Bijgewerkt op: 25 september 2021

ChatRandom

Website link: https://www.chatrandom.com

The Ultimate Chatrandom Review - Moet je eraan meedoen?

Ga naar voor- en nadelen

chatrandom belangrijkste

Chatrandom is ontwikkeld in 2011 en is gemakkelijk opgeklommen tot de topfavorieten op het gebied van sites voor cam- en sekschats voor volwassenen. Dat was de tijd dat zowel Chatroulette als Omegle al geruime tijd bestonden. Dus om de concurrerende industrie te overleven en bekend te worden onder de rest, heeft Chatrandom unieke en nooit eerder vertoonde functies ontwikkeld. Maar het komt natuurlijk voort uit hetzelfde concept als anderen: vreemden van over de hele wereld met elkaar verbinden.

Chatrandom.com is een chatsite voor volwassenen met geweldige functies en veel gebruikers vanwege zijn populariteit. In vergelijking met andere sites, zul je Chatrandom zelf nooit zien adverteren, aangezien ze hun naam al gevestigd hebben in de branche en veel mensen ervan op de hoogte zijn zoals het is. Het is een van de beste keuzes voor jonge mensen die nieuwe kennissen en contacten willen ontmoeten. De meeste cam-sites die we vandaag hebben, worden gebombardeerd met pop-upadvertenties en voor sommigen wordt het gevaarlijk met minderjarigen die meedoen. Sommige van deze websites zijn ongeorganiseerd, zodat u er niet doorheen kunt komen waar u maar wilt. Gelukkig is Chatrandom lang niet in de buurt van die teleurstellende sites.

In deze review helpen we je dus om Chatrandom beter te leren kennen. We zullen er alles over bespreken; Nauwkeurige informatie die u krijgt door dit artikel te lezen, zal een grote hulp voor u zijn om te beslissen of u Chatrandom ooit eens wilt proberen. Lees verder en ontdek hoe goed een site is; dit kan jouw stap zijn om de volgende hook-up of liefde van je leven te ontmoeten.

Moet ik me registreren op Chatrandom?

chatrandom registreren

Om te genieten van de geweldige functies van Chatrandom, je kunt gewoon hun website bezoeken en zelfs zonder een account kun je nog steeds gebruik maken van sommige functies zoals de chatrooms. Er zijn verschillende chatrooms en u kunt er een kiezen, afhankelijk van wat voor soort mensen u wilt ontmoeten. De registratie is alleen nodig als u uw lidmaatschap wilt upgraden en ervoor wilt betalen. Wanneer u uw account upgradet, heeft u de mogelijkheid om te genieten van de voordelen en voordelen die niet bestaan ​​voor gratis gebruikers. Enkele van de functies waar alleen betaalde leden van kunnen genieten, zijn de volgende: het geslacht van je chatpartner bekijken, alle landen met geregistreerde gebruikers ontgrendelen, alle advertenties verwijderen en de kans krijgen om je VIP-chatbadge te krijgen.


Gebruikers hebben twee opties om zich met succes voor een account te registreren: ze kunnen een geldig e-mailadres opgeven of eenvoudig hun Facebook- of Google+ accounts koppelen. Voor de e-mailoptie nomineer je je unieke wachtwoord en Chatrandom stuurt je een link om je account te verifiëren. Als je daarmee klaar bent, kun je al met andere mensen gaan praten. U hoeft alleen maar uw account te verifiëren en onmiddellijk gebruik te maken van de functies van Chatrandom om met nieuwe mensen te praten. Als u ervoor kiest om uw sociale media-account te koppelen, kunt u het verificatieproces overslaan en onmiddellijk met anderen chatten. Hoewel we voor datingsites om veiligheidsredenen niet aanraden om uw accounts te koppelen.

Laten we het hebben over de veiligheid van ChatRandom

Chatrandom heeft constant in de gelederen gestaan ​​voor de beste dating- en hook-up-sites. Maar in tegenstelling tot de even beroemde Omegle en Chatroulette, is Chatrandom niet strikt wat betreft de leeftijd van hun gebruikers. Dus dat zou betekenen dat je waarschijnlijk de kans hebt om zonder je medeweten met een minderjarige te chatten. Maar natuurlijk tolereert de site geen illegale activiteiten, dus er is nergens op deze site seksueel expliciete inhoud.


