Conclusie

Met zijn pornografische aard heeft Stripchat al een goede reputatie en staat bekend als een geloofwaardige cam-site om in je eigen tempo van seksueel genot te genieten. U hoeft zich maar een minuut of twee te registreren en dan voila, je wordt verwelkomd in een 'hele nieuwe wereld'. Als je er eenmaal mee begonnen bent, zul je er zeker naar terug blijven komen en nooit meer stoppen.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll naar boven