Dus, in overeenstemming met het feit dat Chatrandom geen leeftijdsbeperkingen heeft, herinneren ze gebruikers er ook aan dat ze niet verantwoordelijk zullen worden gehouden voor ongewenste incidenten die kunnen gebeuren terwijl ze op hun platform zijn. Het is een herinnering dat gebruikers te allen tijde veilig en waakzaam moeten blijven voor hun bescherming. Maar positief is dat Chatrandom alle gesprekken op hun site in de gaten houdt, hoewel, zoals velen hebben opgemerkt, er slechts een kleine actie is om gebruikers te beschermen. Ze konden alleen zoveel doen als het beëindigen van accounts en het plaatsen van verwijderingen, en ze konden ook communiceren met hogere autoriteiten.


Gezien het feit dat de website geen aanmelding als vereiste heeft, is het een goed platform om nieuwe verbindingen te maken, maar omdat het een site voor volwassenen is, hebben de meeste mensen hier onfatsoenlijke bedoelingen. Gebruikers hebben gemeld dat sommige chatgenoten privé-delen hebben blootgelegd of vuile gesprekken blijven beginnen, en dit is allemaal niet goed voor de jongere. Kinderroofdieren kunnen dit gratis online platform gemakkelijk gebruiken om te profiteren van nieuwsgierige en onschuldige geesten. Als u ooit dergelijke scenario's tegenkomt, moet u uw chatpartner zo snel mogelijk melden.

Manieren om contact op te nemen met Chatrandom

maak verbinding via chatrandom

Chatrandom biedt veel functies voor communicatie. U kunt online cam-to-cam chats gebruiken en dit wordt door veel mensen veel gebruikt. Deze chatfuncties zijn onderverdeeld in vier typen:

 • WILLEKEURIGE CHAT - Hier kun je chatten met een totale vreemde van overal ter wereld. Je kunt elkaar ook zien via webcamchat. U kunt filters gebruiken voor specifieke categorieën, zoals geslacht en locatie, vooral als u een geüpgraded lidmaatschap heeft. Deze categorie heeft ook het meeste aantal gebruikers.
 • CHATROOMS - Hier kunt u kiezen wie en hoe u met andere mensen wilt chatten. U kunt elke chatroom kiezen waarin u wilt komen, die meestal gegroepeerd is op basis van uw interesses. Het is ook beschikbaar in videochats, zodat u chatrooms kunt vinden voor categorieën zoals singles, homo's, studenten, vriendelijke chats, chats met alleen tekst of chats alleen voor meisjes.
 • GAY CHAT - Dit is geschikt voor alle homo's en biseksuele gebruikers van over de hele wereld en voor gelijkgestemde mensen die ervoor openstaan ​​om ze te ontmoeten. U kunt genieten van zowel tekstchat als webcamchat via videostreamingfaciliteiten.
 • CAM4 VIDEOCHAT - Hier kun je met 4 willekeurige gebruikers tegelijkertijd chatten met behulp van Chatrandom's eigen videochatfaciliteit. Elke "partij" heeft zijn eigen chatbox en je kunt ook met iedereen in een aparte chatbox in contact komen. U hoeft alleen maar op een knop te klikken om naar de volgende onbekende te gaan waarmee u verbinding kunt maken.

ChatRandom.com Aantal leden en structuur

chatrandom gebruikers

Voordat u Chatrandom of een ander datingplatform gaat gebruiken, moet u dat weten er zijn meer dan 5 miljoen geregistreerde accounts over de hele wereld. Onder dit enorme aantal gebruikers, ongeveer 35 tot 100 gebruikers loggen dagelijks in op hun accounts. Hoewel er geen gegevens zijn over de geslachtsverdeling voor gebruikers op de site, is het al veilig om aan te nemen dat de verhouding waarschijnlijk min of meer gelijk zal zijn, zodat u hier iemand kunt vinden om mee te praten.


Wat seksuele voorkeuren betreft, is er ook geen specifiek cijfer over het aantal gebruikers en hun seksuele geaardheid. Chatrandom biedt een chatroom die geschikt is voor iedereen uit de LGBT + -gemeenschap en ze verwelkomen iedereen, ongeacht iemands seksualiteit. Wat ras en etniciteit betreft, kun je zeggen dat Chatrandom verschillende gebruikers heeft, omdat het overal ter wereld beschikbaar is. Waar u ook bent, u zult hoogstwaarschijnlijk andere gebruikers kunnen vinden uit hetzelfde land of zelfs in dezelfde stad als u.


Volgens de demografie van de site zijn India en Italië de leidende landen met het meeste aantal gebruikers, met een kijkersaandeel van meer dan 11%. Ze worden gevolgd door de VS en Duitsland met respectievelijk 10, *% en 8.1%. Aangezien Chatrandom wereldwijd beschikbaar is, sta je in voor een zeer diverse gemeenschap, en draagt ​​daar ook aan bij door het systeem dat je niet vooraf hoeft te registreren om van zijn diensten gebruik te maken. Je kunt dus zeggen dat mensen hier meestal komen en gaan.

Prijsbeleid van Chatrandom

chatrandom prijzen

Hoewel de prijs voor een premium lidmaatschap ietwat duur is, moet u de verschillen tussen dat en het gratis lidmaatschap eens bekijken.
Als je je registreert bij Chatrandom, krijg je direct een standaard lidmaatschap dat 100% gratis is. Je mag met elke willekeurige vreemdeling chatten, je kunt deelnemen aan chatrooms en videochats. Onthoud dat zelfs niet-geregistreerde gebruikers ook toegang hebben tot dergelijke functies. Hoewel de meeste van deze voordelen achter betalingsvoorwaarden zijn vergrendeld, biedt Chatrandom nog steeds veel voor iedereen. U kunt dus nog steeds losse dates vinden zonder zelfs maar een cent uit te geven. Waarschijnlijk is het enige nadeel van het hebben van een gratis lidmaatschap te maken hebben met advertenties van derden. Het wordt de hele ervaring afleidend. We kunnen dus zeggen dat het een prijs is die u betaalt in ruil voor niets betalen voor de functies die u gebruikt.


Als je ervoor kiest om je lidmaatschap te upgraden en een beetje te betalen, heb je de vrijheid om elke chatroom te kiezen die je leuk vindt. Filters met betrekking tot geslacht en locatie kunnen ook worden gebruikt. Je krijgt ook een VIP-badge en de optie om de verbinding met een vorige gebruiker met wie je hebt kunnen chatten ongedaan te maken of opnieuw te verbinden. En het beste eraan is natuurlijk dat je een naadloze en afleidingsvrije ervaring krijgt zonder de vervelende advertenties.

Chatrandom.com Ontwerp en bruikbaarheid

chatrandom bruikbaarheid

De website van Chatrandom is goed gebouwd en zeer gebruiksvriendelijk. De pagina's op de site zijn gemakkelijk te navigeren en hebben eenvoudige knoppictogrammen en gemakkelijk te lezen woordlettertypen. U kunt ook kiezen uit meer dan 20 taalopties en heeft snelzoekopties waarmee u in contact kunt komen met andere gebruikers over de hele wereld. Zelfs de webcamfunctie werkt goed. Zodra u op start klikt, ziet u onmiddellijk dat de site naar een andere online gebruiker zoekt zodat u met elkaar kunt chatten en de webcam van uw computer of laptop wordt ook ingeschakeld. Een pop-upvenster vraagt ​​u om toestemming voor toegang tot uw webcam- en microfoonfuncties. Je hebt echter nog steeds de mogelijkheid om je videostreaming uit te schakelen als je je er nog niet prettig bij voelt. Alles op de website werkt goed en snel, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over lag en trage verbindingen.

Wat betreft het ontwerp en de esthetiek van de website, Chatrandom zorgt ervoor dat ze die gebieden perfect raken en tegelijkertijd alles gemakkelijk te gebruiken houden, zodat gebruikers geen moeite zullen hebben om door de site te navigeren. Ondanks dat ze een datingplatform zijn, kozen ze voor blauwe en witte kleurenpaletten, in tegenstelling tot de meeste datingsites die donkere kleuren gebruiken, zoals zwart en rood.

Door hun kleurkeuze ziet het er erg schoon, professioneel en uitnodigend uit​ Het bestaat ook uit grote lettertypen die gemakkelijk te lezen zijn. Over het algemeen is de website goed ontworpen, zodat deze een lust voor het oog is en de interface is minimalistisch en vrij eenvoudig. U zult geen rommelige of ongeorganiseerde gebieden op hun site vinden, omdat alles handig is geplaatst, zodat gebruikers gemakkelijk de knop of optie kunnen vinden waarnaar ze op zoek zijn.


Een nuttige en logische overweging van Chatrandom is hoe ze een kleine "Help" -sectie onderaan hun pagina​ Als u ooit problemen ondervindt tijdens het gebruik van de website, kunt u dit gedeelte gewoon raadplegen en controleren voordat u contact opneemt met hun klantenondersteuning. Ze bieden zelfs online veiligheidstips, zodat u online oplichters kunt vermijden. Als u nieuw bent op de website en in de online datingwereld, in het algemeen, raden we u aan deze eens te lezen.


Een nadeel dat we al eerder hebben genoemd, zijn hun advertenties. Het wordt vervelend, vooral als je een gratis gebruiker bent. Voor sommigen is het misschien vervelend, maar er is niets om je zorgen over te maken. Ze worden niet op locaties geplaatst die uw beleving zullen verstoren, maar worden in lege ruimtes geplaatst. De meeste van hun advertenties zien er ook niet opdringerig uit en trekken niet de aandacht, dus wees gerust dat u nog steeds kunt kijken en u kunt concentreren op al het andere dat ertoe doet. Als u een frequente gebruiker van Chatrandom bent, zult u op een gegeven moment aan de advertenties wennen en merkt u niet eens dat ze er zijn.

Account verwijderen en abonnement annuleren op ChatRandom

U kunt uw premiumlidmaatschappen opzeggen door naar de accountverwijderingspagina te gaan. Als u dit doet, moet u er rekening mee houden dat u de resterende tijd die u heeft tot uw volgende factuurcyclus niet wordt terugbetaald. Dus als u wilt annuleren, kunt u ervoor kiezen om door te gaan tot de volgende, zodat u het nog een tijdje kunt gebruiken en het niet verloren gaat. Restitutie is alleen mogelijk onder bepaalde voorwaarden.

Maar het slechte hier is dat de website geen duidelijke parameters biedt met betrekking tot dergelijke voorwaarden, dus we kunnen er gewoon van uitgaan dat de terugbetaling alleen op Chatrandom's discretie zal plaatsvinden.
Als u uw account wilt verwijderen, hoeft u alleen maar naar uw tabblad Mijn account te gaan. Van daaruit vindt u de optie om uw account te verwijderen, dus als u erop klikt, ontvangt u een bevestigingsmail met betrekking tot het verwijderen van uw account. Nadat u uw account heeft verwijderd, kunt u de actie niet meer terughalen.

Mobiele app voor Chatrandom.com

chatwillekeurige app

Chatrandom is beschikbaar om te downloaden via de mobiele app, maar alleen voor Android-gebruikers. U kunt het gratis downloaden in de Google Play Store. De mobiele app is een handiger optie, maar in tegenstelling tot desktop- en websiteversies, moet u zich registreren zodat u met andere mensen kunt chatten. Alles is nog steeds gratis te gebruiken, zelfs met de mobiele app, tenzij u natuurlijk uw account wilt upgraden. Afgezien van de noodzaak van registratie, is alles op de websiteversie ook te vinden op de mobiele app. Zelfs het ontwerp van de mobiele app is geschikt voor de videochatfuncties en er wordt ook rekening gehouden met kleine details zoals kleurenpalet, pictogramknoppen of tekstlettertypen om gebruikers te helpen optimaal van hun Chatrandom-ervaring te genieten.

Veelgestelde vragen over ChatRandom

Wat is Chatrandom?

Het is een online videochatwebsite die zich richt op mensen die vreemden van over de hele wereld willen ontmoeten

Is Chatrandom beschikbaar op een mobiele app?

Ja, er is een mobiele app beschikbaar voor Android-gebruikers en u kunt deze gratis downloaden.

Is de registratie gratis?

Ja, je kunt meedoen en chatten met willekeurige vreemden, zelfs zonder je te registreren voor een account en alles is gratis. U meldt zich pas aan als u uw lidmaatschap wilt upgraden naar een premium.

Is Chatrandom beschikbaar voor veel landen?

Ja, de website is toegankelijk in meer dan 180 landen, dus u kunt zeggen dat deze overal beschikbaar is.

Wie gebruikt Chatrandom?

Omdat de website geschikt is voor een zeer divers publiek, zijn vreemden die willen praten en andere mensen van waar ook ter wereld willen ontmoeten hier welkom. Alleen hun geslacht en locatie kunnen bekend worden; als je iemand op een veel dieper niveau wilt leren kennen, moet je dit persoonlijk vragen, aangezien de site anonimiteit bevordert en de privacy van elke gebruiker hoog in het vaandel heeft staan.

Kan ik gebruikers rapporteren?

Ja, u kunt iemand melden waarmee u aan het chatten bent. U moet een geldige reden hebben waarom u de gebruiker rapporteert, anders kan uw account worden beëindigd. U kunt ook een bericht sturen naar de klantenservice voor klachten en suggesties, aangezien zij altijd beschikbaar zijn om te helpen.

Heeft Chatrandom een ​​leeftijdsbeperking voor gebruikers?

Je moet minimaal 13 jaar oud zijn om gebruik te kunnen maken van dit online chatplatform.

Zijn de functies in de desktopversie hetzelfde als in de mobiele app?

Ja, alles wat u op de website kunt vinden, is ook beschikbaar en nog steeds hetzelfde op de mobiele app.

Wat heb ik nodig om een ​​account aan te maken?

Je hebt alleen een geldig e-mailadres nodig of je hebt ook de mogelijkheid om in te loggen via FB- of Google+ accounts

Kan ik Chatrandom nog steeds gebruiken zonder webcam?

Hoewel het hoofddoel van de site is om iedereen een volledige videochatervaring te bieden, kun je nog steeds chatrooms met alleen tekst gebruiken zonder dat je webcams nodig hebt.

Kan ik mijn account verwijderen?

U kunt uw account permanent verwijderen door simpelweg op de knop Verwijderen op het tabblad Mijn account te drukken. U ontvangt dan een e-mail om te bevestigen dat uw account is verwijderd.

ChatRandom's voors en tegens:

Pluspunten:

 • PROS
 • Gratis registratie
 • Diverse leden uit verschillende landen
 • Chatrooms zijn zelfs beschikbaar zonder u aan te melden
 • Duizenden willekeurige vreemden waarmee je kunt chatten
 • Gebruikers kunnen inloggen via FB of Google
 • Heeft een e-mailverificatieproces
 • Veel handige functies
 • Mooie esthetiek en website zien er een lust voor het oog
 • Gebruikers kunnen de functies zelfs zonder account gebruiken
 • Het snelle en gemakkelijke registratieproces

Nadelen:

 • Kan worden gebruikt voor catfishing of onfatsoenlijke verzoeken
 • De mobiele applicatie is alleen beschikbaar voor Android-gebruikers
 • Gebruikers van 13 jaar en ouder kunnen de site gaan gebruiken, zodat ze aan naaktheid kunnen worden blootgesteld

Conclusie

Chatrandom heeft een lange weg afgelegd sinds het begon, en nu is het opgeklommen tot de gelederen van een van de meest populaire online platforms voor willekeurige videochats zijn die er zijn. Met veel gebruikers online op elk moment van de dag, wordt u vermaakt en kunt u elke keer dat u inlogt gelijkgestemde vreemden ontmoeten. Wat betreft de functies, het biedt veelzijdige chatopties die normaal niet worden aangeboden door andere sites. De video-roulette-functie werkt op een solide en betrouwbaar softwareplatform, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken dat u tijdens een gesprek niet meer verbonden bent. De vele opties die ze bieden, zijn ook geweldig, omdat gebruikers specifiek kunnen kiezen met wat voor soort mensen ze kunnen communiceren. Omdat ze kunnen kiezen uit alleen tekstchats of videochats, krijgen ze veel opties om nog meer van hun Chatrandom-ervaring te genieten.
Met al deze dingen die hierboven zijn vermeld, kunnen we je echt aanraden Chatrandom uit te proberen.

Hoewel enkele ontbrekende functies beschikbaar hadden moeten zijn, die op de meeste websites aanwezig zijn, het beste is dat je toegang hebt tot de chat en de functies ervan gratis kunt gebruiken en dat zie je nergens altijd. Hun matchmaking- en chatfuncties werken goed, net als hun toonaangevende concurrenten, Omegle en Chatroulette. Hoewel de mobiele app alleen beschikbaar is voor Android-gebruikers, is het al een hele prestatie om dat gemak in de palm van je hand te brengen. Dit allemaal voor 0 dollar. Klinkt goed, toch? Zo kom op en bezoek Chatrandom.com, probeer het eens en het is misschien net wat u zoekt.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll naar boven